Γιουβέντους – Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γιουβέντους - Ίντερ προγνωστικά

Γιουβέντους - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γιουβέντους – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γιουβέντους – Ίντερ προγνωστικά

  • «Στάδιο Αλλιάνζ» (41.507), Τορίνο.
  • Διαιτητής: Ντάβιντε Μάσα.
  • Στο πρωτάθλημα: Γιουβέντους – Ίντερ 2-0, Ίντερ – Γιουβέντους 0-1.
  • Η Γιουβέντους μετρά τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια κόντρα στην Ίντερ.
  • Εντός έδρας, η Γιουβέντους έχει απολογισμό 8-3-1 στα τελευταία δώδεκα ματς με αντίπαλο την Ίντερ.
  • Ρεκόρ 12-9-9 έχει απέναντι στην Ίντερ ο Αλέγκρι, ενώ ο Ιντσάγκι έχει απολογισμό 5-4-11 κόντρα στη Γιουβέντους. Στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο προπονητών ο Αλέγκρι έχει εννιά νίκες, ο Ιντσάγκι τρεις και τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

Ρεπορτάζ Γιουβέντους

Παρέμεινε πιστή στην παράδοση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας για όγδοη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια. Επικράτησε με 1-0 εντός έδρας απέναντι στη Λάτσιο για να το πετύχει αυτό, χάρη σε γκολ του Μπρέμερ στο 44’. Εκείνη η αναμέτρηση ήταν η αρχή μιας εξαιρετικής πορείας που συνεχίζεται μέχρι τώρα, με πιο πρόσφατο το παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου. Ο Κεν ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στη νίκη επί της Βερόνα, με την οποία η Γιουβέντους έφτασε τους 44 βαθμούς. Παραμένει 7η, αλλά έχει αρκετές ελπίδες για να μπει στην 6αδα, αλλά ακόμα και στην 4αδα. Χωρίς την αφαίρεση των 15 βαθμών θα ήταν στη δεύτερη θέση, και μάλιστα με διαφορά από τους διώκτες της.

Stat attack: Έντεκα νίκες στα τελευταία 13 ματς έχει η Γιουβέντους, με τις εννιά να έρχονται με μηδέν παθητικό.

Απουσίες: Για άλλη μια φορά εκτός λόγω τραυματισμού ο Πογκμπά, αλλά κι ο Ιχατάρεν που έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Πιο κοντά στην επιστροφή τους οι Κιέζα και Μπονούτσι, αλλά ίσως το αποψινό ματς να είναι πολύ νωρίς για να συμβεί αυτό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Κουαδράδο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Βλάχοβιτς, Κεν.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Ίντερ

Ζορίστηκε αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αταλάντα και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας. Η επικράτηση ήρθε με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Νταρμιάν στο 57ο λεπτό, κάτι που οπωσδήποτε άξιζε μέχρι εκείνο το σημείο η Ίντερ με βάση την εικόνα της. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν δίχως όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν με 1-0 από τη Φιορεντίνα στην έδρα τους, με αποτέλεσμα να μπουν σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή τους στην τετράδα. Ο Μποναβεντούρα πέτυχε στο 53’ το γκολ της νίκης για τους «βιόλα», με την Ίντερ να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της έχει επαληθευτεί το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Τσαλχάνογλου και Σκρίνιαρ δεν πρόκειται να αγωνιστούν λόγω τραυματισμού, ενώ κι ο Ντιμάρκο παραμένει αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονανά – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντόυμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μιχιταριάν, Γκόσενς – Λ. Μαρτίνεζ, Λουκάκου.

Γιουβέντους - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ίντερ που περνάει μια δύσκολη φάση στην σεζόν. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για τους «νερατζούρι» που έχουν μπροστά τους και τα πολύ σημαντικά ματς για το κύπελλο και το Champions League, πέρα από αυτά του πρωταθλήματος βεβαίως. Δύσκολο να πάμε κόντρα στην έδρα της «μεγάλης κυρίας», ιδιαίτερα όταν παίζει απέναντι σε μια ομάδα που συνήθως κερδίζει, όπως συνέβη και στα δύο ματς του πρωταθλήματος. Άσος με απόδοση 2.30 στο Pamestoixima.gr η επιλογή μας.

Μονό
22:00
Γιουβέντους - Ίντερ
1
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις