Μεγάλο σκορ στο Dodger Stadium

προγνωστικά mlb

Προγνωστικά MLB: Επιλογές για όλα τα γούστα δίνει στην στήλη της Παρασκευής ο #Dogass σε αποδόσεις που φτάνουν έως το 2.49.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε στην πρεμιέρα του MLB, καθώς πέρασαν εύκολα και οι τρεις επιλογές μας. Σήμερα είναι περιορισμένο το πρόγραμμα, οπότε θα είμαστε πιο φειδωλοί στα πονταρίσματά μας. Προχωράμε με τα προγνωστικά MLB.

Τα φαβορί και οι πίτσερ

Θα πάμε εκ νέου σε μία δυάδα. Η πρώτη επιλογή είναι η νίκη των Πάδρες απέναντι στους Ρόκις. Κάκιστη πρεμιέρα για την ομάδα του Σαν Ντιέγκο που υπέστη ήττα σοκ με 2-7. Σήμερα, θεωρώ πως θα βγάλουν αντίδραση και σε αυτό θα βοηθήσει το ότι θα βρουν απέναντί τους τον Κάιλ Φρίλαντ. Ο pitcher των Ρόκις έδωσε πέρισυ στους Πάδρες 6.75 run μέσο όρο και σήμερα θα βρει απέναντί του παίκτες όπως ο Μπόγκαερτς.

Οι Πάδρες θα ξεκινήσουν με βασικό τον Μαρτίνεζ. Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι το κακό παγκόσμιο που έκανε με τη φανέλα των Η.Π.Α.. Με αυτά σαν δεδομένα θα πάρουμε τη νίκη των Πάδρες.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Η δεύτερη επιλογή είναι από την αναμέτρηση των Ντότζερς με τους Ντάιαμοντμπακς. Οι Ντοτζερς τα ξημερώματα κέρδισαν εύκολα με 8-2. Σήμερα ξεκινούν στο ανάχωμα με τον Ντάστιν Μέι. Ο Μέι έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού οπότε είναι η ευκαιρία του να δει πως θα ανταπεξέλθει.

Απέναντί του θα είναι ίσως ο χειρότερος πίτσερ της κατηγορίας Μέριλ Κέλυ. Ο Κέλυ τελείωσε την περσινή σεζόν δίνοντας στους αντιπάλους του 8.8 run μέσο όρο! Αυτό από μόνο του μας δίνει αξία στη νίκη των Ντότζερς. Ακόμη σε συνδυασμό με το τρακ που θα έχει ο Μέι, δεν θα μου κάνει εντύπωσει να βγει και το over 7,5 run αγώνα. Έτσι κι αλλιώς, αυτό το όριο μπορεί να το βγάλει ο Κέλτ μόνος του…

ΥΓ: Δεν μπορώ να προσπεράσω τον όμορφο διπλασιασμό του Αλβάρεζ στην αναμέτρηση των Άστρος με τους Γουάιτ Σοξ. Εχθές απέναντι σε έναν από τους καλύτερους πίτσερ της κατηγορίας, τον Ντιλαν Σιζ, έκανε 2 run με ένα home run. Σήμερα θα βρει μπροστά του τον Λανς Λιν. Δεν θα μου κάνει εντύπωση σε έναν χειρότερο πίτσερ να βρει ένα run.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά MLB

Ειδικό
03:10
Άστρος - Γουάιτ Σοξ
Αλβάρεζ over 0,5 run
2.28
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.49
04:40
Πάδρες - Ρόκις
1
1.53
05:10
Ντότζερς - Ντ"μπακς
1
1.63
BET: 15 units
Μονό
05:10
Ντότζερς - Ντ"μπακς
Over 7,5 run
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις