ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

Ο #snookerbet κλείνει το αφιέρωμα με tips για μακροχρόνια σνούκερ, αναλύοντας τα τέσσερα εναπομείναντα sections των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Δύο κλασικοί θαμώνες του Crucible απασχολούν το τέταρτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματός με μακροχρόνια σνούκερ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Μπάρι Χόκινς, ο οποίος συμμετέχει στη διαδικασία για πρώτη φορά από το 2012 (από το 2013 και μετά ήταν seed, ως μέλος του Top 16), δεν θα έχει εύκολο έργο. Και εξηγούμε γιατί δεν θα ποντάρουμε στην πρόκρισή του, αλλά ούτε και το αντίθετο. Δεν θα φοβηθούμε, ωστόσο, να πάμε κόντρα στον Στίβεν Μαγκουάιρ. Ο άλλοτε νικητής του UK Championship, διάγει κακή χρονιά και έχει τουλάχιστον έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

Τα δεδομένα, βέβαια, θα αλλάζουν καθημερινά. Και τα προηγούμενα χρόνια, δεν διστάσαμε να κοντράρουμε μακροχρόνια, όταν πια είχαμε εικόνα από τις πρώτες αναμετρήσεις. Γι’ αυτό, συνεχίστε να ακολουθείτε το koubanezos.gr ώστε να έχετε την πληρέστερη ενημέρωση και να επωφεληθείτε από τα καθημερινά προγνωστικά μας για μεμονωμένους αγώνες.

Μακροχρόνια σνούκερ: Section 13

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

Ενδιαφέροντα είναι κι εδώ τα ζευγάρια του 1ου γύρου, όμως κανένας από τους παίκτες δεν δείχνει ικανός για το Crucible. Ο βετεράνος Μάικλ Τζατζ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του όλη τη διετία και θα κινδυνεύσει από τον Αυστριακό, Φλόριαν Νίσλε. Ο Πακιστανός Αστζάντ Ικμπάλ μπορεί να νικήσει τον Τζένσον Κέντρικ, αλλά δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για τον 51χρονος πια, Ντόμινικ Ντέιλ. Έτσι, ο Τζόρνταν Μπράουν είναι φαβορί στο κάτω «μονοπάτι». Και ίσως και για το τελικό «εισιτήριο».

Η κάμψη που παρουσιάζει τελευταία στην απόδοσή του ο Τομ Φορντ, τον καθιστά ευάλωτο. Όχι μόνο στην πιθανή αναμέτρηση στον 4ο γύρο με τον Μπράουν, αλλά και στην αναπόφευκτη με τον Σι Τζιαχούι στον 3ο. Ο νεαρός Κινέζος που είχε εντυπωσιάσει ως ερασιτέχνης πέρυσι, δεν τα έχει πάει τόσο καλά ως επαγγελματίας φέτος. Και δεν ξέρουμε αν θα τον ευνοήσει το best of 19 format, στο οποίο δεν έχει δοκιμαστεί. Επιλέγουμε Μπράουν, λοιπόν, αλλά με ταπεινό ποντάρισμα.

Μακροχρόνια σνούκερ: Section 14

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

Άλλο ένα αμφίρροπο section, με εξαίρεση τα ματς του πρώτου γύρου. Ειδικά αυτό του Άαρον Χιλ με τη νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών, ιντριγκάρει για να ποντάρουμε ακριβές σκορ – θα το αναλύσουμε όταν έρθει η ώρα. Ούτε ο Άλαν Τέιλορ θα έχει πρόβλημα με τον Λετονό Φίλιπ Κάλνινς, αλλά το ερώτημα είναι τι θα συμβεί μετά. Διότι ο Μάικλ Γουάιτ και ο Γου Γιζέ δείχνουν ικανοί για τη μίνι-έκπληξη, ακόμα και κόντρα στους δυνατούς αντιπάλους που βλέπετε στον 3ο γύρο.

Ο Κρις Γουέικλιν είναι πλέον ranking champion, έστω κι αν κατέκτησε μόνο το Shoot-Out. Οι «μπουκ», ωστόσο, δίνουν φαβορί για το Crucible τον Τιάν Πενγκφέι. Προφανώς τους έχει επηρεάσει το επιβλητικό 5-0 του Κινέζου επί του Ρόνι Ο’Σάλιβαν, στον δρόμο για τα ημιτελικά του Welsh Open. Στα μακροχρόνια σνούκερ η μαγκιά είναι να πετύχεις και μια απόδοση άνω του 5.00. Γι’ αυτό λέμε να στραφούμε στον Γου. Έναν πολυτάλαντο νεαρό, ο οποίος στην καλή του μέρα είναι ικανός για όλα. Στην κακή, βέβαια, μπορεί να χάσει… κι απ’ τον εαυτό του. Διαλέγετε και παίρνετε.

Μακροχρόνια σνούκερ: Section 15

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

O Στίβεν Μαγκουάιρ μπλέκει στα προκριματικά για τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια. Στις τρεις προηγούμενες, σημείωσε ισάριθμες προκρίσεις, ενώ δύο φορές (2017, 2022) έφτασε και μέχρι τους «8» της τελικής φάσης! Κάτι μας λέει, ωστόσο, ότι ο επιπόλαιος (και μάλλον όχι ιδιαίτερα εργατικός) Σκωτσέζος θα την πατήσει φέτος. Η πορεία του είναι φθίνουσα και ακόμα και ο Αλεξάντερ Ουρσενμπάχερ, ο Ελβετός με το επιθετικό και λίγο ανέμελο στιλ παιχνιδιού, μπορεί να τον αποκλείσει στον 3ο γύρο.

Στον 1ο γύρο περιμένουμε νίκες του Μοχάμεντ Ασίφ επί του Ιούλιαν Μπόικο και του Άλφι Μπέρντεν επί της Ρεμπέκα Κένα. Δύσκολα, πάντως, θα προχωρήσει περισσότερο κάποιος εκ των δύο. Ειδικά ο Πακιστανός πέφτει πάνω στον Στιούαρτ Κάρινγκτον, που πρέπει να καταχάρηκε με την επαναφορά των best of 19 αγώνων σε όλους τους γύρους. Και τις τρεις προκρίσεις του στο Crucible, τις έχει πετύχει πριν το «ψαλίδισμα» (2015, 2016, 2018). Θα τον θεωρούσαμε ικανό και φέτος, αν είχε επιδείξει κάτι αξιόλογο μες στη σεζόν. Έτσι, το χέρι πάει στον Φαν Τζενγκγί. Ο περσινός νικητής του European Masters δεν έχει κάνει καλή σεζόν, διαθέτει όμως το ταλέντο να πετάξει έξω τον «πολύ» Μαγκουάιρ.

Μακροχρόνια σνούκερ: Section 16

Μακροχρόνια σνούκερ: Επίφοβος ο Χόκινς

Λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι με το cut-off του Tour Championship ο Μπάρι Χόκινς πέφτει στο Νο 18. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, όμως, για τον φιναλίστ του Παγκοσμίου του 2013 κι έναν από τους πλέον επιτυχημένους στο Crucible «δευτεροκλασάτους» παίκτες. Δεν τα πήγε καλά φέτος και η υποχώρηση στην κατάταξη ήταν αναπόφευκτη. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι το 1.30 που δίνει η πρόκρισή του στο PameStoixima.

Σαφώς και είναι φαβορί ο «Ιέραξ», αλλά όχι ακλόνητο. Προφανώς δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο πρώτο ματς, με αντίπαλο κάποιο εκ των Τζέραρντ Γκριν, Ντέιβιντ Λίλι ή Ρόρι ΜακΛάουντ. Ωστόσο, η προοπτική αναμέτρησης με τον αισθητά βελτιωμένο φέτος, Ρόμπι Γουίλιαμς, είναι επικίνδυνη. Όπως δεν είναι «ευκολάκι» ούτε πιθανή κόντρα με τον Τζακ Τζόουνς. Ο Ουαλός προοδεύει διαρκώς και «διψά» για μια υπέρβαση. Ο Άνταμ Ντάφι και ο Μπίλι Καστλ συγκροτούν ένα από τα ντέρμπι του 1ου γύρου, αλλά κανείς τους δεν είναι για πολύ ψηλότερα. Τι, ακόμα δεν το καταλάβατε; No bet. Με τουλάχιστον 1.50 στον Χόκινς, ίσως να το συζητούσαμε.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Μακροχρόνιο
Section 13 - Πρόκριση
Τζόρνταν Μπράουν
3.25
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Section 14 - Πρόκριση
Γου Γιζέ
5.50
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Section 15 - Πρόκριση
Φαν Τζενγκγί
3.25
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις