Στο Κάνσας το ενδιαφέρον μέχρι 2.40

Προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Με δυάδες και ειδικά παικτών ασχολείται ο #Dogass σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού.

Καλημέρα σε όλους. Δύσκολο πρόγραμμα το χθεσινό, όπως είχα αναφέρει και οι επιλογές μας βρήκαν… τοίχο. Μεγάλο πρόγραμμα σήμερα και πάμε να δούμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά MLB.

Μεγάλο σκορ στο Χιούστον

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι αυτή των Άστρος με τους Γουάιτ Σοξ. Με pitcher τους Ουργκουιντί και Γκιολίτο η επιλογή του over μας οδηγεί κάπως αυτόματα. Οι δυο τους πέρισυ έδιναν μαζί 9 run μέσο όρο οπότε το over 7,5 run αποκτά αξία.

Εύκολα οι Τουίνς και Γιάνκις

Δεύτερη αναμέτρηση είναι αυτή των Ρόιαλς με τους Τουίνς. Μέτριος έως κακός ο πίτσερ ο Λάιλς που ξεκινάει για το Κάνσας, τη χειρότερη ομάδα της περσινής σεζόν. Απέναντί του θα βρει τον Σόνι Γκρέι που πέρισυ έκανε χρονιά εκτόξευσης ενώ, ήταν εξαιρετικός στο Spring training. H νίκη των Τουίνς θα μπει στα προγνωστικά μας σε οριακά αποδεκτή απόδοση.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Συνέχεια με μία επιλογή που μας δικαίωσε πριν δύο μέρες. Οι Γιάνκις ξεκίνησαν εξαιρετικά διαλύοντας στην πρώτη αναμέτρηση τους Τάιγκερς με 5-0. Σήμερα ξεκινούν στο ανάχωμα οι Κλαρκ Σμιτ και Άλεξ Κομπ. Σχεδόν ίδια νούμερα πέρσι αλλά θεωρώ δεδομένο πώς ο Κομπ θα πιεστεί περισσότερο από τους  hitter των Γιάνκις. Έτσι θα δώσω εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

Προγνωστικά MLB: Βλαντ, ήρθε η ώρα σου

Τελευταία επιλογή είναι από την αναμέτρηση των Κάρντιναλς με τους Μπλου Τζέις. Όποιος ακολουθεί την αρθρογραφία μου ξέρει πως ο Γκερέρο είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Οι Κάρντιναλς θα ξεκινήσουν με τον Τζακ Λάφερτυ που προέρχεται από μακρά αποχή. Δεν θα μου κάνει εντύπωση ο Γκερέρο να βρει ένα run και να πληρωθούμε μία απόδοση κοντά στο 2.40. Μην ξεχνάμε πως πέρισυ το over 0,5 run του κυμαινόταν σε αποδόσεις του 1.60.

Τα προγνωστικά MLB μου

Μονό
21:10
Άστρος - Γουάιτ Σοξ
Over 7.0
1.70
BET: 30 units
Ειδικό
21:15
Κάρντιναλς - Μπλου Τζέις
Γκερέρο over 0,5 run
2.40
BET: 10 units
Μονό
23:10
Ρόιαλς - Τουίνς
2
1.72
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.06
23:10
Ρόιαλς - Τουίνς
2 (+1,5)
1.40
23:10
Γιάνκις - Τζάιαντς
1 (+1,5)
1.47
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις