Μακροχρόνια σνούκερ: Λιού για τη μίνι έκπληξη

μακροχρόνια σνούκερ

Μακροχρόνια σνούκερ: Ο #Snookerbet παρουσιάζει το δεύτερο απ' τα τέσσερα μέρη του αφιερώματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μακροχρόνια σνούκερ θέλετε; Θα συνεχίσουμε να σας τα προσφέρουμε. Το δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι εδώ, με πλήρη ανάλυση για άλλα τέσσερα sections.

Με πληθώρα επιλογών, από μίνι εκπλήξεις όπως αυτή του Λιού Χαοτιάν, έως και no bet, για το αρκετά αμφίρροπο πέμπτο γκρουπ, προσπαθούμε να συνδυάσουμε το τερπνόν («σάρωση» όλων των ζευγαριών, ενόψει και των προγνωστικών για μεμονωμένους αγώνες που θα ακολουθήσουν) μετά του ωφελίμου (κέρδη από επιτυχημένες προβλέψεις στα μακροχρόνια).

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να αντλούμε την παραμικρή πληροφορία για κάθε παίκτη που βρίσκεται χαμηλά ή ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη, ώστε να την αξιοποιήσουμε καταλλήλως. Αν και στα συγκεκριμένα προγνωστικά, μεγάλο ρόλο παίζει το ένστικτο.

Πάμε στο ζουμί, όμως.

Μακροχρόνια σνούκερ – Section 5

Μακροχρόνια σνούκερ: Λιού για τη μίνι έκπληξη

Άλλο ένα «σφιχτό» γκρουπ, με δύο ικανότατους ερασιτέχνες παίκτες. Ο Ρος Μιούιρ, βέβαια, έχει ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή στο Tour από την επόμενη σεζόν, μια και πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Τόσο ο Σκωτσέζος όσο και ο Γκάο Γιανγκ (φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSF) φαντάζουν ως φαβορί κόντρα στους Άντριου Πάτζετ και Όλιβερ Μπράουν στον 1ο γύρο. Ο Γκάο μπορεί να απειλήσει και τον Ντούειν Τζόουνς, έναν παίκτη με χαμηλό «ταβάνι». Κανείς από τους δύο, όμως, δεν τρομάζει τον Χοσεΐν Βαφάι.

Για να παίξεις μακροχρόνια σνούκερ θες και καλή απόδοση – όχι 1.60, που βρίσκουμε τον Ιρανό. Το θέμα, μάλιστα, είναι ότι ο 28χρονος άσος δεν θα έχει εύκολο έργο στην Judgement Day. Μπορεί να αντιμετωπίσει εκεί τον Μάρτιν Γκουλντ, ο οποίος αν και είναι ντεφορμέ εσχάτως, έχει το know how των προκρίσεων στο Crucible. Για να φτάσει εκεί, βέβαια, ο διοπτροφόρος Άγγλος, θα πρέπει να νικήσει πρώτα τον Τζάκσον Πέιτζ, άλλον έναν περσινό qualifier. Πόσο εύκολο θα είναι, άραγε, για τον νεαρό προστατευόμενο του Μαρκ Γουίλιαμς, να επαναλάβει το επίτευγμα σε best of 19 αγώνες; Ας μη σκοτιζόμαστε, όμως. No bet και καθαρίσαμε.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Section 6

 

Μακροχρόνια σνούκερ: Λιού για τη μίνι έκπληξη

Εδώ η κατάσταση είναι λίγο πιο ξεκάθαρη. Όποιοι κι αν νικήσουν στα ματς του 1ου γύρου, δεν δείχνουν ικανοί να δυσκολέψουν τους seeds του 2ου. Ο Άντι Λι και ο Σον Ο’Σάλιβαν δεν έχουν πείσει στη χρονιά επιστροφής τους στο Tour. Ο Άντριου Χίγκινσον δικαιολόγησε τον περσινό υποβιβασμό του με τα άσχημα φετινά αποτελέσματα του ως top up. Πιο ενδιαφέρουσα είναι η συμμετοχή του πρωταθλητή Ευρώπης Κ-21, Λίαμ Γκρέιαμ, όπως και να ‘χει όμως, οι Λούι Χίθκοτ και Ντέιβιντ Γκρέις θα πετύχουν, λογικά, τη νίκη που χρειάζονται στον 2ο γύρο, ώστε να κρατηθούν στο Tour.

Από κει και πέρα, αμφότεροι αναμένεται να δυσκολέψουν τους Τζο Ο’Κόνορ και Σαμ Κρέιγκι, δυο από τους πλέον διακριθέντες νέους Άγγλους της σεζόν. Βέβαια ο Κρέιγκι «χάθηκε» ύστερα από την πορεία έως τους «8» του UK Championship, σε αντίθεση με τον Ο’Κόνορ που μετά τον τελικό του Scottish Open, έφτασε στους «4» του πρόσφατου Players Championship. Έχει τον πρώτο λόγο ο άσος από το Λέστερ και θα τον στηρίξουμε – κι ας είναι αδικαιολόγητα χαμηλό το 1.90 του PameStoixima για ένα τόσο αμφίρροπο section.

Μακροχρόνια σνούκερ – Section 7

Μακροχρόνια σνούκερ: Λιού για τη μίνι έκπληξη

Το section με το ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας του Μιχάλη Γεωργίου. Ο Αγγλοκύπριος άσος δεν έχει παίξει φέτος τόσο πολύ όσο πέρυσι, ενώ δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα ούτε στο Q-Tour. Είχε καλή κλήρωση, αφού ο Πενγκ Γισόνγκ δείχνει να βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω απ’ τους υπόλοιπους νεαρούς Κινέζους. Ύστερα, όμως, πέφτει πάνω στον Μαρκ Ντέιβις, ο οποίος του ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις (το 0-10 στο Παγκόσμιο του 2018). Ο 50χρονος Άγγλος παλεύει για να κρατηθεί στο Tour και θα τα δώσει όλα.

Ο νεαρός Λίαμ Πούλεν «άγγιξε» περισσότερες από μία φορές την Tour Card τους τελευταίους μήνες και θα δυσκολέψει τον Σάντερσον Λαμ. Αμφότεροι όμως, όπως και ο Μίτσελ Μαν, που μπαίνει στη μάχη από τον 2ο γύρο, βλέπουν το Crucible ως μακρινό όνειρο. Ο Τζο Πέρι κινήθηκε σε ρηχά νερά φέτος, ίσως επειδή «άδειασε» από κίνητρο ύστερα από την περσινή κατάκτηση του Welsh Open. Οι «μπουκ» δίνουν φαβορί τον Gentleman, όμως η λογική λέει Λιού Χαοτιάν. Ο μικροκαμωμένος Κινέζος σκόραρε με συνέπεια στο WST Classic, ενώ μετρά ήδη δύο παρουσίες στο Crucible (2018, 2022). Γράψαμε και πιο πάνω ότι αρκετές επιλογές μας στα μακροχρόνια σνούκερ καθορίζονται από τις αποδόσεις. Ε, του Λιού είναι κάτι παραπάνω από καλή, στο 2.75 στο PameStoixima.

Μακροχρόνια σνούκερ – Section 8

Μακροχρόνια σνούκερ: Λιού για τη μίνι έκπληξη

Η ταϊλανδική μάχη των φύλων θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα στον 1ο γύρο. Δύσκολα, βέβαια, η Μινκ Νούτσαρουτ θα απειλήσει τον Ντέτσαβατ Πουμτζάνγκ, ο οποίος με τη σειρά του δύσκολα θα επαναλάβει το κατόρθωμα του 2013. Δηλαδή την πρόκριση στο Crucible (όπου μάλιστα είχε αποκλείσει και τον Στίβεν Μαγκουάιρ). Ο Μάθιου Στίβενς έχει «χτίσει» παράδοση προκρίσεων στα τελικά, αλλά φέτος θα έχει δύσκολο έργο. Ακόμα κι αν αποκλείσει τον έτερο Ουαλό Τζέιμι Κλαρκ στον 3ο γύρο, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ.

Ο «Αγρότης» δεν έχει εντυπωσιάσει φέτος, αλλά ο δρόμος του για το Crucible είναι βατός. Ούτε ο γερόλυκος Μπάρι Πίντσις ούτε ο νεαρός Ρος Μπούλμαν ούτε ο Φρέιζερ Πάτρικ μπορούν να τον ζορίσουν. Εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην Judgement Day, όπου σίγουρα θα είναι φαβορί όποιον κι αν αντιμετωπίσει (ακόμα και τον Κλαρκ, που έχει αποδειχθεί «φονέας γιγάντων» στα προκριματικά για το Παγκόσμιο). Είναι από τις λίγες περιπτώσεις στα μακροχρόνια σνούκερ που το 1.50 δεν σε αποτρέπει – αντιθέτως, σε ωθεί να σπρώξεις πολλά χρήματα.

Τα μακροχρόνια προγνωστικά σνούκερ

Μακροχρόνιο
Section 6 - Πρόκριση
Τζο Ο'Κόνορ
1.90
BET: 7 units
Μακροχρόνιο
Section 7 - Πρόκριση
Λιου Χαοτιάν
2.75
BET: 7 units
Μακροχρόνιο
Section 8 - Πρόκριση
Ντέιβιντ Γκίλμπερτ
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις