Μπενφίκα – Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπενφίκα – Πόρτο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπενφίκα – Πόρτο προγνωστικά

  • «Ντα Λουζ» (65.647), Λισαβόνα.
  • Διαιτητής: Άρτουρ Σοάρες Ντίας.
  • Πρώτος γύρος: Πόρτο – Μπενφίκα 0-1.
  • Η ήττα του πρώτου γύρου ήταν η πρώτη από την Μπενφίκα μετά από δέκα παιχνίδια για την Πόρτο, στα οποία μετρούσε επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Στα τελευταία οκτώ εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στην Πόρτο, η Μπενφίκα έχει μόλις μία νίκη.
  • Σε πέντε από τα τελευταία επτά μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Μπενφίκα

Το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ρίο Άβε ήταν από αυτά που τα κερδίζεις και… φεύγεις. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της η Μπενφίκα επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκονσάλο Ράμος στο 46’. Με αυτό το τέρμα ο Πορτογάλος έπιασε τον συμπαίκτη του, Ζοάο Μάριο, στα 17 γκολ και στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του πρωταθλήματος. Οι «αετοί» κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος και παρέμειναν στο +10 από τη δεύτερη θέση, φτάνοντας τους 71 βαθμούς. Ακολουθεί το κρίσιμο ματς για τα προημιτελικά του Champions League, εντός έδρας απέναντι στην Ίντερ την ερχόμενη Τρίτη.

Stat attack: Έχει απολογισμό 14-2-0 στα τελευταία 16 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Γκέδες, Ντράξλερ και Ρίστιτς δεν υπολογίζονται για τον Σμιντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Μπα, Οταμέντι, Αντόνιο Σίλβα, Γκριμάλντο – Τσικίνιο, Άουρσνες – Νέρες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Γ. Ράμος.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Πόρτο

Με το φτωχό 1-0 η Πόρτο επικράτησε της Πορτιμονένσε και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από δύο γκέλες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Ήταν ανώτερη και είχε τις ευκαιρίες για ευρύτερη νίκη, όμως περιορίστηκε στο ένα γκολ. Αυτό ήρθε στο 30’ με κεφαλιά του Καρντόσο, έπειτα από σέντρα του Γουέντελ από τα αριστερά. Στο 56’ ακυρώθηκε γκολ του Γκαλένο λόγω φάουλ στην αρχή της φάσης, και 15 λεπτά μετά ο Βεντούρα αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας πιο εύκολη την ζωή της Πόρτο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Δεν άλλαξε κάτι ως προς τη βαθμολογική θέση των «δράκων». Παρέμειναν δεύτεροι με διαφορά δέκα βαθμών από την κορυφή, διατηρώντας ταυτόχρονα το +2 από την τρίτη Μπράγκα και το +8 από την τέταρτη Σπόρτινγκ.

Stat attack: Στα τελευταία τρία παιχνίδια της επιτεύχθηκε συνολικά ένα γκολ.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Ζοάο Μάριο και Πέπε λόγω τραυματισμού. Δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι ο βασικός τερματοφύλακας Ντιόγκο Κόστα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Εβανίλσον και Ζαϊντού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κ. Ράμος – Μαναφά, Καρντόσο, Μαρκάνο, Γουέντελ – Πεπέ, Εουστάκιο, Ουρίμπε, Οτάβιο – Μαρτίνεθ, Ταρέμι.

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ασταμάτητη η Μπενφίκα φέτος με απολογισμό 23-2-1 στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ασταθή Πόρτο. Μεγάλη η πίεση για τον Κονσεϊσάο που πρέπει τουλάχιστον να βγάλει δεύτερη την ομάδα του, όσο η Μπράγκα παραμονεύει στο -2. Δεδομένου ότι υπάρχει το πολύ σημαντικό ματς με την Ίντερ στον ορίζοντα, και με τη διαφορά από τη 2η θέση στους δέκα βαθμούς, η γηπεδούχους δεν… καίγεται για τη νίκη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι οφείλουν να πάρουν τα ρίσκα τους αν θέλουν να περάσουν νικηφόρα από το «Ντα Λουζ». Αποκτά αξία το goal/goal, και σε συνδυασμό με το under 4,5 (που έχει εμφανιστεί στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους) φτάνει το 2.15 στη Novibet.

Combo
20:00
Μπενφίκα - Πόρτο
Goal/goal & under 4,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις