Γκολ στο Φάληρο με 2.80

Προγνωστικά

Επιστροφή μετά από καιρό στα προγνωστικά στοιχήματος για τον #Blackbird με επιλογές έως 2.80 στο Ολυμπιακός - Άρης.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Αρκετό καιρό έχουμε να τα πούμε, όμως η επιστροφή είναι γεγονός. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σκοράρουν και πληρώνουν

Με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη θα ασχοληθούμε. Εύκολο έργο πριν τη διακοπή είχε ο Ολυμπιακός, που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Βόλο, παίρνοντας τη νίκη με 0-3. Νωρίς πήραν το προβάδισμα οι «ερυθρόλευκοι» και στην συνέχεια έκαναν μια απλή διαχείριση του αγώνα. Πλέον βρίσκονται μόνο τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και θέλουν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή φέτος στο πρωτάθλημα.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Ο Άρης, προέρχεται από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Πολύ καλύτερος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε όμως να κλειδώσει τη νίκη. Το πλήρωσε στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ όχι καταιγιστικό, αλλά πολύ ψύχραιμο να γυρνάει το ματς. Έτσι θα συνεχίσει την μάχη για την πέμπτη θέση και το τελευταίο εισιτήριο για το Conference League.

Απόλυτο φαβορί οι γηπεδούχοι, με το σετ των αποδόσεων μόνο ντέρμπι να μην θυμίζει. Υψηλή η τιμή του να σκοράρουν αμφότερες οι δύο ομάδες. Αν και στα τέσσερα ματς που έχουν παίξει φέτος επιβεβαιώθηκε μια φορά, νομίζω πως υπάρχει αξία. Επίσης θα συνδυάσω και τη νίκη του Ολυμπιακού με το over 2,5 σε απόδοση 2.33 στην Betshop.

Combo
21:00
Ολυμπιακός - Άρης
1 & over 2,5
2.33
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Άρης
Goal/goal
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις