Κρίσιμοι αγώνες των φαβορί έως 6.23!

προγνωστικά

Ευρωπαϊκά παιχνίδια αναλύει στα σημερινά προγνωστικά του ο #TheMagician με τα πρωταθλήματα να έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Καλημέρα σας. Αφήνουμε πίσω τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού κυπέλλου που αρκετά φαβορί δεν επιβεβαίωσαν την δύναμη τους και επιστρέφουμε στα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπου έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα Σάββατο.

Προγνωστικά: Ομάδες με κοινό στόχο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ισπανία. Η Χιρόνα φαίνεται από τις τελευταίες αγωνιστικές πως έχει σταθεροποιηθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Την δεδομένη στιγμή με τους 31 βαθμούς της βρίσκεται στην δωδέκατη θέση στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει μείνει τρεις αγώνες μακριά από την νίκη, με τελευταίο το 2-2 στο «Βαγιέκας» με την Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου ο Τσιγκάνκοφ με δυο γκολ στο 29′ και στο 52′ ισάριθμες φορές έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η μαχητικότητα, ενώ δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της. Ειδικά εντός έδρας, όπου έχει συγκεντρώσει τα 2/3 της συνολικής της συγκομιδής παρουσιάζεται πιο επιθετική. Από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια δεν βρήκε δίχτυα μόλις τρεις φορές ενώ εννέα φορές επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Αντίπαλος της η Εσπανιόλ, η οποία βρίσκεται σε χειρότερη βαθμολογική κατάσταση από την σημερινή της αντίπαλο, ευρισκόμενη στην 17η θέση ένα μόλις βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα με τελευταία αυτή εντός έδρας από την Θέλτα με 1-3. Αναγκασμένη να ψάξει παντού για βαθμούς και ειδικά απέναντι σε ομάδες του βεληνεκούς της, όπως είναι η Χιρόνα. Δυο νίκες στα πέντε τελευταία και τέσσερις στα τελευταία δέκα για τους φιλοξενούμενους που δείχνουν να έχουν πρόβλημα στην αμυντική τους λειτουργία γιατί επιθετικά τα πηγαίνουν καλά σκοράροντας σε δώδεκα σερί αγώνες πρωταθλήματος!

Οι γηπεδούχοι μόλις μια φορά δεν δέχτηκαν τέρμα σ’ αναμέτρηση εντός έδρας ενώ η Εσπανιόλ δείχνει πως ξέρει να βρίσκει δίχτυα. Σημαντικό το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες που θέλουν ν’ απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.94 στην betshop.gr

Μονόδρομος η νίκη

Απογοήτευσε η Λειψία πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων, στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπόχουμ  χάνοντας με 1-0. Σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει ενώ η κατοχή μπάλας έφτασε στο 65% υπέρ της. Ταυτόχρονα απώλεσε και πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην δυάδα – τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Με τους 45 βαθμούς βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ένα πίσω από την Φράιμπουργκ και πέντε μπροστά από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εντός έδρας παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματική με εννέα νίκες και μόλις μία ήττα σε δώδεκα αγώνες έχοντας εννέα over 2,5. Θ’ αγωνιστεί χωρίς περιθώρια νέας απώλειας μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Διατηρεί πολύ καλή παράδοση με την σημερινή της αντίπαλο έχοντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία εντός έδρας όλα σε συνδυασμό με over 3,5. Τραυματίες παραμένουν οι βασικοί Ενκουνκού (Ε), Σλάγκερ (Μ) και Γκουλασί (Τ).

Η Μάιντς τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Έφτασε τους 37 βαθμούς, βρίσκεται στην ένατη θέση και με πιθανή νίκη σήμερα χτυπάει την πόρτα της πρώτης εξάδας και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας δεν φοβήθηκε την ανώτερη Φράιμπουργκ και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55′, στάθηκε τυχερή σε δύο – τρεις φάσεις για να ισοφαρίσει εν τέλει στο 90+6′ για να πάρει τον βαθμό. Μόλις μία φορά σε δώδεκα εκτός έδρας αγώνες δεν σκόραρε η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που εμφανίζει τελευταία η άμυνα των γηπεδούχων και να βρει εκ νέου δίχτυα.

Η Λειψία καίγεται για την νίκη ενώ η Μάιντς βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Κρατάμε από την αναμέτρηση το over 2,5 με απόδοση 1.64 στην Betshop.gr

Βίοι αντίθετοι

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Γερμανία και πάμε Βερολίνο. Η Ουνιόν Βερολίνου μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα όπου τα πηγαίνει εξαιρετικά. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς, πέντε πίσω από την κορυφή και τέσσερις πίσω από την δεύτερη Μπάγερν Μονάχου. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στο έπακρον την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος πήρε την νίκη. Δεν ήταν καλύτερη, απλά ήταν πολύ αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια σε σχέση με την αντίπαλο της. Χωρίς ήττα εντός έδρας έχοντας 8-4-0, ενώ στα τελευταία δέκα στο πρωτάθλημα έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Χωρίς ουσιαστικές απουσίες ποδοσφαιριστών, θα παραταχθεί στον σημερινό αγώνα για την νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί απώλειες βαθμών από το ντέρμπι της ημέρας Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η ομάδα της Στουτγάρδης είναι αυτή που θα διανύσει τα 637 χλμ για να αγωνιστεί στο Βερολίνο με σκοπό να κερδίσει κάτι από τον αγώνα ώστε να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία είναι καθαρά ομάδα έδρας καθώς δεν έχει νίκη εκτός έδρας και σε δώδεκα εξορμήσεις έχει κερδίσει μόνο πέντε βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες. Βέβαια όταν εντός έδρας δεν μπορείς να μαζέψεις βαθμούς, το πρόβλημα διογκώνεται, έτσι έγινε και την τελευταία αγωνιστική όταν ηττήθηκε εντός από την Βόλφσμπουργκ με 0-1. Δέχτηκε τέρμα στο 56′ πίεσε σχετικά άναρχα χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον, κάθε αγώνας είναι σημαντικός ώστε να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αν βρεθεί πίσω στο σκορ δεν θα διστάσει να ρισκάρει ώστε να κερδίσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εντός (8/8 νίκες με over 1,5) και κυνηγάνε την πρώτη δυάδα ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς ακόμα νίκη εκτός θα ψάξουν αποτέλεσμα. Μεγάλη φαίνεται η απόδοση του άσου αλλά με κάλυψη θα κρατήσουμε το και goal/goal με απόδοση 2.65 στην Betshop.gr.

Προγνωστικά: Κρίσιμο παιχνίδι στο Νότο

H Φράιμπουργκ τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Με τους 46 βαθμούς της βρίσκεται στην τέταρτη θέση την οποία και θέλει να διατηρήσει για να βγει στο επόμενο Champions League ενώ ακολουθεί η Λειψία στον πόντο. Μετράει εντός έδρας οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα σε δώδεκα αγώνες. Σφιχτή ομάδα που δίνει βαρύτητα στην έδρα της όπου και έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς της. Νίκη για να εδραιωθεί στην τετράδα θέλουν οι γηπεδούχοι έχοντας φτιάξει σερί 3-3-0 ενώ ακολουθεί παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την Μπάγερν Μονάχου.

Πότε πάνω, ποτέ κάτω από την ζώνη υποβιβασμού βρίσκουμε την Χέρτα, καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Άλλη μια από τις ομάδες έδρας της Γερμανίας, η οποία εκτός χάνει πολύ από την δυναμική της. Έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και μαζί με την Σάλκε βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Εάν δεν αρχίσει να μαζεύει πόντους και μακριά από την έδρα της θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα καθώς μέχρι στιγμής μακριά από αυτήν έχει μια νίκη και μια ισοπαλία σε δώδεκα αγώνες. Βέβαια αυτό είναι κάτι που φαντάζει δύσκολο την δεδομένη στιγμή, καθώς η άμυνα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε κάθε αγώνα. Στους τελευταίους δέκα αγώνες μόνο μια φορά κράτησε το μηδέν στην άμυνα, στο εντός έδρας 2-0 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Οχτώ στις δέκα ήττες της εκτός συνδυάστηκαν με over 2,5.

Βαθμούς για τον μεγάλο στόχο του Champions League θέλουν οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Κρατάμε από το παιχνίδι το και over 2,5 με απόδοση 2.33 στην Betshop.gr

Στο ντέρμπι κορυφής

Η ανατροπή που δέχτηκε η Μπάγερν Μονάχου με δύο πέναλτι την τελευταία αγωνιστική από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-1 ημ./2-1 τελ) αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Νάγκελσμαν. Νέος προπονητής ο Τούχελ, ο οποίος είναι γνώστης φυσικά του  πρωταθλήματος με πολλά χρόνια στους πάγκους γερμανικών ομάδων. Ένα βαθμό πίσω από την σημερινή της αντίπαλο, θα κυνηγήσει μόνο την νίκη για να δώσει απαντήσεις καθώς φέτος έχει δώσει πολλά δικαιώματα και ελπίδες σε άλλους διεκδικητές του τίτλου. Αήττητη εντός με οχτώ νίκες σε δώδεκα παιχνίδια από τις όποιες οι πέντε συνδυάστηκαν με over 3,5. Δεν έχει νέες απώλειες ποδοσφαιριστών και με την καλύτερη εντός έδρας επίθεση αναμένεται να πιέσει από το πρώτο λεπτό ώστε να φθάσει σε μια εύκολη επικράτηση και να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Τσέλσι, συνεχίζει στο πρωτάθλημα διανύοντας την καλύτερη της περίοδο. Δέκα σερί παιχνίδια αήττητη με εννέα νίκες και μία ισοπαλία, αυτή στην έδρα της Σάλκε (2-2). Σκοράρει για έντεκα σερί αγώνες, έχει ψυχολογία νικητή η ομάδα αλλά σήμερα θα δείξει στην δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος, το κατά πόσο είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Στον τελευταίο της αγώνα ισοπέδωσε με 6-1 την Κολωνία έχοντας μάλιστα και αρκετές απουσίες στον επιθετικό τομέα. Παρουσίασε κάποια αμυντικά κενά όταν δέχτηκε πίεση από τις αντίπαλες ομάδες, γεγονός που θα βρει μπροστά της και στον σημερινό αγώνα. Πονοκέφαλος για τον προπονητή της Τέρζιτς με τις βασικές απουσίες του επιθετικού Μουκοκό, των εξτρέμ Αντεγιέμι, Ρέινα, Γκίτενς και του βασικού δεξιού μπακ Μενιέ.

O νέος προπονητής των Βαυαρών θα δώσει νέα ψυχολογία στην ομάδα για το ντέρμπι αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε την εξαιρετική κατάσταση των φιλοξενούμενων που θέλουν να φύγουν αλώβητοι από το Μόναχο. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας το και over 3,5 με απόδοση 2.10 στην Betshop.gr

Προγνωστικά: Βρήκε ρυθμό

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας στην Ιταλία. Ο λόγος για την Γιουβέντους, η οποία μετά αφαίρεση των 15 βαθμών μάζεψε τα κομμάτια της και προελαύνει με νίκες σε Ιταλία και Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα στην Serie A έχει έξι νίκες και μία ήττα από την Ρόμα, στα επτά τελευταία ενώ στο Europa League έχει φθάσει στην προημιτελική φάση προσπερνώντας με εκτός έδρας νίκες τις Ναντ και Φράιμπουργκ. Πλέον έχει 41 βαθμούς και η έξοδος στο επόμενο Champions League όπου αποτελεί τον κύριο πλέον στόχο απέχει επτά βαθμούς. Μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ με 0-1 με σκόρερ τον Κόστιτς στο 23ο λεπτό. Θέλει το τρίποντο καθώς στη συνέχεια έρχονται δύσκολα παιχνίδια με την Ίντερ εντός για τα ημιτελικά του κύπελλο και με την Λάτσιο εκτός για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί βεβαρημένο πρόγραμμα καθώς μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου ανά 3-4 ημέρες δίνει επίσημο αγώνα.

Η Ελλάς Βερόνα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού στην αρχή αυτής της αγωνιστικής καθώς έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς σε 27 αγώνες. Ακόμα και με νίκη εκεί θα παραμείνει αφού η Σπέτσια απέχει πέντε βαθμούς. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία με τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες κάνει προσπάθεια να συγκεντρώσει βαθμούς αλλά η άμυνα της την προδίδει συνεχώς. Πολλούς απόντες θα έχει η ομάδα του Φαρραόνι στο σημερινό παιχνίδι ειδικά μεσοεπιθετικά όπου συνολικά θα της λείψουν παίχτες που έχουν σκοράρει τα δέκα από τα 22 γκολ της κάνοντας το έργο της για ν’ αποκομίσει βαθμό ή βαθμούς ακόμα πιο δύσκολο.

Η ομάδα της Βερόνας πετυχαίνει την αντίπαλο της σε πολύ καλή κατάσταση, να διψάει για την νίκη και με την ίδια να έχει πολλές απουσίες. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.82 στην Betshop.gr.

Καλή επιτυχία!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΆ

Δυάδα απόδοσης 3.18
15:00
Χιρόνα - Εσπανιόλ
Goal/goal
1.94
16:30
Λειψία - Μάιντς
Οver 2,5
1.64
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 6.23
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγάρδη
1Χ & Goal/goal
2.65
16:30
Φράιμπουργκ - Χέρτα
1X & over 2,5
2.35
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.84
19:30
Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
1Χ & over 3,5
2.10
21:45
Γιουβέντους - Ελλάς Βερόνα
1 & over 1,5
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις