Ο Ντουκουρέ και το 2.85

Ο Ντουκουρέ και το 2.85

Προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα με επιλογές σε γκολ και ειδικά πονταρίσματα σε παίχτες. Γράφει ο #JimTsilo.

Πολύ κακό για το τίποτα αποδείχτηκε το απόγευμα Σαββάτου. Πήρα το ανάλογο ρίσκο με το ποντάρισμα σε σημεία, αλλά τέτοια κακοδαιμονία δε τη περίμενα. Παμε στα φρέσκα σήμερα Δευτέρα, προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές σε γκολ, και ειδικό ποντάρισμα σε παίχτη στην αναμέτρηση Έβερτον – Τότεναμ.

Προγνωστικά Ολλανδίας: Σκοράρουν με ευκολία

Εκκίνηση με δύο αναμετρήσεις της Eerste Divisie. Οι νέοι του Άγιαξ φιλοξενούν την Ντόρντρεχτ με τις δύο ομάδες να είναι σε κακό μομέντουμ. Δύο νίκες στα τελευταία δέκα για τον Άγιαξ, μια νίκη στα τελευταία δέκα για τη Ντόρντρεχτ. Χαρακτηριστικό τους το τελευταίο διάστημα η ευκολία με την οποία δέχονται γκολ. Εκατέρωθεν κίνητρο για νίκη με στόχο να σταματήσουν το αρνητικό σερί. Προσωπικά δε με πείθουν οι αποδόσεις για σημείο, πηγαίνω στο safe στα μάτια μου αμφίτερμα.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση της Γιόνγκ Άλκμααρ με την Ντε Γκράαφσαπ. Μαθηματικά και οι δύο ομάδες προλαβαίνουν τη προνομιούχο εξάδα, αλλά μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαίωμα ανόδου. Οι δύο ομάδες μας έχουν προσφέρει αναμετρήσεις με πλούσιο θέαμα στο παρελθόν. Όλα συνηγορούν σε αυτό και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να δέχονται γκολ για δώδεκα σερί παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν από τις καλύτερες έδρες στη λίγκα. Στα μάτια μου θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο το σετ, προτιμώ να στραφώ στο δίκαιο αμφίτερμα.

Προγνωστικά Αγγλίας: Με Ντουκουρέ στο 2.85

Η Έβερτον φιλοξενεί την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι με τρομερό ενδιαφέρον. Στοιχηματικά δε συστήνω σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος με σημείο, με τα ειδικά να τραβούν το ενδιαφέρον μου. Η φυγή Κόντε ίσως δείξει κάτι διαφορετικό στα «σπιρούνια», που η αλήθεια είναι πως περνάνε κακό φεγγάρι. Η Έβερτον με τον Ντάις στον πάγκο έχει ρίξει ξεκάθαρα το βάρος στη συλλογή βαθμών και ειδικά εντός έδρας. Για την ιστορία μονάχα μια φορά έχει χαμογελάσει η Έβερτον απέναντι στη Τότεναμ στα τελευταία 22 παιχνίδια. Ενώ εντός έδρας έχει να νικήσει από το μακρινό 2012. Αυτά για τους λάτρεις της στατιστικής.

Στα του σήμερα όπως είπα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με ειδικά. Με τον ερχομό του Σον Ντάις στην Έβερτον ο Ντουκουρέ απέκτησε αμέσως πιο επιθετικό ρόλο στην ομάδα. Δε δημιουργεί με την ίδια συνέπεια η Έβερτον, αλλά πολλές μπάλες περνούν από τα πόδια του μέσου από το Μάλι. Δίκαιο κρίνω το 2.85 της Betshop στο να πάρει τουλάχιστον μια προσπάθεια στην εστία στο σημερινό παιχνίδι.

Από μεριάς Τότεναμ θα σταθώ στον Πέρισιτς. Στο ρόλο του στα «σπιρούνια» συνήθως παίζει όλη την αριστερή πλευρά μόνος του. Απέναντι του θα έχει τον δραστήριο Ιγουόμπι, καθώς και τα ντουμπλαρίσματα από το πολυπληθές κέντρο της Έβερτον. Θεωρώ πως το 4αρι της Betshop στο μπει στο σημειωματάριο του διαιτητή αξίζει της προσοχής μας.

Δυάδα απόδοσης 2.35
21:00
Γιόνγκ Άγιαξ - Ντόρντρεχτ
Goal/goal
1.52
21:00
Γιονγκ Άλκμααρ - Ντε Γκράαφσαπ
Goal/goal
1.55
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Έβερτον - Τότεναμ
Ντουκουρέ σουτ στην εστία: 1+
2.85
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Έβερτον - Τότεναμ
Να δεχθεί κάρτα: Πέρισιτς
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις