Καίγονται Λέστερ, Μπόρνμουθ και Γέοβιλ

προγνωστικά

Σε αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και ο #Nikolas43 ψάχνει τα γκολ, και μια έκπληξη.

Καλησπέρα σε όλους, Αγγλίας συνέχεια με αγώνες για την Premier League και τη National League. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Λέστερ – Άστον Βίλα 

Πρώτο παιχνίδι στο «Κινγκ Πάουερ» του Λέστερ ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Άστον Βίλα. Θα ήταν μια ακόμα μάχη παραμονής για τις «Αλεπούδες» η διοίκηση όμως αποφάσισε να τα κάνει όλα πιο ιδιαίτερα. Απέλυσε τον Ρότζερς δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε και ελπίζει σε μια αναγέννηση. Έχει ήδη προσεγγίσει τον Πότερ φρεσκοαπολυμένος κι αυτός από την Τσέλσι. Δεν ξέρω που θα την βγάλει όλο αυτό πάντως απέναντι στους «χωριάτες» από το Μπέρμιγχαμ έχουν δύσκολο έργο. Η Βίλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας εδώ κι ένα μήνα. Δεν χάνει πουθενά έχει καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή και κυνηγάει όσες ελπίδες έχει για να βγει στην Ευρώπη. Περιμένω δυνατό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους και ένα γρήγορο γκολ. Μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους για να βγει το over 2,5 στο 1.85 της Fonbet.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μπόρνμουθ – Μπράιτον 

Επόμενο παιχνίδι στο «Ντιν Κορτ» ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και την Μπράιτον. Τα «κεράσια» έκαναν την ανατροπή απέναντι στη Φούλαμ και πήραν βαθμολογική ανάσα. Η Μπράιτον έπαιξε το κλασικό «γκολ εσείς, σέντρα εμείς» με την Μπρέντφορντ καθώς βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ και πήρε στο τέλος την ισοπαλία. Στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι θέλουν ακόμα μια νίκη ανάσα για να νιώσουν λίγο πιο ασφαλείς. Οι «Γλάροι» είναι στην έβδομη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League. Την κρατάνε με νύχια και με δόντια καθώς σε απόσταση τεσσάρων βαθμών ακολουθούν η Μπρέντφορντ η Λίβερπουλ η Άστον Βίλα και η Φούλαμ. Ένα γκολ για αρχή θα ανοίξει το παιχνίδι και πιθανόν να έρθουν κι άλλα. Άλλωστε και οι δυο ομάδες σκοράρουν δεν τσιγκουνεύονται. Over 2,5 στο 1,82 της Betshop.

Γκέιτσχεντ – Γέοβιλ 

Και πάμε στα πιο χαμηλά της Αγγλίας σε μια ακόμα μάχη αποφυγής υποβιβασμού. Σε μια πόλη απέναντι από το Νιούκαστλ το Γκέιτσχεντ η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Γέοβιλ. Η Γκέιτσχεντ ενώ ξεκίνησε μουδιασμένα το πρωτάθλημα με μια μόλις νίκη τις 19 πρώτες αγωνιστικές από εκεί και μετά βρήκε πατήματα. Έχει μια σταθερή πορεία αλλά αυτό που κατάφερε είναι να βρεθεί μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μια θέση κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού είναι η Γέοβιλ η σημερινή της αντίπαλος. Μέτρια ομάδα δικαίως είναι στη θέση που είναι, όμως υπάρχει ένα αλλά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα τυπικά πέντε αγωνιστικές καθώς υπάρχουν εξ αναβολής παιχνίδια όπως το σημερινό. Η Γκέιτσχεντ έχει τρία παιχνίδια λιγότερα από σχεδόν όλες τις ομάδες καθώς έκανε πορεία ως τον τελικό του FA Trophy. Η Γέοβιλ αντιθέτως ξεμπέρδεψε από την πρώτη φάση.

Θεωρητικά οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα ότι έχουν περισσότερα παιχνίδια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Για τους φιλοξενούμενους από την άλλη είναι η τώρα η ποτέ καθώς μένουν πέντε βαθμούς πίσω σε περίπτωση ήττας. Φαβορί οι γηπεδούχοι και δίκαια, είναι πιο καλή ομάδα παίζει εντός έδρας και έχει πιο καθαρό μυαλό. Προσωπικά πιστεύω πως σε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της ίσως χαρτί δεν δίνεις 5.00. Αν χάσει έχασε κι ας πέσει. Αλλά ξεγραμμένη δεν είναι. Διπλό για την Γέοβιλ σε απόδοση 5,00 στην Novibet, έτσι γιατί ελπίζω ότι έχει μείνει τσίπα στους «Γαντάδες» να σωθεί η χρονιά.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά

Μονό
21:45
Λέστερ - Άστον Βίλα 
Over 2,5
1.85
BET: 40 units
Μονό
21:45
Μπόρνμουθ - Μπράιτον 
Over 2,5
1.82
BET: 40 units
Μονό
21:45
Γκέιτσχεντ - Γέοβιλ 
2
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις