Δύο ημίχρονα, τέσσερα γκολ

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Στρέφεται σε δύο αναμετρήσεις στη Μεγάλη Βρετανία ο #Fidel, στηρίζοντας και στις δύο περιπτώσεις τα γκολ σε απόδοση 1.87

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τέλος για τα μακροχρόνια ψαγμένα προγνωστικά μας, τα οποία «τρέχουν» και θα «τρέχουν» μέχρι τη λήξη τόσο της Super League, όσο και της Bundesliga. Επιστροφή στη δράση και στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ζαριά στην… Ιρλανδία

Απόψε θα σας εκπλήξω. Ίσως για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θα ποντάρω στην Ιρλανδία. Εξάλλου, το πρωτάθλημα εκεί έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Απόψε, η Σλίγκο Ρόβερς θα υποδεχθεί την Μποέμιανς. Στις τάξεις των φιλοξενούμενων υπάρχει ιδιαίτερος ενθουσιασμός μετά τις πέντε νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο. Και η Σλίγκο ξεκίνησε δυναμικά, έχοντας 1-2-0 εντός έδρας, ενώ στα παιχνίδια της υπάρχουν γκολ.

Δεν βρήκα το ειδικό για γκολ και στα δύο ημίχρονα στη Novibet. Γι’ αυτό, μέσω του Bet Builder, αγοράζω το over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το over 0,5 στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 1.87.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Νωρίτερα, πάλι στη Μεγάλη Βρετανία, η Χάντερσφιλντ θα υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο. Μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να μάχονται για την παραμονή και τους φιλοξενούμενους για την απευθείας άνοδο. Η λογική επιλογή είναι το διπλό, όμως 1.70 και Championship δεν πηγαίνουν παρέα.

Και οι δύο ομάδες δεν «φοβούνται», δεν «μιζεριάζουν» στις αναμετρήσεις τους. Τα γκολ έρχονται σε αφθονία. Στις περισσότερες περιπτώσεις το σκορ ανοίγει από το πρώτο ημίχρονο, καθώς στα παιχνίδια τους υπάρχει ρυθμός. Δεν θέλω και πολύ για να αγοράσω εκ νέου το over 0,5 και στα δύο ημίχρονα, μέσω του Bet Builder, πάλι στο 1.87.

Δείτε τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Μονό
17:00
Χάντερσφιλντ - Μίντλεσμπρο
Over 0,5 στο 1ο ημ. & over 0,5 στο 2ο ημ.
1.87
BET: 25 units
Μονό
21:45
Σλίγκο Ρόβερς - Μποέμιανς
Over 0,5 στο 1ο ημ. & over 0,5 στο 2ο ημ.
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις