Πρωταθλητής SuperLeague: Φαβορί για κατάκτηση η ΑΕΚ, μετά το «διπλό» στην Τούμπα!

Πρωταθλητής SuperLeague: Φαβορί για κατάκτηση η ΑΕΚ, μετά το «διπλό» στην Τούμπα!

Πρωταθλητής SuperLeague: Φαβορί για κατάκτηση η ΑΕΚ, μετά το «διπλό» στην Τούμπα!

Ανατροπή στις αποδόσεις* για την κατάκτηση της Super League, μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ, και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις μακροχρόνια στοιχήματα για τον πρωταθλητή!

«Φωτιά» πήρε η κούρσα για την κατάκτηση της Super League, μετά τη 2η αγωνιστική των playoffs! Η ΑΕΚ πέρασε με επιτυχία από την έδρα του ΠΑΟΚ, αφού νίκησε με 1-0, χάρη στο γκολ του Αραούχο, και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με το Βόλο (0-0) και του Ολυμπιακού με τον Άρη (2-2), έγινε ξανά φαβορί για τον τίτλο.

Μακροχρόνια αγορά* για τον νικητή της Super League στο Pamestoixima.gr

Για ακόμα μια φορά, ήρθαν τα πάνω – κάτω και το πρωτάθλημα έχει αποκτήσει νέο ενδιαφέρον! Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις* για την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2022-23.

Η ΑΕΚ είναι πλέον φαβορί για την κατάκτηση (1.90) της Super League, αφήνοντας πίσω της τον Παναθηναϊκό (2.85). Ο Ολυμπιακός πήγε στο 4.50, ενώ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 25.00. Άρης και Βόλος είναι σταθεροί στο 5,001.00.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επόμενη αγωνιστική έρχεται γρήγορα, αφού θα γίνει την Τετάρτη (05/04). Ο Βόλος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (18:00) κι ο Άρης τον Παναθηναϊκό (19:30). Ωστόσο, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (21:00).

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις όλη την αγωνιστική δράση στο έπακρο! Χτίζεις το στοίχημά σου όπως θέλεις εσύ με το ενισχυμένο bet builder και έχεις τον έλεγχο του δελτίου σου με το γρήγορο full, auto & partial cash out!

Weekly Pass Extreme και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση καθημερινά!

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των διοργανώσεων του πλανήτη!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις