Ντέρμπι έως 4.20 στον Πειραιά

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Μάχη μεταξύ των χαμένων της προηγούμενης αγωνιστικής στον Πειραιά με την επιστροφή στις νίκες να κρίνεται απαραίτητη. Γράφει ο #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Παραλίγο το απόλυτο στην περασμένη στήλη, με το 2.80 να πληρώνει και το combo να σπάει, αφού ο Ολυμπιακός έπαθε νίλα από τον Άρη. Στον Πειραιά και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Γκολ, σκόρερ και ρίσκο

Απώλεια βαθμών στην μάχη για τον τίτλο είχαν οι «ερυθρόλευκοι», αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τον Άρη με 2-2.  Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0, στο τέλος «έχασε» την μπάλα και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Παρελθόν πλέον ο Μίτσελ, αντικαταστάτης του ο Ανιγκό. Επιτακτική ανάγκη η νίκη σήμερα, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μεγάλη ευκαιρία, έτσι όπως εξελίχθηκε η αγωνιστική, να κάνει δυνατό μπάσιμο κορυφής,  έχασε ο Δικέφαλος του Βορρά, αφού ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Στους έξι βαθμούς η διαφορά από την κορυφή, περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν και θα πρέπει σήμερα να πάρει το τρίποντο, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση.

Σε δύσκολη θέση αμφότερες οι δύο ομάδες, μετά τις απώλειες που είχαν την Κυριακή. Η άμυνα του Ολυμπιακού παρουσιάζει προβλήματα φέτος, ενώ πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα βρουν τρόπο να πετύχουν γκολ. Το αμφίτερμα στο 2.24 της Betshop δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ρίσκο η νίκη του ΠΑΟΚ, που μπροστά είναι πολύ καλός και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μείνει άσφαιρός δεύτερο σερί ματς. Με λίγη τύχη θα το βγάλουμε. Άλλωστε έχει ξαναγίνει φέτος και τώρα πληρώνει 4.20. Μια ψιλή και στον Τόμας ως σκόρερ.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.24
Fun Bet
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
2
4.20
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γκολ Μπ. Τόμας
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις