Ξεκίνημα στο χώμα με επιλογές ως 4.00!

προγνωστικά τένις

Ημι-μακροχρόνιες επιλογές με απόδοση έως 4 έχει ο #bilias1974 απο τα πρώτα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν στα #προγνωστικάτένις

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Αρχίζει η χωμάτινη σεζόν και σήμερα στα προγνωστικά τένις θα δούμε επιλογές από τα πρώτα τουρνουά που ξεκινάνε σε αυτή την επιφάνεια. Η επιφάνεια που κατά την άποψη της στήλης προσφέρει τους πιο θεαματικούς και δραματικούς αγώνες θα ξεκινήσει με τρία τουρνουά επιπέδου 250 σε Μαρρακές, Χιούστον και Εστορίλ και θα ολοκληρωθεί με το 2ο Grand Slam της χρονιάς, Tο Rolland Garros στα τέλη Μαΐου.

Προγνωστικά τένις ATP 250

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι με ημι-μακροχρόνια λογική και θα είναι από το τουρνουά στο Μαρρακές. Εκεί 1ο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ είναι ο Χιλιανός Νίκολας Τζαρί  που έχει καλές επιδόσεις στο χώμα με αποκορύφωμα την πρόσφατη κατάκτηση του τουρνουά που έγινε στην πατρίδα του, στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Στο τουρνουά στο Μαρρακές ξεκινάει με αντίπαλο από τα προκριματικά και στον 2ο γύρο λογικά θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό χωματά Χάουμε Μουνάρ με τον αντίπαλο στα προημιτελικά να είναι λογικά κάποιος εκ των Πόπιριν ή Έβανς. Ίσως το πιο δύσκολο εμπόδιο να είναι ο έμπειρος στο χώμα Μουνάρ που όμως μειονεκτεί στους μέχρι τώρα αγώνες του με τον Τζαρί έχοντας 2 ήττες σε ισάριθμούς αγώνες με μία εξ’ αυτών να έρχεται πρόσφατα στο τουρνουά στο Σαντιάγκο.

Θα επιλέξουμε λοιπόν το να φτάσει ο Τζαρί μέχρι τα ημιτελικά κερδίζοντας τρείς αγώνες σε απόδοση 2,40 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Για την δεύτερη μας (επίσης ημι-μακροχρόνια) επιλογή στα σημερινά προγνωστικά τένις θα πάμε στην Αμερική και στο τουρνουά στο Χιούστον. Παρότι χωμάτινη επιφάνεια τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο τουρνουά έχει αναδείξει νικητές παίκτες που έχουν καλύτερες επιδόσεις στην σκληρή επιφάνεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο περσινός τελικός μεταξύ των Αμερικανών Οπέλκα και Ισνερ με νικητή τον πρώτο.

Η επιλογή μας εδώ θα είναι να ποντάρουμε στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Χιλιανός Κριστιάν Γκαρίν όπως έδειξε πρόσφατα στα δύο τουρνουά (σκληρής επιφάνειας) στο Μαϊάμι και στο Ίντιαν Γουέλς .

Ο Γκαρίν έχει κερδίσει το συγκεκριμένο τουρνουά το 2019 όταν και βρισκόταν στο τοπ 20 του κόσμου και έχει σίγουρα τα φόντα για καλή πορεία και φέτος. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά εναντίον του Βολιβιανού Ντελιέν με τον οποίο έχει περισσότερες νίκες στους μεταξύ τους αγώνες αν και σε επίπεδο Challenger. Στην συνέχεια λογικά θα αντιμετωπίσει το φαβορί στην δικιά του πλευρά του ταμπλό, Αμερικανό Νακασίμα και αν περάσει λογικά θα βρει έναν εκ των Αργεντινών Ετσεβερί η Χουάν Τσερούντολο.

Με λίγο πιο ρίσκο λοιπόν θα επιλέξουμε λοιπόν το να φτάσει ο Γκαρίν μέχρι τα ημιτελικά του Χιούστον κερδίζοντας τρείς αγώνες σε απόδοση 4 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Ημι-μακροχρόνιο
ATP - Μαρακες
Νικητής 4ου Τετάρτου Νίκολας Τζάρι
2.40
BET: 20 units
Ημι-μακροχρόνιο
ATP - Χιούστον
Νικητής 3ου Τετάρτου Κριστιάν Γκαρίν
4.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις