Προγνωστικά σνούκερ: Πίστη στον Κάιρεν με 2.28

Προγνωστικά σνούκερ: Πίστη στον Κάιρεν με 2.28

Η ώρα του πρώτου ημιτελικού του Tour Championship πλησιάζει και ο #Gogoulis προτείνει προγνωστικά σνούκερ για επιστροφή στο ταμείο.

Η αναπόφευκτη γκέλα στα προγνωστικά σνούκερ ήρθε την Τετάρτη. Ο Σον Μέρφι νίκησε δυσκολότερα απ’ ό,τι περιμέναμε τον Ρομπ Μίλκινς (10-8), ο οποίος μάλιστα δεν πέτυχε ούτε ένα century break – ενώ ζητούσαμε δύο.

Δεν πτοούμαστε, φυσικά, αφού έχουμε μπροστά μας πολύ… ψωμί. Δεν είναι μόνο οι ημιτελικοί και ο τελικός του Tour Championship. Από τη Δευτέρα (3/4) αρχίζουν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που ανέκαθεν προσφέρουν ευκαιρίες για κέρδη. Θα είμαστε και φέτος καθημερινά στις επάλξεις, οπότε συνιστούμε να επισκέπτεσθε το koubanezos.gr τακτικά, για να μη χάσετε τίποτα.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Προέχει, όμως, το Tour Championship. Στον σημερινό πρώτο ημιτελικό, ο Ντινγκ Τζουνχούι αντιμετωπίζει τον Κάιρεν Γουίλσον έχοντας ένα βάρος λιγότερο στους ώμους. Έχει εξασφαλίσει οριστικά την αυτόματη πρόκριση στο Crucible, ύστερα από την ήττα που γνώρισε χθες ο Ράιαν Ντέι από τον Μαρκ Σέλμπι (7-10).

Ο 43χρονος Ουαλός θα παίξει στα προκριματικά ως 17ος της κατάταξης, παρότι χθες έγραψε Ιστορία: Έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε maximum break και 16-red clearance στον ίδιο επίσημο αγώνα! Πώς έχασε; Από την επιπολαιότητά του σε πολλά frames – χωρίς να μειώνουμε τον Σέλμπι, ο οποίος επίσης έπαιξε καλά. Όχι τόσο καλά, βέβαια, όσο ο Ντινγκ και ο Γουίλσον στους δικούς τους προημιτελικούς.

Από τον τίτλο αντιλαμβάνεστε ότι «ψηφίζουμε» Κάιρεν για τον σημερινό ημιτελικό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αφού μας δεσμεύει και το μακροχρόνιο που δώσαμε τη Δευτέρα, ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο. Η άνετη νίκη επί του Άλι Κάρτερ (10-4) ήταν ενθαρρυντικό σημάδι για την κατάσταση του 31χρονου Άγγλου. Ωστόσο, έχει προκύψει ένα νέο δεδομένο.

«Φάρμακο» για τον Μπέιλι

Ο Γουίλσον αποκάλυψε μετά τη νίκη της Τρίτης την προσωπική περιπέτεια που τον ταλανίζει τις τελευταίες εβδομάδες. Ο μικρότερος από τους δύο γιους του, ο Μπέιλι, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Γεγονός που έχει επηρεάσει, αναπόφευκτα, την ψυχοσύνθεση του Νο 7 στον κόσμο.

Ίσως, όμως, το σνούκερ να αποτελεί διέξοδο για τον 31χρονο άσο. Όπως έγραψε κι ο φίλος Χάρης στο Greek Snooker Fans, οι πρωταθλητές ξεχωρίζουν και γι’ αυτό. Για την ικανότητά τους να αντεπεξέρχονται σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες. «Η κατάσταση δεν είναι ιδανική, εντέλει όμως νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ και συμμετέχω σ’ αυτό το υπέροχο τουρνουά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γουίλσον στο ITV.

O Warrior είχε νικήσει πέρυσι με 10-8 τον Ντινγκ στον 1ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Πήρε, έτσι, ρεβάνς για τη συντριβή του με 10-3 στον τελικό του World Open του 2017. Ο σημερινός θα είναι ο τρίτος multi-session αγώνας τους και κάποιος θα πάρει προβάδισμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός θα είναι ο Γουίλσον. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την οικογενειακή περιπέτεια, δείχνει ότι θέλει πολύ τη διάκριση. Λες και θεωρεί ότι θα λειτουργήσει σαν «φάρμακο» για τον μικρό Μπέιλι.

Από την άλλη, δεν περνά απαρατήρητoτο γεγονός ότι ο Ντινγκ δεν έχει πλέον άγχος για το Παγκόσμιο . Δεν είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι θα τον κάνει να παίξει καλύτερα. Ασφαλώς, ο Κινέζος ήταν παραπάνω από καλός στο 10-5 επί του Μαρκ Άλεν και μπορεί να νικήσει και σήμερα. Όμως, δεν πείθει για τη σταθερότητά του.

Η νίκη του Γουίλσον με χάντικαπ 1,5 frame (έως 10-8) πληρώνει καλά και θα την τιμήσουμε. Οι επιλογές στις υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές (κυρίως των break) δεν μας εμπνέουν, οπότε κρατάμε δυνάμεις για τις επόμενες μέρες.

Δείτε εδώ τα προγνωστικά σνούκερ

Μονό
15:00
Ντινγκ - Γουίλσον
2 (-1,5)
2.28
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις