ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με 6.75 στο «Πιέρ Μορουά»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με 6.75 στο «Πιέρ Μορουά»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με 6.75 στο «Πιέρ Μορουά»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Επιλογές από τις μεσημεριανές αναμετρήσεις της Ligue 1. Το μυαλό στο κύπελλο Ναντ και Τουλούζ.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Με τα επτά σημερινά ματς ολοκληρώνεται και η 29η αγωνιστική στη Ligue 1. Μπαίνουμε έτσι στην τελική ευθεία όπου πλέον κάθε βαθμός έχει τη σημασία του. Έχουμε και τα ημιτελικά Κυπέλλου που έρχονται μεσοβδόμαδα και διαμορφώνουν ξεχωριστές συνθήκες. Πάμε λοιπόν να δούμε τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Κερδίζει η σοβαρή Λιλ

Ξεκινάμε από το ματς της Λιλ με τη Λοριάν. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο «Πιέρ Μορουά» και έχουν να ηττηθούν από τον Αύγουστο. Δεν είναι όμως για 1.40 ο άσος όταν μιλάμε για δύο ομάδες που τις χωρίζουν μόνο πέντε βαθμοί. Σύμφωνοι, η Λοριάν δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που είδαμε στις δέκα πρώτες αγωνιστικές αλλά είναι μια ομάδα ανταγωνιστική που δεν έχει σκοράρει μόνο σε έξι ματς φέτος.

Πέντε over 2,5 και τέσσερα goal/goal στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους μέσα-έξω. Έξι νίκες μετρά η Λιλ στα επτά τελευταία που υποδέχτηκε τη Λοριάν (6-0-1).

Εύκολα δύσκολα θα το πάρει το ματς η σοβαρή Λιλ. Το δίδυμο Φόντε-Αλεξάντρο ωστόσο, μου φαίνεται αρκετά αργό για τους μεσοεπιθετικούς της Λοριάν η οποία εκτιμώ ότι μπορεί να βρει ένα γκολ. Θα πάω με το συνδυαστικό άσου & goal/goal στο 2.90 της Νovibet, προφανώς μέσω bet builder ώστε να το πληρωθούμε αν τυχόν προηγηθεί η Λιλ δύο γκολ διαφορά. Επιπλέον, δεν γίνεται να μην τιμήσουμε και το γκολ με πέναλτι στο 3.50 με τον ρέφερι Ζερεμί Πινιάρ να έχει καταλογίσει φέτος 15 σε 18 αγώνες!

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Προγνωστικά Γαλλίας: Παράγοντας «κύπελλο»

Πάμε τώρα στα ματς των 16.00 ξεκινώντας από το Ναντ – Ρεμς. Τρία ματς χωρίς νίκη για τη Ναντ πριν τη διακοπή παίζοντας βέβαια απέναντι σε Παρί, Νις και Λιόν. Διατηρεί προς το παρόν το +6 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να νιώθει ασφαλής. Παρ’ όλα αυτά το ματς της χρονιάς για τη Ναντ είναι αυτό που θα δώσει την προσεχή Τετάρτη απέναντι στη Λιόν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αν καταφέρει να προκριθεί θα έχει πολλές πιθανότητες και για την κατάκτησή του για δεύτερη σερί χρονιά μιας και θα συναντήσει μία εκ των Τουλούζ και Αννεσί.

Η Ρεμς είδε το αήττητο σερί 19 αγώνων να σταματά με την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Μαρσέιγ. Αποτέλεσμα που την αδικεί βάσει εικόνας καθώς η ομάδα του Γουίλ Στιλ είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια μεταξύ αυτών. Όπως και να ‘χει, το τέλος του σερί μπορεί να της κάνει και καλό μιας και θα αποβάλλει το άγχος από πάνω της.

Με βάση τα παραπάνω μοιάζει λογικό να δίνεται ως αουτσάιντερ η Ναντ που λογικά θα έχει το μυαλό της στην Τετάρτη. Άγνωστο πώς θα αντιδράσει η Ρεμς τώρα, δεν πάει εύκολα το χέρι στο διπλό για μια ομάδα με μόλις τρεις νίκες μακριά από την έδρα της. Δεν αποκλείεται μια ισοπαλία εδώ, σημείο που έχει αναγάγει σε επιστήμη η Ρεμς (εννιά ισοπαλίες εκτός έδρας). Στο 3.35 το Χ, θα μπει στις επιλογές μας.

 

Ό,τι ισχύει για τη Ναντ ισχύει ως ένα βαθμό και για την Τουλούζ. Μάλιστα η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ είναι πιο άνετη βαθμολογικά (+11), δεν κυνηγάει κάτι στο πρωτάθλημα και μπορεί να εστιάσει στο ματς της Τετάρτης απέναντι στην Αννεσί. Η Μπρεστ «καίγεται» για βαθμούς και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη σημερινή περίσταση αλλά πώς να στηρίξεις μια ομάδα που έχει κερδίσει μόνο Τρουά και Ανζέ στο γήπεδό της; Θα πάμε με το πιο ουδέτερο αμφίτερμα σε συνδυασμό με ένα γκολ στο ημίχρονο για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση που φτάνει στο 1.98.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Κρίσιμο ματς για Αζαξιό

Κομβικό παιχνίδι δίνει η Αζαξιό στην έδρα της Κλερμόν. Η ομάδα του Ολιβιέ Πανταλονί είναι στο -5 από το Στρασβούργο αλλά είδε την Οσέρ να απομακρύνεται μετά τη χθεσινή νίκη της (την υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα). Δεν πείθει πάντως με τις τελευταίες εμφανίσεις της η Αζαξιό η οποία κέρδισε μόνο την Τρουά στα επτά πιο πρόσφατα (1-0-6, όλες οι ήττες χωρίς να σκοράρει). Ούτε η Κλερμόν είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε μόνο την Τουλούζ στα εννέα τελευταία. Μάλιστα σήμερα είναι αμφίβολοι οι Ρασάνι και Άντριτς.

Δεν θα ασχοληθούμε με σημεία, θα επιλέξουμε το να κάνουν οι φιλοξενούμενοι περισσότερα φάουλ στον αγώνα (17 ανά αγώνα εκτός) και να γίνουν over 25,5 συνολικά στον αγώνα στο 2.40 της Fonbet. 

Κράτησα και το διπλό της Νις στην Ανζέ. Η Ανζέ το έχει παρατήσει εδώ και καιρό και κάνει σχέδια για Ligue 2. Η Νις με νίκη διατηρείται στο κόλπο της πεντάδας. Χαμηλά βέβαια το διπλό, θα το συνδυάσω με over 1,5 στο 2.10.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Combo
14:00
Λιλ - Λοριάν
1 & goal/goal
2.90
BET: 12 units
Ειδικό
14:00
Λιλ - Λοριάν
Γκολ με πέναλτι
3.50
BET: 7 units
Fun bet
14:00
Λιλ - Λοριάν
Γκολ Ντέιβιντ και να δεχτεί κάρτα ο Αμπεργκέλ
6.75
BET: 5 units
Μονό
16:00
Ναντ - Ρεμς
Χ
3.35
BET: 5 units
Combo
16:00
Μπρεστ - Τουλούζ
Goal/goal & over 0,5 γκολ ημίχρονο
1.98
BET: 15 units
Φάουλ
16:00
Κλερμόν - Αζαξιό
Περισσότερα φάουλ Αζαξιό & over 25,5
2.40
BET: 7 units
Combo
16:00
Ανζέ - Νις
2 & over 1,5
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις