Σκοράρουν όλοι στην Premier League

Προγνωστικά premier league

Δυνατά παιχνίδια στην Premier League, ομάδες που καίγονται για τους βαθμούς και η δυάδα με γκολ που αναμένει ο #Nikolas43.

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στα πρωταθλήματα και η μάχη στο Νησί φουντώνει με δυο δυνατές αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Premier League. 

Προγνωστικά Premier League: Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 

Ένα παιχνίδι, όλη η χρονιά, στο Λονδίνο και για τους δυο. Η Γουέστ Χαμ θέλει τη νίκη που θα τη φέρει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και οι «Άγιοι» θέλουν τους βαθμούς που θα τους ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. Το πρωτάθλημα είναι στην τελική ευθεία, επομένως όλοι θέλουν νίκες με κάθε τρόπο. Στην ουσία τώρα, η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που είναι ικανή για όλα καθώς μπορεί να κερδίσει 4-0 άνετα, μπορεί να χάσει και να είναι φυσιολογικό. Σε περίπτωση νίκης η Σαουθάμπτον βάζει από κάτω την Γουέστ Χαμ συνεπώς θα μπει δυνατά στο παιχνίδι.

Μου αρέσει πολύ η απόδοση του goal/goal στη Novibet που βρήκα στο 2.00. Τη δεδομένη στιγμή στα μάτια μου μοιάζει η καλύτερη επιλογή. 

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ένα ακόμα παιχνίδι με ομάδες που είναι κοντά βαθμολογικά. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις «καρακάξες» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπάρχει και η Τότεναμ ανάμεσα τους. Η Νιουκάστλ έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της για φέτος, αντιθέτως η Γιουνάιτεντ δεν δέχεται κάτι λιγότερο από την έξοδο στο Champions League. Ένα χάος φέτος η Premier League σε κάθε βαθμίδα της αλλά όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια έτσι και σε αυτό όλα είναι ανοιχτά.

Επίσης και σε αυτό το παιχνίδι θεωρώ καλύτερη επιλογή το goal/goal στο 1.70 της Novibet

Δυάδα απόδοσης 3.40
16:00
Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 
Goal/goal
2.00
18:30
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal
1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις