Ανοίγει το ματς στο Σαν Ντιέγκο

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Κλείνει η πρώτη αγωνιστική του MLB και ο #Dogass θέλει να συνεχίσει με ταμεία.

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλή στήλη η χθεσινή στα προγνωστικά μπέιζμπολ, καθώς πέρασαν σχεδόν όλες οι επιλογές μας, ενώ χάθηκε οριακά η δυάδα διπλασιασμού. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της πρώτης αγωνιστικής και κάναμε κάποιες επιλογές.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Παραμένουν καυτοί Ρέις και Τουίνς

Πρώτη επιλογή είναι η δυάδα με νίκες των Τουίνς και των Ρέις. Οι μεν Τουίνς θα αντιμετωπίσουν τον σάκο του μποξ Ρόιαλς, ενώ οι Ρέις θα θελήσουν να κάνουν sweep στη σειρά. Για τους Ρέις θα είναι πιο εύκολο το έργο αν αναλογιστούμε πως απέναντί τους θα βρουν τον άπειρο Τζόι Βεντζ.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μπρέγκμαν διπλασιασμού

Η δεύτερη επιλογή είναι το over 0,5 run του Μπρέγκμαν στην αναμέτρηση των Άστρος απέναντι στους Γουάιτ Σοξ. Θα παίξει σίγουρα σε πέντε inning (μέσα σε αυτά είναι και το πρώτο), οπότε το να βρει χώρο για ένα run δεν θα μας κάνει εντύπωση.

Συνεχίζουν να σφυροκοπούν τους πίτσερ

Τελευταία επιλογή είναι το over 7,5 run στην αναμέτρηση των Ρόκις με τους Πάδρες. Οι δύο επιθέσεις ήταν εξαιρετικές σε δύο από τα τρία παιχνίδια της σειράς με εννιά και δώδεκα run αντίστοιχα. Σήμερα βασικοί ξεκινούν ο Λούγκο και ο Γκομπέρ αντίστοιχα κάτι που σημαίνει πώς το over μπαίνει αυτόματα σαν επιλογή. Ο Γκομπέρ πέρισυ τέλειωσε τη σεζόν δίνοντας λεξι run μέσο όρο σε κάθε αντίπαλο.

Δυάδα απόδοσης 2.16
20:10
Ρέις - Τάιγκερς
1
1.50
21:10
Ρόιαλς - Τουίνς
2 (+1,5)
1.44
BET: 25 units
Ειδικό
21:10
Άστρος - Γουάιτ Σοξ
Μπρέγκμαν over 0,5 run
2.10
BET: 10 units
Μονό
23:10
Πάδρες - Ρόκις
Οver 7,5 run
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις