Super League κατάκτηση: Η «Ένωση» πάτησε κορυφή

Super League κατάκτηση: Η «Ένωση» πάτησε κορυφή

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ για τη φετινή Super League με τα αποτελέσματα να δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια.

Ολοκληρώθηκε με περιπετειώδη τρόπο η δεύτερη αγωνιστική στα φετινά πλέι οφ με τις εκπλήξεις να μη λείπουν και όλα να συνηγορούν σε μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Το φετινό πρωτάθλημα της Super League έχει ακόμη δρόμο με τα δεδομένα για το τίτλο να αλλάζουν και πάλι.

Ο Παναθηναϊκός αγωνιζόμενος πρώτος δε κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Βόλου. Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή σε όλο το διάστημα του αγώνα αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο φινάλε μένοντας στο μηδέν. Με αυτήν την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός συγκατοικεί πλέον με την ΑΕΚ στη πρώτη θέση.  Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Τούμπα σε ένα ματς με μεγάλο πάθος και ένταση, η Ένωση επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ του Αραούχο στο 80ο λεπτό. Στον Πειραιά ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Άρης έκανε τρομερή επιστροφή και έφυγε με την ισοπαλία από το Φάληρο, κάτι που φυσικά υποδέχτηκαν με ευχαρίστηση ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας.

Πλέον στις αποδόσεις κατάκτησης τα πράγματα έχουν αλλάξει και πάλι, με την ΑΕΚ να επανέρχεται σε αποδόσεις ξεκάθαρου φαβορί στο 1.70. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκατοικούν στη δεύτερη θέση στο 4.00. Ο ΠΑΟΚ παραμένει αρκετά πίσω ακόμη για το ενδεχόμενο κατάκτησης με την απόδοση του να κρατιέται αρκετά ψηλά στο 30.00.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα η βαθμολογία έχει ως εξής:

Παναθηναϊκός  63
ΑΕΚ  63
Ολυμπιακός  60
ΠΑΟΚ  57
Άρης  41
Βόλος  40

 

Αναλυτικά η συνέχεια των φετινών πλέι οφ της Super League: 

3η Αγωνιστική 

Άρης – Παναθηναϊκός

Βόλος – ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

4η Αγωνιστική 

ΑΕΚ – Άρης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Βόλος

5η Αγωνιστική 

Βόλος – Άρης

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

6η Αγωνιστική 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Άρης – Ολυμπιακός

Βόλος – Παναθηναϊκός

7η Αγωνιστική 

Ολυμπιακός – Βόλος

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Άρης

8η Αγωνιστική

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Άρης – Βόλος

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

9η Αγωνιστική (6-7/5)

Άρης – ΑΕΚ

Βόλος – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

10η Αγωνιστική (13-14/5)

ΑΕΚ – Βόλος

Παναθηναϊκός – Άρης

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις