Δελεάζει η Μπιλμπάο στο 2.20

προγνωστικά

Με επιλογές από τον ημιτελικό του Copa Del Rey πηγαίνει σήμερα ο #Bbarl

Φτωχό σε γενικές γραμμές το κουπόνι της Τρίτης, τουλάχιστον όσον αφορά στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Γι΄ αυτό και τα σημερινά προγνωστικά της στήλης είναι μειωμένες σε σχέση με το αγωνιστικό τετραήμερο που προηγήθηκε, με την προσοχή να εστιάζεται σε μία μόλις αναμέτρηση.

Διπλή ζαριά στην Ισπανία

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του Copa Del Rey μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Οσασούνα στο προσκήνιο, λοιπόν, αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά την ήττα των Βάσκων με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Ωστόσο στο χέρι της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει για στον τελικό της διοργάνωσης για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία. Το γεγονός ότι διαθέτει το «know how» σε τέτοιες περιστάσεις, η θετική παράδοση κόντρα στην ομάδα από την Παμπλόνα και η δυνατότητα διάκρισης (μόνο;) μέσω του κυπέλλου προσδίδουν χαρακτήρα τελικού στην αναμέτρηση. Αμφότερες υπέστησαν βαθμολογικές απώλειες στις τέσσερις αναμετρήσεις πρωταθλήματος που μεσολάβησαν μεταξύ του πρώτου ημιτελικού και της αποψινής ρεβάνς, με τους γηπεδούχους να μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα (από την Μπαρτσελόνα) και τους φιλοξενούμενους να αγνοούν την νίκη (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες) αλλά και το γκολ.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Δεδομένων των παραπάνω, καταλήγω σε δύο επιλογές από τον συγκεκριμένο αγώνα, με έντονο βέβαια και το στοιχείο του ενστίκτου. Η πρώτη εξ αυτών είναι το combo 1Χ & no goal σε απόδοση 1.87 (Betshop), για δύο ομάδες που χαρακτηρίζονται από επιθετική δυστοκία και ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται να ανοίξει από νωρίς. Η δεύτερη μαρτυρά εμπιστοσύνη στο φαβορί που δεν καλύπτεται από το 1.61 του άσου και σχετίζεται με το εύρος των τερμάτων που καλείται να πετύχει η Αθλέτικ προκειμένου να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης. Τα 2-3 γκολ της γηπεδούχου προσφέρονται στο 2.20 από την Betshop και είναι το δεύτερο σημείο που ξεχωρίζω από την μάχη του «San Mamés».

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Combo
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Οσασούνα
1Χ & no goal
1.87
BET: 10 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Οσασούνα
Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3 γκολ
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις