ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μακροχρόνια σνούκερ: Το δύσκολο έργο του Ντέι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μακροχρόνια σνούκερ: Το δύσκολο έργο του Ντέι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μακροχρόνια σνούκερ: Το δύσκολο έργο του Ντέι

μακροχρόνια σνούκερ

Ο #Snookerbet παρουσιάζει τα πρώτα μακροχρόνια προγνωστικά σνούκερ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ήρθε η ώρα για το αφιέρωμα με μακροχρόνια προγνωστικά σνούκερ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το αφιέρωμα για τη βερσιόν του 2020 πρέπει να κατέχει ακόμα το ρεκόρ του πιο εκτεταμένου κειμένου στην ιστορία του koubanezos.gr (αλλά και επιτυχίας σε μακροχρόνια στοιχήματα)! Γι’ αυτό φέτος ακολουθούμε διαφορετική φιλοσοφία – δεν θέλουμε να σας κουράζουμε.

Η παρουσίαση των 16 brackets θα «σπάσει» σε τέσσερα μέρη. Oι προτάσεις μας, επίσης, θα είναι λιγότερες. Ανάλυση θα κάνουμε κανονικά για τα πάντα. Προγνωστικά, όμως, θα δώσουμε μόνο εκεί που θα νιώθουμε μεγαλύτερη σιγουριά ή θα έχει νόημα, βάσει αποδόσεων.

Μια πολύ σημαντική διαφορά σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια, είναι ότι επανέρχονται οι best of 19 αγώνες από τον 1ο γύρο. Το σύστημα παραμένει διαβαθμισμένο: Οι παίκτες που κατέχουν τις θέσεις 17-48 θα παίξουν από τον 3ο και γύρο και μετά, ενώ εκείνοι των 49-80 από τον 2ο.  Και τώρα, επί του προκειμένου…

Μακροχρόνια σνούκερ – Section 1

Μακροχρόνια σνούκερ: Το δύσκολο έργο του Ντέι

Ο Ράιαν Ντέι έχασε μόλις για μερικές χιλιάδες λίρες την αυτόματη πρόκριση στο Crucible. Παρότι έγραψε Ιστορία στο Tour Championship, με το maximum και το 16-red clearance στην ήττα με 10-7 από τον Μαρκ Σέλμπι, έμεινε εκτός Top 16 και θα πρέπει να κερδίσει δύο αγώνες στη σκοτεινή σάλα του English Institute of Sport. Ο Ουαλός παραδέχθηκε ότι αυτό δεν είναι το καλύτερό του. Το επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα – έχει να παίξει στο Crucible από το 2018! Πέρυσι αποκλείστηκε «αέρα» από τον Γιουάν Σιτζούν, τον οποίο μπορεί να συναντήσει και φέτος στην Judgement Day!

Ο περσινός qualifier Άσλι Χιούγκιλ είναι μάλλον ανώτερος του Λούκας Κλέκερς (ο οποίος, ωστόσο, έδειξε σημάδια ανάκαμψης φέτος). Ενδιαφέρον θα έχει και το rematch ανάμεσα στον βετεράνο Φέργκαλ Ο’Μπράιεν με τον ραγδαία ανερχόμενο Λίαμ Ντέιβις. Πιο επικίνδυνο αντίπαλο για τον Ντέι, πάντως, θεωρώ τον Σκοτ Ντόναλντσον. Μπορεί να προέρχεται από μέτρια σεζόν, όμως είναι πάντοτε καλός στα multi-session παιχνίδια.

Στον 29χρονο Σκωτσέζο θα δώσουμε την ψήφο μας για την πρόκριση. Μην ξεχνάμε και την κατάρα του Νο 17. Ο τελευταίος που κατάφερε να προκριθεί στο Crucible όντας top seed των προκριματικών, ήταν ο… ίδιος ο Ντέι, το 2018.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Μακροχρόνια σνούκερ – Section 2

Μακροχρόνια σνούκερ: Το δύσκολο έργο του Ντέι

Η αναμέτρηση της Ριάν Έβανς με τον Κεν Ντόχερτι θα είναι ένα από τα highlights του 1ου γύρου. Κανείς απ’ τους δύο, όμως, δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης στο Crucible. Ο Σου Σι, ο οποίος κινδυνεύει με υποβιβασμό από το Tour παρά τη βελτίωση που παρουσίασε φέτος, είναι ένας υποψήφιος. Για τον Χαμάντ Μία, που επίσης δίνει μάχη για την παραμονή, ο στόχος της πρόκρισης στα τελικά φαντάζει πιο δύσκολος.

Ίσως επειδή στη συνέχεια καλείται να αντιμετωπίσει τον Πανγκ Τζουνσού, τον πιο βελτιωμένο νέο παίκτη της φετινής σεζόν. Με έναν προημιτελικό, έναν ημιτελικό κι έναν τελικό (χαμένο) στα τρία τελευταία βαθμολογούμενα τουρνουά, ο 23χρονος Κινέζος φαντάζει ως φαβορί του bracket. Ακόμα και έναντι του πολλάκις προκριθέντα στο Crucible, Τζέιμι Τζόουνς, ο οποίος προέρχεται από μια μετριότατη χρονιά. Ωστόσο, το 1.83 για τον Πανγκ δεν αξίζει το ρίσκο.

Section 3

Μακροχρόνια σνούκερ: Το δύσκολο έργο του Ντέι

‘Η αλλιώς… το γκρουπ του Άντονι Χάμιλτον. Ο 51χρονος «Σερίφης» μάλλον θα το έχει μετανιώσει που αποσύρθηκε από την τελική φάση του Παγκοσμίου του 2020, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία κόσμου στο Crucible εν μέσω του πρώτου κύματος της Covid-19 – απόφαση που ανακλήθηκε μετά την παραίτησή του! Και σίγουρα ελπίζει να ξανακερδίσει μια πρόκριση, προτού κρεμάσει τη στέκα του. Ωστόσο, θα έχει δύσκολο έργο φέτος, καθώς στον πρώτο του αγώνα θα συναντήσει είτε τον Όλιβερ Λάινς, ο οποίος έχει δείξει σημάδια προόδου φέτος. Είτε το πατριωτάκι του απ’ το Νότιγχαμ, τον Μάικλ Χολτ, ο οποίος δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την Νγκου Ον-Γι στον 1ο γύρο.

Στο «κάτω» μέρος έχουμε τα δύο Βελγόπουλα, τον Μπεν Μέρτενς και τον Ζιλιέν Λεκλέρκ, που έχουν δείξει τα δόντια τους από την παρθενική σεζόν τους στο Tour. Το φαβορί, ωστόσο, είναι ο Τζίμι Ρόμπερτσον. Ένας επιθετικός παίκτης με τεράστιο ταλέντο, αλλά και μεγάλη αστάθεια. Είναι απίστευτο ότι έχει να προκριθεί στα τελικά από το 2018, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα του. Δεν είναι κακό και το 2.10…

Section 4

Μακροχρόνια σνούκερ: Το δύσκολο έργο του Ντέι

Ο Στίβεν Χέντρι δήλωσε συμμετοχή στο φετινό Παγκόσμιο και το αποτέλεσμα της κλήρωσης προκάλεσε πάλι συζητήσεις. Του έτυχε ως αντίπαλος ο Τζέιμς Κέιχιλ, ο οποίος – εκτός από «φονέας των γιγάντων» στο σνούκερ – είναι ανιψιός της πρώην συζύγου του! Οι σχέσεις του νεαρού Άγγλου με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή ήταν ψυχρές ακόμα και πριν εκείνος χωρίσει από τη θεία του (αδελφή της μητέρας του) και η κόντρα στο τραπέζι θα έχει πολλαπλό ενδιαφέρον.

Στο bracket υπάρχουν και πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες. Ο Λέι Πεϊφάν, ο οποίος έχασε πέρυσι την πρόκριση στο Crucible στην τελευταία μαύρη (από τον Χοσεΐν Βαφάι) θα είναι επόμενος αντίπαλος του νικητή του προαναφερθέντα αγώνα. Διόλου αμελητέα ποσότητα δεν είναι ούτε ο Έλιοτ Σλέσορ, ο οποίος εάν κερδίσει τον πρώτο αγώνα του, που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στο Tour, θα είναι πολύ επικίνδυνος για τον «μετρ» των προκρίσεων, Λίαμ Χάιφιλντ.

Το λογικό φαβορί είναι ο Τζόου Γιουελόνγκ, όμως έχει κακό ρεκόρ στα προκριματικά. Πρόπερσι, μάλιστα, τον είχε αποκλείσει ο Χάιφιλντ, με τον οποίο μπορεί να συναντηθεί και στη φετινή Judgement Day, ενώ πέρυσι «σκόνταψε» στον πάντα υπολογίσιμο Στίβεν Μαγκουάιρ. Ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά, αλλά έχει πέσει τους τρεις τελευταίους μήνες και δεν θα βάζαμε τα χρήματά μας σε πρόκρισή του. Κάτι μας λέει ότι θα περάσει ο Σλέσορ, αλλά μόνο ως fun bet θα το παίξουμε.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Τα μακροχρόνια προγνωστικά μου

Μακροχρόνιο
Section 1 - Πρόκριση
Σκοτ Ντόναλντσον
5.05
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Section 3 - Πρόκριση
Τζίμι Ρόμπερτσον
2.10
BET: 10 units
Μακροχρόνιο fun bet
Scetion 4 - Πρόκριση
Έλιοτ Σλέσορ
7.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις