Δε χαλιούνται στο 3.65

προγνωστικά

Προγνωστικά Παρασκευής με τις επιλογές μας να έρχονται από Αγγλία και Ολλανδία σε αποδόσεις έως 3.65. Γράφει ο #JimTsilo.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα είναι λίγο ζόρικο για τη στήλη μου. Γενικά πολλά σημεία δε μου βγαίνουν, όσο και να έχω κάνει καλή ανάλυση. Ελπίζω να γυρίσει το πράγμα και με αυτό το σκεπτικό μπαίνω στα σημερινά προγνωστικά. Τρία σημεία ξεχώρισα από Αγγλία και Ολλανδία. Πάμε στο ψητό.

Λάθος το σετάρισμα, γκολ από ημίχρονο

Εκκίνηση χρονικά από Eerste Divisie ή B’ Ολλανδίας. Η Μάαστριχτ φιλοξενεί την ΦΚ Αϊντχόφεν σε μία μάχη του 7ου με τον 6ο της βαθμολογίας. Η Μάαστριχτ ψάχνει διακαώς μια υπέρβαση φέτος, την είσοδο στα πλέι οφ και μια μάχη για άνοδο. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αφού έχει μονάχα τρεις νίκες στα τελευταία δέκα, αλλά παραμένει η 3η καλύτερη ομάδα της λίγκας εντός έδρας πίσω από τις εκτός συναγωνισμού Χέρακλες και Τσβόλε. Η ΦΚ Αϊντχόφεν επίσης δεν πείθει το τελευταίο διάστημα με μόνο σημείο αναφοράς το τελευταίο δίμηνο τη νίκη απέναντι στους νέους του Άγιαξ με 5-1. Προσωπικά δε βλέπω από που προκύπτει ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων και με ευκολία παίρνω τον υπερτιμημένο, στα μάτια μου, άσο.

Στην ίδια κατηγορία η Τσβόλε φιλοξενεί τη Γιόνγκ Ουτρέχτη. Συνεχίζει πρωτοπόρος η Τσβόλε στο +3 από την 2η Χέρακλες. Προφανώς η ουραγός Γιόνγκ Ουτρέχτη δε νομίζω να αποτελέσει καν σοβαρό εμπόδιο. Το παλεύουν το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετά μεγάλη. Από τις ορέξεις της Τσβόλε εξαρτάται, που έβγαλε πάντως νικηφόρα μια τριάδα πολύ δύσκολων παιχνιδιών. Αναμένω να καθαρίσουν από ημίχρονο οι γηπεδούχοι, εξ ου και ποντάρισμα στα γκολ τους από ημίχρονο.

Προγνωστικά: Δε χαλιούνται με το Χ

Συνεχίζω με League Two Αγγλίας και το παιχνίδι Στόκπορτ – Σάλφορντ. Εντός ζώνης πλέι οφ έκαστες, με την Στόκπορτ στη 5η θέση και την Σάλφορντ στην 6η. Προφανέστατα από δω και πέρα όλοι οι βαθμοί μετράνε για να παραμείνουν στις προνομιούχες θέσεις. Στα μάτια μου η Σάλφοντ είναι εμφανώς σε καλύτερο φεγγάρι και δε ξέρω γιατί την αδικούν τόσο από τις αποδόσεις. Η Στόκπορτ ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα και δε θα μου κάνει εντύπωση να γίνει ένα παιχνίδι σκοπιμότητας. Ομάδες που τους αρέσει το δημιουργικό «δαντελένιο» ποδόσφαιρο, αλλά για τους βαθμούς πιστεύω κανέναν τους δε θα χαλάσει ένα αξιοπρεπέστατο Χ.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Μονό
21:00
Μάαστριχτ - ΦΚ Αϊντχόφεν
1
2.85
BET: 20 units
Μονό
21:00
Τσβόλε - Γιόνγκ Ουτρέχτη
Τσβόλε over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.45
BET: 20 units
Μονό
21:45
Στόκπορτ - Σάλφορντ Σίτι
Χ
3.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις