Το 5ο Clasico για φέτος

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με το 5ο Clasicco για φέτος θα ασχοληθούμε που είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πρόκριση. Γράφει ο #ElToro.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Μια και μοναδική επιλογή σήμερα στα προγνωστικά μας αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Περισσότερο από μια πρόκριση

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Copa Del Rey. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα με αυτογκόλ του Μιλιτάο στο 26΄λεπτό Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα.

Μια χρονιά που δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα τελειώνει πρόωρα. Εκτός από την Ευρώπη, για το Europa ούτε καν το Champions League, το πρωτάθλημα δύσκολα το χάνει με την διαφορά να είναι διψήφια, δώδεκα βαθμοί. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και από εξωαγωνιστικά προβλήματα, υπόθεση Γκάμπι και διαιτησία, αλλά φαίνεται να τα αφήνει πίσω της και να επικεντρώνεται στο μέλλον. Ωστόσο υπάρχει και αυτή η αναμέτρηση που μπορεί εκτός από μια πιθανή κούπα, δώσει και μια έξτρα χαρά στους οπαδούς της. Νίκη και πρόκριση απέναντι στον εχθρό θα ήταν ότι καλύτερο.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Στον αντίποδα η Ρεάλ και αυτή βρίσκεται στην μετριότητα. Κυρίως με την εικόνα της στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε δυνατά αλλά στην πορεία έκανε γκέλες που δεν της επιτρέπουν κάτι καλύτερο από την δεύτερη θέση. Στην Ευρώπη συνεχίζει κανονικά , Ρεάλ είναι στην φύση της είναι να πηγαίνει καλά! Τώρα όμως έχει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση σε έναν θεσμό που δεν τα πηγαίνει παραδοσιακά καλά. Έχει και ένα αποτέλεσμα εις βάρος της να ανατρέψει.

Τα δεδομένα το έχουνε μετατρέψει σε κάτι παραπάνω από άλλο ένα Clasico και μια απλή πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει το αέρα της Ρεάλ με τρεις σερί νίκες, αλλά είχε προηγηθεί ένα σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη για την Μπαρτσελόνα. Το διπλό άνοιξε στο 4,00+, ακόμα και στο 3,00+ που το βλέπω τώρα έχει αξία, σε συνδυασμό με goal/goal. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καλύτερα η Ρεάλ, αδικήθηκε από την ήττα, η πρόκριση μπορεί να κριθεί και μετά το 90 λεπτό.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2
3.35
BET: 40 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & goal/goal
5.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις