Προγνωστικά σνούκερ: Προϋποθέσεις για… 2.40

Προγνωστικά σνούκερ: Προϋποθέσεις για... 2.40

Μπήκαμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο προτού αρχίσει η «καταιγίδα» με προγνωστικά σνούκερ για το Παγκόσμιο και ο #snookerbet προτείνει.

Σε καλό δρόμοι βαδίζουν τα προγνωστικά σνούκερ στο koubanezos.gr, αφού χθες επιστρέψαμε στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Κάιρεν Γουίλσον έπιασε εξωπραγματική απόδοση και συνέτριψε τον Ντινγκ Τζουνχούι με 10-5 στον πρώτο ημιτελικό.

Ο 31χρονος Άγγλος πέτυχε έξι century breaks και απείλησε σοβαρά με ισοφάριση το σχετικό ρεκόρ σε best of 19 αγώνα. Στον τελικό του UK Championship του 1994, ο Στίβεν Χέντρι είχε νικήσει 10-5 τον Κεν Ντόχερτι σημειώνοντας επτά «κατοστάρια», επίδοση η οποία γλίτωσε… στο τσακ χθες.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Προγνωστικά σνούκερ: Σέλμπι – Μέρφι

Θα σκοράρουν με την ίδια συνέπεια και οι δύο σημερινοί ημιφιναλίστ (15:00 και 21:00 τα δύο σκέλη); Ο Σον Μέρφι και ο Μαρκ Σέλμπι, δύο από τα ελάχιστα «big boys» που έχουν σημειώσει διακρίσεις φέτος, διεκδικούν την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό. Ο Μέρφι είχε εντυπωσιάσει στο Players Championship. Ο Σέλμπι κατέκτησε πρόσφατα το WST Classic και τον Δεκέμβριο το English Open. Στους προημιτελικούς τους, όμως, αμφότεροι προβλημάτισαν.

Ο Ρομπ Μίλκινς ζόρισε πολύ τον Magician και ίσως να τον απέκλειε, αν δεν είχε αυτό το… μπλακ άουτ στο ξεκίνημα του βραδινού σκέλους. Ο Jester, από την άλλη, δεν έχασε τον έλεγχο στο ματς με τον Ράιαν Ντέι. Κάποια σημάδια, όμως, όταν ο Ουαλός μείωσε από 8-2 σε 9-7, ήταν ανησυχητικά.

Οι «μπουκ» φαβοριτίζουν τον Σέλμπι (1.77 έναντι 2.05), αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν ο Μέρφι πιάσει απόδοση των ημερών του Players, δύσκολα θα χάσει. Το ίδιο κι ο Σέλμπι αν παίξει τόσο καλά όσο στην τελευταία ημέρα του WST Classic. Επειδή, όμως, το πιο πιθανό είναι να πιάσουν γύρω στο 60% της τοπ απόδοσής τους, περιμένουμε αμφίρροπη μάχη. Γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο over 17,5 το οποίο βρίσκουμε στο 2.40 στη Fonbet.

Ίσως να ήρθε η ώρα να δούμε και το πρώτο decider στο φετινό Tour Championship. Οι πιο τολμηροί, ας το έχετε κι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Μονό
15:00
Σέλμπι - Μέρφι
Over 17,5 frames
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις