Τελευταία ζαριά μέχρι 7.70

Τελευταία ζαριά μέχρι 7.70

Προγνωστικά: Με το break από τις εθνικές και λίγο πριν ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα βλέπει ευκαιρίες στα μακροχρόνια ο #Eltoro

Καλησπέρα σε όλους και όλες τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Αποχή λόγου εθνικών, η χειρότερη περίοδος και για την εποχή και πρώτης αγωνιστικής των ομίλων. Τόσα χρόνια έχω μάθει που με παίρνει να τα ρισκάρω τα λεφτά μου. Με την ευκαιρία της διακοπής είχα όμως τον χρόνο να ρίξω μια ματιά σε κάποια ειδικά στοιχήματα – μακροχρόνια προγνωστικά που έχουν τύχη στα δικά μου μάτια.

Προγνωστικά: Champions League

Το ένα μονοπάτι έχει όλα τα φαβορί, ΜπάγερνΣίτιΡεάλ, βάζω και την Τσέλσι και από την άλλη τα αουτσάιντερ, ΜπενφίκαΝάπολι και ΜίλανΊντερ. Μια πρόχειρη σημείωση, μάλλον διαπίστωση. Η πάλαι ποτέ κραταιά δύναμη στον θεσμό Ισπανία έμεινε με τον συνήθη ύποπτο, την Ρεάλ. Ποτέ δεν μπορείς να την υποτιμήσεις στη διοργάνωσή της αλλά δεν μπορεί να τραβάει το κουπί για πάντα. Το ίδιο ισχύει και τις υπόλοιπες κατηγορίες που θα απασχολήσουν παρακάτω, Το γεγονός βέβαια ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν και να αποκλείσουν την Ρεάλ αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για την ίδια να κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η παρουσία τριών ιταλικών ομάδων, με έναν πολύ πιθανό εμφύλιο ημιτελικό. Για κατάκτηση δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά βάση της εικόνας που έχω αξίζει το ρίσκο το να φτάσει μέχρι τελικό η Νάπολι. Έχει μια τεράστια διαφορά στο πρωτάθλημα, αλλά με την ψυχολογία και την αύρα που έχει δεν μπορεί να την κοντράρει κάποιος εύκολα. Με το αβαντάζ αυτό απέναντι στους υπόλοιπους αντιπάλους που δεν έχουν καθαρίσει τους στόχους τους, βοηθάει και στο να ξεκουράζει βασικούς παίχτες και να δίνει ώθηση σε όλους. Ποντάρισμα στο να φτάσει η Νάπολι τελικό λοιπόν. Ένα βήμα παραπέρα, με την απόλυτη έννοια του ρίσκου αλλά σε λογική fun bet να προβλέψω ζευγάρι τελικού, μια ιδέα που αρέσει είναι το Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι, όπως ανέφερα, η Νάπολι έχει την δύναμη, η Ρεάλ την παράδοση. Γιατί όχι λοιπόν!

Προγνωστικά: Europa & Conference League

Στο ίδιο ρυθμό και εδώ με μια μόνο παρουσία και στους δύο θεσμούς από την Ισπανία (Σεβίλλη) κοίταξα να βρω πιθανές ευκαιρίες. Μια και μια είδα. Στο Europa να φτάσει τελικό η Ρόμα. Μανούλα ο Μουρίνιο στα νοκ άουτ. Έχει την απόλυτη στήριξη των παιχτών σε ό,τι και να κάνει, οπότε γιατί να μην φτάσει την Ρόμα σε έναν δεύτερο τελικό στην θητεία του; Από το Conference πιο πολύ στο ένστικτο θα ποντάρω στην Αλκμάαρ. Έχει δυνατή ομάδα, παίζει πολύ καλά, αμυντικά έχει θέματα αλλά η επίθεση πετάει φωτιές. Όλες οι ομάδες που παίζουν στο Conference θα παίξουν για πρώτη φορά για μια θέση στο τελικό και για το τρόπαιο. Μεγάλη διαφορά στην φανέλα δεν υπάρχει οπότε και εδώ υπάρχει λογική.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Αυτά λοιπόν από τα μακροχρόνια για Champions League, Europa και Conference. Επιστροφή στα εντός από την επόμενη στήλη. Μέχρι τότε καλή συνέχεια.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μακροχόνιο Champions League
Να φτάσει τελικό
Νάπολι
2.15
BET: 40 units
Μακροχόνιο Champions League
Ζευγάρι τελικού Champions League
Ρεάλ Μαδρίτης - Νάπολι
7.70
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Europa League
Να φτάσει τελικό
Ρόμα
2.85
BET: 40 units
Μακρχρόνιο Conference League
Να φτάσει τελικό
Αλκμάαρ
3.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις