Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

προγνωστικά

Μία μονή επιλογή και μία δυάδα από τη Zweite Liga ως το 6.00 στα σημερινά προγνωστικά του #Psyradios.

Το διάλειμμα ήταν μακρύ και το πηγάδι βαθύ θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο σημερινός τίτλος της στήλης. Από τη μία δεν με χάλασε καθόλου  αυτή η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, καθώς ήταν απαραίτητη η αποτοξίνωση και ξεκούραση από το στοίχημα. Από την άλλη, στη μοναδική στήλη με τα προγνωστικά από τα χωράφια της Γερμανίας που ανέβηκε στο μεσοδιάστημα αυτής της διακοπής κουβαδιαστήκαμε πανηγυρικά, αφού καμία εκ των δύο επιλογών δεν πέρασε, αποδεικνύοντας πόσο δύσκολη είναι η πρόβλεψη στις μικρές κατηγορίες.

Πλέον οι υποχρεώσεις των ομάδων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο μπαίνουν στη τελική τους ευθεία, οπότε και εμείς με τη σειρά και τα προγνωστικά μας ξεκινάμε τη παραδοσιακά πιο σημαντική  περίοδο στη σεζόν, με τα χτυπήματα και τις επιλογές να καθορίζουν τη τελική διαμόρφωση της κάβας του κάθε παίκτη.

Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι στη Zweite

Ξεκίνημα με την 26η στροφή στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και αυλαία της αγωνιστικής με τις εξόδους των πρωτοπόρων Ντάρμσταντ και Αμβούργου στις έδρες των Νυρεμβέργης και Ντίσελντορφ αντίστοιχα. Οι πρωτοπόροι της Ντάρμσταντ κρατάνε σταθερά τη κορυφή, καλοδεχούμενη φαντάζομαι και η διακοπή για τις απαραίτητες ανάσες και ξεκούραση πριν τη τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Απέναντι σε μια ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Νυρεμβέργη δεν θα έχουν εύκολο έργο και ας φαντάζει πολύ δύσκολο η χειρότερη επίθεση στη λίγκα να βάλει δύσκολα στη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Επαγγελματική νίκη βλέπω, θα τη καλύψω με τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων σε συνδυασμό με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. Η Ντάρμσταντ σκοράρει ανελλιπώς απέναντι στη Νυρεμβέργη στα τελευταία 11 ματς μεταξύ τους, ενώ οι γηπεδούχοι σκοράρουν πάντα στην έδρα τους το τελευταίο δίμηνο.

Εκεί που βλέπω να πέφτουν κορμιά και γκολ είναι στο ματς της Φορτούνα με το Αμβούργο. Το ματς έχει το χαρακτήρα του πρόωρου τελικού, καθώς νίκη των γηπεδούχων σημαίνει ροκάνισμα της βαθμολογικής διαφοράς στους τέσσερις βαθμούς και αυτόματο μπάσιμο της Φορτούνα στο κλαμπ των μνηστήρων της ανόδου. Δεν θα μπω σε λογική σημείου σε καμία περίπτωση. Το Αμβούργο πλέον το έχουμε μάθει, είναι η εποχή που πάντα κάνει κοιλιά και ουσιαστικά ακυρώνει την προσπάθεια που κάνει για την άνοδο, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να φτάνει μέχρι τη πηγή, αλλά νερό να μην πίνει, αν και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι φέτος θα τα καταφέρει με την απευθείας άνοδο. Είναι όμως τέτοια η δυναμική των γηπεδούχων αυτή τη χρονική περίοδο που δεν πάει το χέρι προς τα δεξιά.

Μην ξεχνάμε, ότι ο προπονητής Τιούνε της Φορτούνα, έβγαζε το ψωμί του μέχρι πρότινος στο λιμάνι και είχε φτιάξει και δουλέψει με πάρα πολλούς από τους σημερινούς παίκτες των φιλοξενούμενων. Το μάρμαρο της μη ανόδου το πλήρωσε όμως με την απόλυση, οπότε απόψε σίγουρα θα θέλει να αποδείξει πραγματάκια απέναντι στην πρώην ομάδα του. Αξιοσημείωτο ότι σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη απέναντι στο Αμβούργο, οπότε ξέρετε τι λένε για τις παραδόσεις. Θα μείνω στα γκολ εκατέρωθεν και στο over και μέχρι εκεί για να συμπληρώσω τη δυάδα. Έχοντας και οι δύο στις τάξεις τους τον πρώτο (Γκλάτζελ, 16 γκολ) και τρίτο (Κοβνάσκι 11γκολ) σκόρερ της λίγκα, δεν θέλει πολύ για να ξεφύγει το σκορ.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Υ.Γ. Το ματς στη Φρανκφούρτη το άφησα εκτός διαλογής γιατί και η Άιντραχτ δεν στρίβει τελευταία, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι περίεργο, αλλά ούτε η κόντρα παίζεται καθώς εκτός η Μπόχουμ είναι η χαρά του εκάστοτε γηπεδούχου. Ζωντανά ενδεχομένως να προκύψουν ευκαιρίες, οπότε σας περιμένω στο επίσημο μας κανάλι στο Telegram για τα σχετικά.

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 3.24
19:30
Νυρεμβέργη – Ντάρμσταντ
Χ2 & οver 1,5
1.83
19:30
Φορτούνα Ντίσελντορφ – Αμβούργο
Goal/goal & over 2,5
1.77
Combo funbet
19:30
Φορτούνα Ντίσελντορφ – Αμβούργο
Γκολ Γκλάτζελ (Αμβούργο) & Κοβνάσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ)
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις