Πειραιάς – Πόλη πληρώνουν 50.00

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

Προγνωστικά ποδοσφαίρου, άλλα και βόλεϊ έχει ο #MasterBetChef. Στο ντέρμπι του Πειραιά για το 4.45, και στην Πόλη για το 8.00!

Aγαπητοί φίλοι με προγνωστικά ποδοσφαίρου, άλλα και προγνωστικά βόλεϊ θα ασχοληθεί η σημερινή στήλη. Έχουμε κομβικό ντέρμπι στο Φάληρο για τα playoff  της Superleague, και ένα τεραστιο ημιτελικό στο champions league του βόλεϊ γυναικών.

Aναστάτωση και απουσίες στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ενώ φαινόταν ότι έχει στρίψει για τα καλά στη σαιζόν, ξαφνικά μπήκε σε μεγάλη εσωστρέφεια. Ο Μίτσελ τελικά είχε καταφέρει απλά να καμουφλάρει τις χτυπητές αδυναμίες των ερυθρόλευκων και όχι να τις γιατρέψει. Η άμυνα των Πειραιωτών είναι φανερά προβληματική και δεν αντέχει στην παραμικρή πίεση.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Κι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πιέσει ανά διαστήματα, καθώς έχει βρει ρυθμό. Ο παιχταράς Ζίβκοβιτς παραμένει πρωταγωνιστής σε μια επίθεση που βγάζει καλές συνεργασίες. Ο Νάρεϊ βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και γενικά όλος ο ΠΑΟΚ δουλεύει σωστά στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα. Περιμένω οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ.

Αρχίζει η εποχή της  Σόουζα

Την Πέμπτη στην Πόλη θα γίνει ένα μεγάλο ματς. Ο 1ος ημιτελικός του Champions League ανάμεσα σε Βάκιφμπανκ και «Φενέρ». Περιμένω ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Εγκονού και Γκάμπι από τη μια, Βάργκας και Σόουζα από την άλλη. Η 18χρονη Βραζιλιάνα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει ποτέ στο τάραφλεξ. Βγάζει καταπληκτική υποδοχή και όταν σηκώνεται να επιτεθεί, χτυπάει από τόσο ψηλά, που απλά δεν κόβεται. Πιστεύω ακράδαντα πως θα γίνει η μεγαλύτερη παίκτρια στην ιστορία του αθλήματος. Πέτυχε 29 πόντους μέσα στην Ιταλία στον προημιτελικό, και δεν βλέπω τον λόγο να μην επαναλάβει παρόμοια απόδοση.

Εντωμεταξύ, αν σήμερα ο ΠΑΟΚ κερδίσει ξανά τον ΠΑΟ, πληρωνόμαστε καλά στα μακροχρόνια προγνωστικά της στήλης. Είχα προβλέψει από τον Οκτώβριο ακόμα, ότι φέτος θα είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ, και ο Αλέξανδρος Ράπτης θα αποδειχτεί η μεταγραφή της χρονιάς. Πιο μέσα δεν θα μπορούσα να πέσω, καθώς αναδείχτηκε ΜVP του κυπέλου. Επίσης δεν βλέπω το λόγο να μη συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
2
4.45
BET: 12 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ over 1,5
4.25
BET: 3 units
Σκόρερ
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γκολ Αντρίγια Ζίβκοβιτς
6.50
BET: 3 units
Μονό
19:45
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
1ος σκόρερ Αλέξανδρος Ράπτης
5.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 30.00
19:45
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
1ος σκόρερ Αλέξανδρος Ράπτης
5.00
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γκολ Αντρίγια Ζίβκοβιτς
6.00
BET: 3 units
Δυάδα διημέρου απόδοσης 50.40
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
2 & over 1,5
6.30
19:30
Βάκιφμπανκ (Γ) - Φενέρμπαχτσε (Γ)
1η σκόρερ Ana Cristina Souza
8.00
BET: 2 units
Eιδικό (6/3)
19:30
Βάκιφμπανκ (Γ) - Φενέρμπαχτσε (Γ)
1η σκόρερ Ana Cristina Souza
8.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις