Σέλτικ – Ρέιντζερς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σέλτικ – Ρέιντζερς ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σέλτικ – Ρέιντζερς προγνωστικά

  • «Σέλτικ Παρκ» (60.411), Γλασκώβη.
  • Διαιτητής: Κέβιν Κλάνσι.
  • Στους πρώτους δύο γύρους: Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0, Ρέιντζερς – Σέλτικ 2-2.
  • Στο League Cup: Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-2.
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 433 φορές με τη Ρέιντζερς να έχει 138 νίκες, την Σέλτικ 163 και 102 ματς να μένουν στην ισοπαλία.
  • Επτά αγώνες χωρίς ήττα μετρά απέναντι στη Ρέιντζερς η Σέλτικ, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έχει επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Σέλτικ

Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας κι η Σέλτικ κοιτάζει να μπει με ισχυρό προβάδισμα στα πλέι-οφ. Έστω και με ισοπαλία θα το κάνει και μαθηματικά ως πρώτη αυτό, αλλά βεβαίως η νίκη της δίνει μεγαλύτερη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Δε δυσκολεύτηκε να περάσει από την έδρα της Ρος Κάουντι, την οποία κέρδισε με 2-0. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Ζότα που άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 45+5’ και έδωσε την ασίστ για το γκολ του Μπερναμπέι στο 90+5’, που ήταν και το πρώτο του στην σεζόν. Οι Κέλτες έχουν 85 βαθμούς και απολογισμό 28-1-1, ενώ και τα 95 γκολ ενεργητικό αποτελούν τρομακτική επίδοση.

Stat attack: Έχει 22 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 23 επίσημα παιχνίδια.

Απουσίες: Σίγουρα δε θα αγωνιστούν οι Αμπάντα, Φόρεστ και Ράλστον. Δύσκολα θα δούμε και τους χαφ Μούι και ΜακΚάρθι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χαρτ – Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Στάρφελντ, Τέιλορ – Ο’ Ράιλι, Κ. ΜακΓκρέγκορ, Ιουάτα – Ζότα, Μαέντα, Φουρουχάσι.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Ρέιντζερς

Κέρδισε «σβηστά» την ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ, με 2-0, και θα πάει με καλή ψυχολογία στο «Old Firm» για τη νίκη. Ο Αμερικανός Τίλμαν χρίστηκε σκόρερ δύο φορές, στο 38’ και στο 55’ για να χαρίσει το τρίποντο στους «Τζερς» και να τους διατηρήσει στο -9 από την κορυφή. Η δεύτερη θέση έχει κλειδώσει ήδη για το σύνολο του Μπιλ, όμως ο στόχος του πρωταθλήματος μοιάζει κάπως μακρινός. Για να επιτευχθεί, θα χρειαστεί η Ρέιντζερς να κερδίσει απόψε, να κερδίσει την Σέλτικ στην συνάντησή τους στα πλέι-οφ, και οι Κέλτες να κάνουν δύο ακόμη γκέλες στα υπόλοιπα παιχνίδια τους. Κι όλα αυτά βέβαια αποκτούν αξία εφόσον η Ρέιντζερς κερδίσει όλα τα δικά της εναπομείναντα ματς. Πιο ρεαλιστικός στόχος φαντάζει το κύπελλο, όπου οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα ημιτελικά.

Stat attack: Τρέχει σερί εννέα νικών μακριά από το γήπεδό της.

Απουσίες: Εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Σ. Ντέιβις, Ελάντερ, Λόρενς και φυσικά ο Οφόμπορ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Α. ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Ντέιβις, Μπάρισιτς – Λάντσραμ, Τζακ – Κάντγουελ, Τίλμαν, Κεντ – Μορέλος.

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Πρακτικά είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρέιντζερς για να διεκδικήσει τον τίτλο. Ακόμα κι αν κερδίσει σήμερα έχει ένα «βουνό» να ανέβει για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δε διαθέτει άλλη επιλογή από το να το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Η Σέλτικ είναι καλύτερη ομάδα κι έχει πάρει τον αέρα της μισητής της αντιπάλου στα τελευταία παιχνίδια τους. Πάμε προς τα αριστερά με κάλυψη και με γκολ εκατέρωθεν, όπως συνηθίζεται στο «Old Firm». Παίρνουμε το 1Χ & goal/goal, με απόδοση 2.04 στη Winmasters.

Combo
14:30
Σέλτικ - Ρέιντζερς
1Χ & goal/goal
2.04
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις