Εκτελεστές και γκολ μέχρι 2.50

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από την Basket League και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δίνοντας έμφαση στα ειδικά παικτών.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, ένταση και θέαμα με τις επιστροφές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να πραγματοποιούνται (επιτέλους) και τις μάχες της Basket League να δεσπόζουν. Εμείς έχουμε προγνωστικά για τρεις αναμετρήσεις με έμφαση στα ειδικά παικτών αλλά και στα γκολ. Πάμε να δούμε:

Προγνωστικά: Ώρα… ειδικών

  • Αρχή με το Ιωνικός – Λαύριο ένας ματς do or die για τους γηπεδούχους που σε περίπτωση ήττας, αποχαιρετούν την κατηγορία. Οι αντίπαλοι τους θα στερηθούν τους Κόουλ και Γκρέι που αποχώρησαν από την ομάδα ενώ εκείνοι πρόσθεσαν τον έμπειρο Μπαρτ στο ρόστερ τους. Ο Ρέισον Σίμονς αποτελεί μίας από τις σταθερές του συνόλου του Φοίβου Κωστή, ο  οποίος βλέπει τον Αμερικανό να έχει σημειώσει θεαματική άνοδο τελευταία, συμπληρώνοντας 37 πόντους σε δύο παιχνίδια. Το line του είναι χαμηλό και το διαλέγουμε στο 8,5 σε μία απόδοση του 1.75.
  • Συνέχεια με ένα περισσότερο συμπληρωματικό παρά «κανονικό» ποντάρισμα. Ματς στην Κρεμόνα ανάμεσα σε Κρεμονέζε και Αταλάντα και είναι αδύνατον να μην ρίξεις χρήματα στο γκολ του Χόιλουντ. Ο Δανός είναι on fire και στάνταρ θα βρει δύο με τρεις κλασικές ευκαιρίες να… «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα, σε μία απόδοση ικανοποιητική του 2.50.

Προγνωστικά: Δύσκολο ταξίδι για την PSV

  • Κλείνουμε με Ολλανδία και το παιχνίδι της Ναϊμέγκεν με την PSV. Δύσκολο ταξίδι σε μία ιδιαίτερα αφιλόξενη έδρα για την Αϊντχόφεν, η οποία «ψάχνεται» φέτος σε όλα τα επίπεδα. Η αλήθεια είναι πάντως πως το ματς κρύβει γκολ αφού αμφότερες πριν την διακοπή έβρισκαν δίχτυα, οπότε ίσως γίνει και τώρα. Το goal/goal το βρίσκουμε σε αποδόσεις του 1.70.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Ειδικό
16:00
Ιωνικός - Λαύριο
Ρ. Σίμονς: Over 8,5 πόντοι
1.75
BET: 20 units
Μονό
16:00
Κρεμονέζε - Αταλάντα
Να σκοράρει: Χόιλουντ
2.40
BET: 7 units
Μονό
22:00
Ναϊμέγκεν - PSV
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις