Τσέλσι – Λίβερπουλ και Γιουβέντους – Ίντερ με ενισχυμένες αποδόσεις

Τσέλσι – Λίβερπουλ και Γιουβέντους – Ίντερ με ενισχυμένες αποδόσεις

Τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Premier League και Coppa Italia δεσπόζουν στο πρόγραμμα της Τρίτης.

Ντέρμπι «πληγωμένων» στην Αγγλία. Τσέλσι και Λίβερπουλ θα κονταροχτυπηθούν στο «Stamford Bridge» (22:00) για το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής.

Στην Τσέλσι η νέα εντός έδρας ήττα (0-2) από την Άστον Βίλα έφερε διαδοχικές εκρήξεις. Η διοίκηση απέλυσε τον προπονητή Γκρέιαμ Πότερ και όρισε προσωρινό αντικαταστάτη τον βοηθό του, Μπρούνο Σαλτόρ. Παράλληλα, αναζητεί μια μόνιμη λύση και στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Ο κατήφορος για τους Λονδρέζους δεν έχει τελειωμό, αφού βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας (38 βαθμούς με 10-8-10) και για να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο πρέπει να χτίσουν σερί νικών.

Η Λίβερπουλ, μετά τις δύο σερί ήττες και την πρόσφατη «σφαλιάρα» το Σάββατο (4-1) από την Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ αναζητούν νίκη-αντίδραση, αφού με 42 βαθμούς (12-6-9) στο ενεργητικό τους απέχουν οκτώ βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σε 61 ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας η Τσέλσι μετράει 21 νίκες, η Λίβερπουλ έχει πανηγυρίσει 23 φορές, ενώ 17 ματς έχουν λήξει ισοπαλία. Στο «Stamford Bridge» οι «ρεντς» ηττήθηκαν τελευταία φορά τον Μάιο του 2018 (1-0) κι έκτοτε μετρούν δύο νίκες (1-2, 0-2) και δύο ισοπαλίες (2-2, 1-1). 

Τσέλσι – Λίβερπουλ 1:2.50 Χ:3.55 2:2.75

Την ίδια ώρα (22:00), στο Τορίνο δεσπόζει το «Derby d’Italia» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η Γιουβέντους φιλοδοξεί, ενόψει και της ρεβάνς στο Μιλάνο, να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και να κάνει το πρώτο βήμα στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στους τίτλους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ψάχνει μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό απέναντι στους «νερατζούρι» ενώ στις φετινές τους «μονομαχίες» στη Serie A μετράει δύο νίκες! 

Η Ιντερ με τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και θέλει να δώσει απαντήσεις με μια νίκη στο μεγάλο ντέρμπι. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι στην επίθεση θα εμπιστευτεί τον Λαουτάρο Μαρτίνες (17 γκολ φέτος), αφού ο Λουκάκου (μόλις 5 γκολ) παραμένει σε ρηχά νερά. 

Γιουβέντους – Ιντερ 1:2.25 Χ:3.45 2:3.25

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις