Πρόβα Champions League με απόδοση 2.40

Νάπολι - Μίλαν προγνωστικά

Με δύο δυάδες και μία συνδυαστική επιλογή συνεχίζει τα προγνωστικά του Σαββατοκύριακου ο #Bats.

Επιλογές για όλα τα γούστα και σε υψηλές αποδόσεις περιλαμβάνει η σημερινή στήλη, με επιλογές από Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Στήριξη στα δίκαια φαβορί

Στην έδρα της μαχητικής Μόντσα αγωνίζεται η Λάτσιο με στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης της Serie A. Αρκετά μαχητική και σκληροτράχηλη η ομάδα της Λομβαρδίας, κάνοντας πολύ καλή σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Εντός έδρας είναι πολύ σφιχτή και δυσκολοκατάβλητη, μετρώντας μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ ματς. Όμως οι Ρωμαίοι διαθέτουν την ποιότητα για να διεκδικήσουν τη νίκη και πλέον έχουν στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά στη διατήρηση των κεκτημένων τους. Ίσως η νίκη των φιλοξενούμενων να είναι επίφοβο ποντάρισμα, οπότε στηρίζουμε με κάλυψη. Θα πάμε με το Χ2 & under 3,5 με απόδοση 1.64.

Αρκετές ώρες μετά και πολλά χιλιόμετρα μακριά, η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπέτις. Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και εδώ και κάποιον καιρό έχουν αρχίσει να θυμίζουν την ομάδα που συνηθίσαμε επί Σιμεόνε. Έχουν φτάσει τα δώδεκα ματς χωρίς ήττα με κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις και επιβλητικές νίκες τον τελευταίο καιρό. Το «Σίβιτας Μετροπολιτάνο» μοιάζει και πάλι με φρούριο κι οι ποιοτικοί αλλά ασταθείς Ανδαλουσιάνοι δεν έχουν πολλές ελπίδες για να φύγουν από εκεί με το θετικό αποτέλεσμα. Με τον άσο να βρίσκεται στο 1.55, η δυάδα μας φτάνει το 2.55 στην Betshop.

Με τα γκολ σε Κολωνία και Παρίσι

Το ντέρμπι του Ρήνου μεταξύ Κολωνίας και Γκλάντμπαχ είναι αυτό που ξεχωρίζει σήμερα στο πρόγραμμα της Bundesliga. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε κακή φόρμα και κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, με τέσσερις βαθμούς να τις χωρίζουν. Όσο κι αν δε μοιάζουν να έχουν στόχους πέρα από ένα καλό πλασάρισμα στο τέλος, το γόητρο είναι κάτι που σίγουρα επιθυμούν όσον αφορά ματς με τοπική αντιπαλότητα. Τα μεταξύ τους παιχνίδια παραδοσιακά είναι χορταστικά από πλευράς γκολ και θεάματος, και οι άμυνές τους δεν πείθουν. Πάμε με το over 2,5 που πληρώνει 1.76 στη Novibet.

Δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, τα πράγματα στη Ligue 1 μοιάζουν κάπως ξεκάθαρα για την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λιόν. Η πρώτη μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο, ενώ η δεύτερη βρίσκεται αρκετά μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης. Βέβαια, για τους Παριζιάνους χρειάζεται μια σειρά από θετικά αποτελέσματα ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο. Αφού δεν υπάρχει στο τραπέζι και ο στόχος του Champions League, είναι σίγουρο ότι θα δώσουν έμφαση στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ σε μεγάλο βαθμό, και μπορούν να το επαναλάβουν και απόψε. Και εδώ επιλέγουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.51 στη Novibet. Συνδυαστικά τα δύο σημεία προσφέρουν απόδοση 2.66.

Νάπολι – Μίλαν

Το ματς της αγωνιστικής στην Ιταλία είναι αυτό ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν. Η πρωτοπόρος και, όπως φαίνεται, επόμενη πρωταθλήτρια υποδέχεται τους «ροσονέρι» χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν αμφότερες για τις δύο συναντήσεις τους στα προημιτελικά του Champions League. Ειδικά για τους γηπεδούχους, το αποψινό παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία να τεστάρουν διάφορα πράγματα από πλευράς τακτικής ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Η απουσία του Οσίμεν δυσκολεύει τα πράγματα για τη Νάπολι, όμως ο Κβαρατσχέλια θα είναι εκεί. Έτσι κι αλλιώς, ο Σπαλέτι έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που δεν εξαρτάται από συγκεκριμένες μονάδες. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή, καμία σχέση δηλαδή με την ασταθή Μίλαν. Μόνο σαν πρωταθλήτρια δεν παίζει και κινδυνεύει να χάσει την έξοδο στο Champions League. Το πρόβλημά της είναι πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λύση που να μπορεί να την αλλάξει επίπεδο, καθώς στην πραγματικότητα το ταβάνι της είναι αρκετά χαμηλό. Αρκετά ψηλά ο άσος για τη διαφορά της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Σε συνδυασμό με το over 1,5, η νίκη της Νάπολι προσφέρεται σε απόδοση 2.40 στη Novibet και θα την τιμήσουμε.

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 2.55
16:00
Μόντσα - Λάτσιο
Χ2 & under 3,5
1.64
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
1
1.55
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.66
16:30
Κολωνία - Γκλάντμπαχ
Over 2,5
1.76
21:45
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν
Over 2,5
1.51
BET: 15 units
Combo
21:45
Νάπολι - Μίλαν
1 & over 1,5
2.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις