ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Νίκες ανόδου και γκολ έως 3.79

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Νίκες ανόδου και γκολ έως 3.79

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Νίκες ανόδου και γκολ έως 3.79

Νίκες ανόδου και γκολ έως 3.79

Οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε στο Νησί και στα προγνωστικά Αγγλίας έχουμε επιλογές από τρεις κατηγορίες. Γράφει ο #JimTsilo.

Σιγά σιγά και η φετινή περίοδος οδεύει προς το τέλος της. Οκτώ αγωνιστικές έχουν μείνει στις χαμηλότερες κατηγορίες του Νησιού και φυσικά πολλά παίζονται μέχρι το φινάλε. Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα Σάββατο με το ενδιαφέρον μας όπως κάθε φορά στις χαμηλότερες κατηγορίες με σημεία για όλα τα γούστα. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Νίκες κινήτρου και ποιότητας

Κάνω την αρχή από την δύο παιχνίδια της League One. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ φιλοξενεί την Λίνκολν σε μια μονομαχία με μονόπλευρο κίνητρο, αφού η Σέφιλντ είναι αυτή που κυνηγά τη κορυφή, με τη Λίνκολν ουσιαστικά αδιάφορη. Τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα είναι πολλά για μια ομάδα που θέλει τη πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο. Η Λίνκολν έδειχνε να «στρίβει» αλλά τρία στραπάτσα στη σειρά την προσγείωσαν απότομα. Προφανέστατα καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι που φέτος έχουν μονάχα μια ήττα εντός έδρας, Ιδανική αντίπαλος η Λίνκολν για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η Πίτερμπορο φιλοξενεί την Όξφορντ. Τρομερή εντύπωση μου κάνει το πως άνοιξε το συγκεκριμένο σετ. Η Πίτερμπορο είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή, μαζί με την Ίπσουιτς, ενώ η Όξφορντ αρχίζει να αγχώνεται πλέον βαθμολογικά, μετά τα έντεκα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Προφανέστατα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δείχνουν τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω, γι’ αυτό μου έκανε εντύπωση ότι ενδεχόμενη νίκη τους προσφέρεται σε τιμές άνω του 1.80. Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα η απόδοση, ελπίζω να μη μας ετοιμάζουν καμία… ομορφιά όπως με την Τσέλτεναμ. Χωρίς ενδοιασμούς πάω στον άσο.

Νικάνε και καθαρίζουν

Συνεχίζω με League One και τη ματσάρα Ντέρμπι – Ίπσουιτς. Η Ντέρμπι αρχίζει να αγχώνεται μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, αφού πλέον είναι οριακά εντός εξάδας. Η Ίπσουιτς στα μάτια μου είναι η καλύτερη ομάδα της λίγκας και το δείχνει στα περισσότερα παιχνίδια. Επίδειξη δύναμης το τελευταίο διάστημα με έξι συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Έτσι πλησίασε στο -3 από τη δυάδα με παιχνίδι λιγότερο. Η Ντέρμπι αναμφίβολα είναι ισχυρή εντός έδρας και θα ψάξει τη νίκη γοήτρου και βαθμολογίας. Πάντως η Ίπσουιτς δείχνει ασταμάτητη την εν λόγω περίοδο και δε μπορώ να τη κοντράρω.

Μια κατηγορία χαμηλότερα έχουμε επίσης ντέρμπι ανάμεσα σε Νορθάμπτον και Στίβενεϊτζ, Η Νορθάμπτον σοβαρεύτηκε στο φινάλε και δείχνει πως αγωνιστικά δύσκολα θα χάσει το φίνις στη δυάδα. Προσπέρασε τη σημερινή της αντίπαλο και βρίσκεται στο +2, με την Στίβενεϊτζ πάντως να έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Καθοριστικότατο το παιχνίδι βαθμολογικά με τις δύο ομάδες πάντως να διαφέρουν ποιοτικά. Σαφέστατα πιο ποιοτική και ντελικάτη ομάδα η Νορθάμπτον σε αντίθεση με την σκληροτράχηλη Στίβενεϊτζ, η οποία ήδη έχει πραγματοποιήσει τεράστια υπέρβαση. Έτσι και αλλιώς τώρα που… έσφιξαν τα γάλατα, η Στίβενεϊτζ δε τα έχει καταφέρει με τις καλές ομάδες της λίγκας. Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι πάντα με τη ποιοτικότερη ομάδα και στηρίζω Νορθάμπτον.

Προγνωστικά Αγγλίας: Γκολ για φινάλε

Φυσικά επιλογές σε γκολ δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη στήλη. Η Χαλ φιλοξενεί την Ρόδεραμ στη Championship με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο από μεριάς φιλοξενούμενων. Η Ρόδεραμ έχει να αγωνιστεί από 14 Μαρτίου, αφού το παιχνίδι με την Κάρντιφ αναβλήθηκε. Πλέον κινδυνεύει βαθμολογικά και πρέπει να ψάξει βαθμούς στο φινάλε. Η Χαλ είναι ασφαλής, αγωνιστικά έπεσε μετά από το εντυπωσιακό δίμηνο Γενάρη – Φλεβάρη, αλλά εντός έδρας παραμένει αξιόπιστη. Παιχνίδι που δύσκολα θα μείνει στο μηδέν με το αμφίτερμα να είναι υπερβολικό στα μάτια μου, Το αγοράζω χωρίς πολλά πολλά.

Στη League Two η συμπάθεια μου το τελευταίο διάστημα Ντονκάστερ φιλοξενεί την Κρου. Ασφαλείς θεωρητικά και οι δύο με την Κρου να θέλει λίγους βαθμούς για να το σιγουρέψει. Η Ντονκάστερ είναι τελείως αδιάφορη στο φινάλε και αυτό το βγάζει στα παιχνίδια της, με τα περισσότερα να είναι ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητες. Η Κρου έβγαλε με ήττες ένα δύσκολο σερί αγώνων και θα ψάξει μια καλή εμφάνιση. Όλα συνηγορούν σε παιχνίδι με γκολ και φυσικά μπαίνει στις επιλογές μου.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Μονό
17:00
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Λίνκολν
1 & over 1,5
1.80
BET: 20 units
Μονό
17:00
Πίτερμπορο - Όξφορντ
1 & over 1,5
2.25
BET: 20 units
Μονό
17:00
Ντέρμπι - Ίπσουιτς
2
2.15
BET: 15 units
Μονό
17:00
Νορθάμπτον - Στίβενεϊτζ
1
2.55
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.79
17:00
Χαλ - Ρόδεραμ
Goal/goal
2.02
17:00
Ντονκάστερ - Κρου
Goal/goal
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις