Στο Ρήνο και στη Βρέμη με 3.10

Προγνωστικά Bundesliga

Προγνωστικά Bundesliga: Στο ντέρμπι του Ρήνου και στο ματς της Βέρντερ με τη Χόφενχαϊμ ρίχνει τα δίχτυα του ο... Γερμανός #PsyRadios.

Η τελευταία ημέρα του Μάρτη απεδείχθη ματιασμένη. Ενώ στο Ντίσελντορφ η επιλογή πλήρωνε από νωρίς, δεύτερο γκολ στη Νυρεμβέργη δεν μπήκε ποτέ. Το ίδιο συνέβη και με τους σκόρερς, με τον Κοβνάσκι να σκοράρει από νωρίς, αλλά τον Γκλάτζελ να μένει άσφαιρος. Έτσι, Πρωταπριλιά έδωσα ρεπό στον εαυτό μου από τη στήλη, βοήθησε άλλωστε και το κακό πρόγραμμα, για να ανασυνταχθώ, οπότε πάμε ευθύς στα σημερινά προγνωστικά Bundesliga.

Προγνωστικά Bundesliga: Τα ντέρμπι των ντεφορμέ

Η αυλαία της 26ης αγωνιστικής κλείνει με δύο ματς ανάμεσα σε τέσσερεις ομάδες με κοινό χαρακτηριστικό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Στην Κολωνία η τοπική ομάδα ψάχνει εναγωνίως το τρίποντο, καθώς πλέον η απόσταση από τις θέσεις μπαράζ και υποβιβασμού έχει μειωθεί στους πέντε βαθμούς. Πρώτη μεγάλη κρίση λοιπόν στην σχεδόν δίχρονη πορεία του Μπάουγκαρντ στο πάγκο καθώς αγνοείται η νίκη στα τελευταία πέντε ματς, αλλά κυρίως αγνοείται το γκολ με μόλις ένα τεμάχιο σε 450+ αγωνιστικά λεπτά.

Στα ίδια ρηχά νερά κολυμπάει και η φιλοξενουμένη Γκλάντμπαχ, με τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο, αλλά κυρίως με 6/7 ήττες στις φετινες της εξόδους. Θα στηριχθώ στη παράδοση των γηπεδούχων με 3/4 νίκες στα πρόσφατα μεταξύ τους ντέρμπι, αλλά και στο γεγονός, ότι η σημερινή τους αντίπαλος είναι πελάτισσα, αφού εναντίον της έχουν πετύχει τις περισσότερες νίκες στη Bundesliga. Η Γκλάντμπαχ δεν κινδυνεύει, παίζει στον αυτόματο εδώ και καιρό, ο Μπάουμγκαρντ σίγουρα θα εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να ξεκουράσει και να προετοιμάσει την ομάδα της Κολωνίας.

Κλίνω προς τα αριστερά με κάλυψη, περιμένω να δω και ένα επιθετικό ξέσπασμα με τόση παρατεταμένη αφλογιστία από μεριά των γηπεδούχων, με το κίνητρο της επιβίωσης να υπερισχύει.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Βέρντερ Βρέμης – Χόφενχαϊμ

Τη δυάδα θα τη συμπληρώσω με το over στη Βρέμη, εκεί που οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από επτά συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες απέναντι στη Χόφενχαϊμ, η οποία με τη σειρά της αγνοεί το τρίποντο εκτός έδρας στις επτά τελευταίες της εξόδους φέτος. Δεν θα ψάξω να βρω ποια θα ευτυχήσει στην όγδοη προσπάθεια να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, αν και η ανάγκη να ξεκολλήσει από το πάτο της βαθμολογίας, καθιστά το κίνητρο της φιλοξενούμενης ισχυρότερο.

Η νίκη στη προηγούμενη αγωνιστική αναπτέρωσε δεδομένα το καταρρακωμένο ηθικό των παικτών του Ματαράτσο, σίγουρα άπαντες θέλουν ανάλογη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Με δεδομένο ότι και οι δύο διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες στη Bundesliga, θεωρώ πολύ πιθανό να δούμε αρκετά γκολ εκατέρωθεν.

Τα προγνωστικά Bundesliga

Combo
16:30
Κολωνία - Γκλάντμπαχ
1 & goal/goal
3.80
Δυάδα απόδοσης 3.10
16:30
Κολωνία - Γκλάντμπαχ
1Χ & οver 1,5
1.77
18:30
Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ
Οver 2,5
1.75
Combo
18:30
Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ
Goal/goal & over 3,5
2.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις