Παίζοντας με ασφάλεια συν μία βόμβα

προγνωστικά

Στα γκολ εστιάζει την προσοχή του στα σημερινά προγνωστικά ο #TheMagician σε κύπελλο Γερμανίας και Premier League.

Καλημέρα σας. Ξεκίνησε η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη, αλλά η αγωνιστική δράση δεν σταματά στην Ευρώπη με παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου αλλά και για το πρωτάθλημα. Πάμε όμως να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Της δίνει δύναμη η έδρα.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το κύπελλο Γερμανίας. Βρισκόμαστε στην φάση των προημιτελικών όπου τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Δεν κέρδισαν οι γηπεδούχοι την Μπόχουμ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μένοντας στο άδικο 1-1 και χάνοντας πολλές ευκαιρίες ενώ είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τρέχει ένα αρνητικό σερί με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα επτά τελευταία επίσημα ματς αλλά εντός έδρας παρουσιάζεται πιο δυνατή και με μεγαλύτερη επιθετικότητα στο τρόπο παιχνιδιού της. Πάντα δείχνει ενδιαφέρον για τον θεσμό του κυπέλλου, ενώ έφτασε σ’ αυτή την φάση προσπερνώντας τις Μαγδεμβούργο, Κίκερς Στουτγάρδης και Ντάρμσταντ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι της Ουνιόν Βερολίνου για να φθάσουν εδώ απέκλεισαν κατά σειρά τις Τσεμνίτσερ, Χάιντενχαιμ και Βόλφσμπουργκ. Νίκησε εντός έδρας την Στουτγάρδη με 3-0 για το πρωτάθλημα, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ και βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση, στο -4 από την κορυφή. Τα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα αλλά οι αναμετρήσεις της εκτός Βερολίνου δεν μας έχουν θαμπώσει. Στηρίζεται κατά κύριο λόγο εντός έδρας (9-4-0) ενώ εκτός έχει κερδίσει μόνο μικρομεσαίες ομάδες.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Θα στηρίξω με κάλυψη τους γηπεδούχους που θέλουν να γυρίσουν τον διακόπτη και να επιστρέψουν στις νίκες. Κρατάμε το και over 1,5 με απόδοση 2.00 στην Fonbet.

Πήρε φόρα ξανά

Καλό φαίνεται ότι έκανε στην Μπάγερν Μονάχου η αλλαγή προπονητή καθώς στο πρώτο παιχνίδι του Τούχελ στο πάγκο των Βαυαρών, επικράτησε με 4-2 της Μπορούσια Ντόρτμουντ και την προσπέρασε στην κορυφή. Με επίθεση φωτιά και καλή άμυνα εντός έδρας (43-13) δύσκολα κάποια ομάδα μπορεί να της βάλει εμπόδια στο δρόμο προς την νίκη. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Απέκλεισε με εκτός έδρας νίκη ήδη δύο ομάδες της Bundesliga, τις Άουγκσμπουργκ (5-2) και Μάιντς (4-0) ενώ έχει έξι νίκες στα επτά τελευταία με over 2,5 απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο.

Η Φράιμπουργκ θα ταξιδέψει στο Μόναχο μετά το ισόπαλο 1-1 εντός με την Χέρτα όπου ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη. Τέταρτη στην βαθμολογία, στο +2 από την Λειψία με τον μεγάλο στόχο για έξοδο στο επόμενο Champions League να είναι πλέον στα χέρια της. Έχει μείνει με μια νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα και θα πρέπει να προσέξει για να υλοποιήσει τον (οικονομικό) της στόχο. Στο πρώτο και δεύτερο γύρο του κυπέλλου πέρασε στην παράταση τις Καϊζερσλάουτερν (εκτός) και Ζεντ Πάολι (εντός), ενώ στους 16 κέρδισε εκτός την Σαντχάουζεν.

Πολύ δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων που έχουν επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και πετυχαίνουν τους γηπεδούχους με ανεβασμένη ψυχολογία. Επιλέγουμε τον άσο και over 2,5 με απόδοση 1.62 στην Fonbet.

Πάθος για την νίκη

Μετακομίζουμε στο νησί. Οριακή αρχίζει πλέον να γίνεται η κατάσταση στην Λέστερ. Προτελευταία στην βαθμολογία με 25 βαθμούς σε 28 αγώνες. Πέντε ήττες στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα με την τελευταία να έρχεται εκτός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας στο 90+4′ και ενώ προηγήθηκε στο σκορ στο 56′. Η συγκομιδή βαθμών από κάθε παιχνίδι έχει γίνει πλέον το αυτονόητο. Με υπηρεσιακό προπονητή και χωρίς τον Ροτζερς στον πάγκο θα παραταχθεί η ομάδα που απομακρύνθηκε εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων.

Η Άστον Βίλα συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Αήττητη στα τελευταία πέντε με τέσσερις νίκες, όπου η τελευταία έλαβε χώρα στο Λονδίνο κερδίζοντας εκτός έδρας την Τσέλσι με 2-0. Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα καθώς η αντίπαλος της κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας παρά πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει από την αρχή της αναμέτρησης. Είναι τα έξι τελευταία παιχνίδια αήττητη με τον Έμερι στον πάγκο όλα πηγαίνουν καλά προς το παρόν. Με νίκη απόψε μπαίνει στην πρώτη εξάδα.

Το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους αλλά το αίσθημα επιβίωσης των γηπεδούχων μπορεί να τους βοηθήσει να σκοράρουν μπροστά στο κοινό τους. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.68 στην Betshop.

Πεισματάρα στο «Έλλαντ Ρόουντ»

Η Λιντς πήγε στο Λονδίνο για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, αλλά παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων δεχόμενη ήττα με 4-1. Επιστρέφει στην έδρα της όπου έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς της και θέλει ν’ απομακρυνθεί όσο μπορεί από την ζώνη του υποβιβασμού από την οποία είναι εκτός στην ισοβαθμία. Εντός δείχνει να έχει πρόβλημα με τα θηρία της κατηγορίας ενώ τα πάει πολύ καλύτερα με ομάδες του βεληνεκές της. Ικανή όχι μόνο να σκοράρει αλλά και να κερδίσει.

Αντίπαλος η Νότιγχαμ Φόρεστ. Μια από τα ίδια και για τους φιλοξενούμενους, που με τους 27 βαθμούς είναι στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Με την ισοπαλία εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Γουλβς, έφτασε αισίως τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες. Καθαρά ομάδα έδρας το σύνολο του Στιβ Κούπερ γιατί μακριά από αυτή σε 13 αγώνες έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές με μόλις μια νίκη. Έχει τέσσερα σερί goal/goal στο πρωτάθλημα αλλά αμυντικά εκτός έδρας δυσκολεύεται καθώς δέχεται ως επί των πλείστων από δύο τέρματα και πάνω.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Πιο κοντά οι γηπεδούχοι στο τρίποντο. Θα κρατήσουμε το και over 1,5 από το παιχνίδι με απόδοση 1.60 στην Betshop.

Θα κλείσω με ένα ποντάρισμα διασκέδασης και εάν έρθει, ήρθε. Τον άσο της Μπόρνμουθ, η οποία τελευταία εκμεταλλεύεται την έδρα της και παλεύει για την σωτηρία. Δεν κλείνεται, παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει και λίγο έλειψε να κάνει ζημιές στο παρελθόν. Παίζει με την Μπράιτον, η όποια είναι καλή ομάδα, έχει έξι αγώνες αήττητη, αλλά στην Αγγλία 1.60 τέτοιο διπλό δεν υπάρχει. Θα πάρω το άσο και over 2,5 με απόδοση 8.50 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία!

Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 3.16
19:00
Άιντραχτ Φρανφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου
1Χ & over 1,5
1.95
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
1 & over 2,5
1.62
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.69
21:45
Λέστερ - Άστον Βίλα
Goal/goal
1.68
21:45
Λιντς - Νότιγχαμ Φόρεστ
1Χ & over 1,5
1.60
BET: 25 units
Funbet
21:45
Μπορνμουθ - Μπράιτον
1 & over 2,5
8.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις