ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Ρεφάρουμε με Γεωργίου

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Προγνωστικά σνούκερ: Ρεφάρουμε με Γεωργίου

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Ρεφάρουμε με Γεωργίου

Προγνωστικά σνούκερ: Ρεφάρουμε με Γεωργίου

Δυάδα και δύο μονά περιλαμβάνει ο #snookerbet στα προγνωστικά σνούκερ από τη δεύτερη ημέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Όπως κάθε αρχή, έτσι κι η χθεσινή ήταν δύσκολη για τα προγνωστικά σνούκερ από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023. Γι’ αυτό σήμερα θα κυνηγήσουμε με μεγαλύτερη προσοχή το ταμείο.

Όχι ότι έχουν χαθεί εντελώς οι ελπίδες και για τα δελτία που προτείναμε. Η Ρεμπέκα Κένα έχει κερδίσει δύο από τα τρία frames που ζητούσαμε κόντρα στον Άλφι Μπέρντεν. Σήμερα στις 16:30 θα κυνηγήσει το τρίτο, αν και βάσει της εικόνας του πρώτου σκέλους, θα μπορούσε να μας είχε πληρώσει από χθες.

Αυτό που δεν γυρίζει με τίποτα είναι το ματς του Μοχάμεντ Ασίφ με τον Ιούλιαν Μπόικο. Ο νεαρός Ουκρανός πήρε προβάδισμα με 7-2 και μας χαλάει τη δυάδα των νικών των Πακιστανών (ο Αστζάντ Ικμπάλ έχει στο 6-3 τον Τζένσον Κέντρικ). Ωστόσο, αυτό δεν μας πτοεί. Θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε με άλλη μια δυάδα λογικών φαβορί.

Προγνωστικά σνούκερ: Ανώτεροι οι «ερασιτέχνες»

Η μία ελπίδα μας ακούει στο όνομα Μιχάλης Γεωργίου. Ο Αγγλοκύπριος άσος αντιμετωπίζει τον Πενγκ Γισόνγκ και περιμένουμε (και θέλουμε) να νικήσει. Πέρυσι μας είχε απογοητεύσει με την ήττα του από τον Μπόικο στον 1ο γύρο. Φέτος, όμως, υπάρχει μία διαφορά – ή, μάλλον, δύο: Το πρώτο, είναι ότι ο Πενγκ δεν δείχνει να διαθέτει περισσότερο ταλέντο από τον Ουκρανό. Και το δεύτερο, ότι ο Γεωργίου φέτος παίζει με λιγότερη πίεση.

Ο 35χρονος άσος ήθελε πέρυσι τουλάχιστον μία νίκη στο Παγκόσμιο για να κερδίσει Tour Card μέσω της ετήσιας κατάταξης. Αυτό τον είχε γεμίσει με άγχος, κάτι που φάνηκε στο τραπέζι. Φέτος τέτοια προοπτική δεν υπάρχει. Μόνο αν κάνει πραγματικότητα το όνειρο της πρόκρισης στο Crucible, θα αποφύγει το Q-School. Το μόνο που θέλει, είναι να δείξει στον κόσμο (και δη στους Έλληνες φιλάθλους) τι αξίζει. Γι’ αυτό ποντάρουμε στη νίκη του με χάντικαπ 1,5 frame (έως 10-8).

Ο Πενγκ είναι ταλαντούχος, αλλά τουλάχιστον μία σκάλα κάτω από άλλους συμπατριώτες του, όπως ο Γου Γιζέ κι ο Σι Τζιαχούι. Highlight της σεζόν του ήταν η νίκη επί του Μαρκ Σέλμπι στα προκριματικά του German Masters. Την πέτυχε όμως σε μία περίοδο που ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν εντελώς ντεφορμέ.

Αντίστοιχο φαβορί είναι ένας άλλος δυνατός ερασιτέχνης, ο Ρος Μιούιρ. Ο 28χρονος Σκωτσέζος έχει ακόμα λιγότερο άγχος, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την επιστροφή στο Tour από την επόμενη περίοδο. Διαθέτει καλό all round παιχνίδι, έχει καλή ψυχολογία και περιμένουμε να επικρατήσει σχετικά άνετα (έως 10-7) του Όλιβερ Μπράουν, ο οποίος δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στην παρθενική του σεζόν ως επαγγελματίας.

Η μάχη των φύλων

Οι δύο προαναφερθέντες αγώνες αρχίζουν στις 12:00, ενώ το δεύτερο σκέλος τους θα αρχίσει στις 21:00. Το ίδιο και η ταϊλανδική μάχη των φύλων, ανάμεσα στον Ντέτσαβατ Πουμτζάνγκ και τη Μινκ Νούτσαρουτ, που θα αποτελέσει αναμφίβολα την «ατραξιόν» του σημερινού προγράμματος.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Η γραφική φυσιογνωμία του Πουμτζάνγκ είχε λείψει από τις αίθουσες του Σέφιλντ. Είναι, προφανώς, φαβορί για τη νίκη ο 43χρονος άσος, ο οποίος είχε φτάσει στους «16» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2013. Αλλά και η νεαρή συμπατριώτισσά του αναμένεται να παλέψει. Αν κρίνουμε από το πόσο καλά στάθηκε χθες η Μπαϊπάτ Σιριπαπόρν (την αδικεί το 2-5 του πρώτου σκέλους κόντρα στον Άαρον Χιλ), είναι λογικό να περιμένουμε από την πιο έμπειρη Μινκ να τα πάει ακόμα καλύτερα.

Το over 15,5 frames φαίνεται αρκετά πιθανό. Η Fonbet το προσφέρει σε υψηλή απόδοση και θα το τιμήσουμε.

Λι για την έκπληξη

Πολλοί ερασιτέχνες κέρδισαν χθες την πρόκριση στον 2ο γύρο – αν και ήταν πιο ισχυροί από τους κατ’ όνομα επαγγελματίες αντιπάλους τους. Ο λόγος για τον Χέιντον Πίνι (10-5 τον Ντιν Γιανγκ), τον Ντάνιελ Γουέλς (10-2 τον Χιμάνσου Τζάιν) και φυσικά τον Μάρτιν Ο’Ντόνελ, ο οποίος συνέτριψε 10-5 τον Μάρκο Φου και τον υποβίβασε από το Tour.

Ως γκραν φαβορί δίνουν οι στοιχηματικές και τον Άντριου Χίγκινσον επί του Άντι Λι. Πράγματι, ο 45χρονος Άγγλος ήταν ένας πολύ αξιόλογος journeyman επί πολλά χρόνια. Η πορεία του μέχρι τον τελικό του Welsh Open του 2007, είναι κάτι που θα ζήλευαν πολλοί παίκτες του βεληνεκούς του. Φέτος, όμως, που δεν έπαψε να συμμετέχει σε επαγγελματικά τουρνουά ως top up του Q-School, δεν έπεισε ότι αξίζει κάτι παραπάνω.

Ο Λι ανέκτησε πέρυσι τον Μάιο το επαγγελματικό στάτους. Ξεκίνησε καλά τη σεζόν, όμως στη συνέχεια κόλλησε. Δεν πείθει ότι μπορεί να νικήσει σήμερα, αλλά και η χαμηλή απόδοση της νίκης του Χίγκινσον (λίγο πάνω από το 1.30) είναι υπερβολική. Θα ρίξουμε, λοιπόν, ένα μικρό ποσό στη νίκη του άσου απ’ το Χονγκ Κονγκ με χάντικαπ +1,5 frame (ώστε να μας καλύψει και πιθανή ήττα του με 10-9).

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά σνούκερ

Δυάδα απόδοσης 2.95
12:00
Ολ. Μπράουν - Μιούιρ
2 (-2,5)
1.90
12:00
Πενγκ - Γεωργίου
2 (-1,5)
1.55
BET: 7 units
Μονό
12:00
Πουμτζάνγκ - Νούτσαρουτ
Over 15,5 frames
2.20
BET: 10 units
Μονό
12:00
Λι - Χίγκινσον
1 (+1,5)
2.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις