Επανεκκίνηση για την Τότεναμ

Επανεκκίνηση για την Τότεναμ

Στη μετά Κόντε εποχή μπαίνει η Τότεναμ και ο #Nikolas43 προβλέπει restart για τα «σπιρούνια», αν όντως ο Ιταλός ήταν το πρόβλημα.

Η Premier League συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Έβερτον με την Τότεναμ στο «Γκούντισον Παρκ». Πάμε να δούμε τα προγνωστικά 

Προγνωστικά: Έβερτον – Τότεναμ 

Ακόμα ένα μεγάλο προπονητικά όνομα αποχώρησε από το βόρειο Λονδίνο χωρίς τίτλο. Ίσως το πρόβλημα να μην ήταν οι προπονητές αλλά η ταμπέλα λούζερ που υπάρχει πάνω από την Τότεναμ, βέβαια υπάρχει και ο Χάρι Κέιν αλλά δεν είναι της παρούσης. 

Διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απειλή του Ριτσάρλινσον ότι θα αποχωρούσε αν δεν έφευγε ο Κόντε. Όσο και να το αρνηθεί μας δείχνει πως το κλίμα δεν ήταν καλό. Η φήμη του σκληρού προπονητή ακολουθεί τον Ιταλό όσα χρόνια βρίσκεται στους πάγκους. Τα αποτελέσματα του όμως με κανονικές ομάδες τον έχουν δικαιώσει. Στα του παιχνιδιού τώρα η Έβερτον θέλει τη νίκη όσο τίποτα. Μια μάτια στη βαθμολογία θα λύσει κάθε απορία. Κερδίζεις πας στη μέση του πίνακα, χάνεις πας στον πάτο. Λεπτές οι ισορροπίες. Το παλεύουν με νύχια και με δόντια τα «ζαχαρωτά». 

Όσο πάθος και να έχει η Έβερτον δυστυχώς για εκείνη οι παίχτες της Τότεναμ θα μπουν να παίξουν με ελαφριά πόδια. Τι σημαίνει αυτό; Με την ψυχολογία στα ύψη. Αν όντως υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια τα «σπιρούνια» θα δαγκώνουν σίδερα, οκ οι δέκα από τους έντεκα. Για τον Κέιν δεν υπόσχομαι.

Θα πάω με το διπλό της Τότεναμ στο 2.25 της Betshop, αν και η αλήθεια είναι μου αρέσει το goal/goal καθώς και το Over αλλά θα μείνω στο διπλό. 

Μονό
22:00
Έβερτον - Τότεναμ 
2
2.25
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις