Προοπτικές για 2.55 σε Αγγλία και Γερμανία

προγνωστικά

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν κι ο #Bats δίνει έμφαση στην Premier League και την Bundesliga, από όπου ξεχωρίζει πέντε επιλογές.

Η διακοπή των εθνικών αποτελεί παρελθόν και ο Απρίλιος μπαίνει με πολλές εκκρεμότητες στην Αγγλία και τη Γερμανία. Από αυτά τα πρωταθλήματα προκύπτουν και τα προγνωστικά του Σαββάτου.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Η αγωνιστική ξεκινά με μια τεράστια μονομαχία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ». Σίγουρα, η φετινή εικόνα των «κόκκινων» δεν καθιστά αυτό το παιχνίδι εξίσου σημαντικό με τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών, όμως σε μεγάλο βαθμό η αίγλη παραμένει. Οι «πολίτες» κυνηγούν την Άρσεναλ που έχει ξεφύγει στο +8 (με ματς παραπάνω), ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει πίσω στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης. Πάντως, η Λίβερπουλ στον πρώτο γύρο δε βρισκόταν σε πολύ καλύτερη θέση αλλά κατάφερε να κερδίσει με 1-0.

Η απουσία ή μη του Χάαλαντ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, όμως η Σίτι έχει κι άλλες λύσεις μεσοεπιθετικά. Ο Άλβαρεζ σε γενικές γραμμές έχει αποδείξει ότι αποτελεί αρκετά αξιόπιστη λύση στην κορυφή της επίθεσης. Επιπλέον, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει το προνόμιο να υπολογίζει σε πολλούς παίκτες που συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, όπως ο Ντε Μπρόινε, ο Μαχρέζ, ο Μπερνάρντο Σίλβα κ.ά. Κι η Λίβερπουλ έχει τεράστια ποιότητα με τους Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιεζ, Ζότα και Φιρμίνο ως επιλογές, και περιμένουμε μετά τη διακοπή να ανασυνταχθεί και να δείξει βελτιωμένη εικόνα. Η Σίτι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς, η Λίβερπουλ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία εκτός έδρας, όμως ήρθε η ώρα αυτά τα σερί να σταματήσουν. Πάμε με το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.05 στην Betshop.

Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη

Μεγάλη «ανάσα» πήρε η Ουνιόν Βερολίνου λίγο πριν τη διακοπή των εθνικών, με την σπουδαία νίκη της με σκορ 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από τύχη δεν έχανε στο ημίχρονο, αλλά παρουσιάστηκε βελτιωμένη μετά την ανάπαυλα και σκόραρε δις. Εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Φράιμπουργκ ανέβηκε στην τρίτη θέση. Το παιχνίδι με αντίπαλο την Στουτγκάρδη αποτελεί καλή ευκαιρία για να τη διατηρήσει και να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη, κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα για την εδραίωσή της στην τετράδα.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», με την εντός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ να τους βυθίζει στον πάτο της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λαμπαντία εξακολουθεί παράλληλα να αγνοεί τη νίκη μακριά από το γήπεδό της, αφού σε δώδεκα παιχνίδια έχει πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Το γεγονός πως στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει απολογισμό 1-1-4 αλλά συντελεστή τερμάτων -1 δείχνει ότι είναι ανταγωνιστική αλλά δεν έχει την ποιότητα για κάτι καλύτερο. Πηγαίνει στην έδρα μιας ομάδας που στο γήπεδό της δεν έχει χάσει σε αγώνα πρωταθλήματος, οπότε θα ήταν τεράστια έκπληξη το να καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Ανώτερη η Ουνιόν, αξίζει να την στηρίξουμε στο 2.08 του Pamestoixima.gr.

Φράιμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου

Δεύτερη και τελευταία αναμέτρηση της Bundesliga για τα προγνωστικά μας, αυτή μεταξύ Φράιμπουργκ και Χέρτα Βερολίνου. Ξεκάθαρο φαβορί για κάθε πιθανό λόγο οι γηπεδούχοι, που μετά το 1-1 στην έδρα της Μάιντζ έμειναν τέταρτοι και μόλις στο +1 από την πέμπτη Λειψία. Σε αυτό το σημείο, μοναδικός στόχος για τη Φράιμπουργκ είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα, δηλαδή τη θέση της στην τετράδα με στόχο να αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Σε μεγάλο βαθμό χρωστάει αυτή την εξαιρετική πορεία της φέτος στην έδρα της, όπου έχει απολογισμό 8-3-1 για το πρωτάθλημα. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη Χέρτα, η οποία βέβαια μόνο καλή σεζόν δε διάγει. Με τέσσερις βαθμούς και ρεκόρ 1-1-10, αλλά και σερί οκτώ ηττών είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στα τελευταία πέντε παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της έχει δεχτεί 3+ γκολ. Επομένως, υπάρχει λογική στην επιλογή του άσου με over 1,5 γκολ, κάτι που βρίσκουμε στο 2.10 στη Novibet.

Προγνωστικά: Μπόρνμουθ – Φούλαμ

Η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Φούλαμ σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Αμφότερες νεοφώτιστες, όμως έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Για τους γηπεδούχους η παραμονή αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα, διότι εδώ και καιρό βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, καθώς οι 24 βαθμοί της προτελευταίας Μπόρνμουθ είναι δύο λιγότεροι από αυτούς της 14ης Λιντς. Εντός έδρας πάντως η ομάδα του Ο’ Νιλ συχνά δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους.

Από την άλλη, οι Λονδρέζοι κοιτάζουν ψηλά. Η παραμονή στην κατηγορία πρέπει λίγο πολύ να θεωρείται δεδομένη, μόνο μαθηματικά έμεινε να επιβεβαιωθεί. Με 39 βαθμούς, η Φούλαμ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Το τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή, πάντως, ήταν καταστροφικό. Όχι μόνο έχασε με 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε από το FA Cup, αλλά έχασε λόγω κόκκινης τον Γουίλιαν και τον Μίτροβιτς. Αμφότεροι τιμωρήθηκαν για τα επόμενα τρία παιχνίδια και αποτελούν τεράστιες απώλειες στην επίθεση για τους «κότατζερς». Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση, οπότε η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά. Θα πάρουμε τον άσο με απόδοση 2.55 στη Novibet.

Τσέλσι – Άστον Βίλα

Η μέρα κλείνει στην Premier League με την Τσέλσι να αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα. Κανείς δεν το περίμενε, αλλά 1η Απριλίου και το παιχνίδι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφορά τη 10η (και σε περίπτωση γκέλας της Φούλαμ την 9η) θέση. Οι «μπλε» έδειξαν ότι ακόμα βρίσκονται πολύ μακριά από το επιθυμητό επίπεδο και ίσως να μην προλάβουν να φτάσουν σε αυτό υπό την ηγεσία του Πότερ. Ο Άγγλος τεχνικός βρίσκεται υπό πίεση, και το 2-2 εντός έδρας με την Έβερτον σίγουρα δε βοήθησε. Αυτό το αποτέλεσμα έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών νικών της ομάδας του Λονδίνου.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Στην ισοβαθμία, αλλά με χειρότερη διαφορά τερμάτων, ακολουθεί η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι. Μετά την ήττα-μαχαιριά στις καθυστερήσεις από την Άρσεναλ, με 4-2 εντός έδρας, μετρά τέσσερα ματς αήττητη. Από τότε που ο Βάσκος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, έχει την έκτη καλύτερη επίδοση στην Premier League. Ένα στοιχείο που κρατάμε είναι ότι σε αυτά τα 14 ματς έχει πετύχει 24 γκολ, σκοράροντας σε κάθε παιχνίδι. Εν τη απουσία του Τιάγκο Σίλβα, που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας των γηπεδούχων, σίγουρα μπορεί να συνεχίσει αυτό το σερί. Ανοιχτό ματς προβλέπεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την Τσέλσι να έχει ανάγκη να αποδείξει πολλά. Ευκαιρία αποτελεί το 2.50 της Betshop για το goal/goal & over 2,5.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Goal/goal & over 2,5
2.05
BET: 20 units
Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη
1
2.08
BET: 20 units
Combo
16:30
Φράιμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
1 & over 1,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
17:00
Μπόρνμουθ - Φούλαμ
1
2.55
BET: 15 units
Combo
19:30
Τσέλσι - Άστον Βίλα
Goal/goal & over 2,5
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις