Ο μέγας Γιορντάνοφ δίνει το 2.50

προγνωστικά βόλεϊ

Προγνωστικά βόλεϊ έχει ο #Μasterbetchef, για το final four κυπέλλου της Καλαμάτας. Ποντάρισμα στον μεγάλο Μπόμπι Γιορντάνοφ, στο 2.50

Aγαπητοί φίλοι επιστροφή στα προγνωστικά βόλεϊ σήμερα, που είναι και το δυνατό σημείο της στήλης. Final four κυπέλλου στην «Τέντα» της Καλαμάτας, και πάμε να τους τεντώσουμε.

Προγνωστικά βόλεϊ: Koρυφαίος του γηπέδου ο μέγας Μπόμπι.

Το πρόγραμμα ξεκινά με τον Ολυμπιακό να αναμετριέται με την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σαιζόν, Μίλωνα. Και μπορεί ο Τζιουλιάνι να έχει φανερά πιο ποιοτική ομάδα στα χέρια του, όμως τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου τον διαθέτει ο Ψάρρας. Και δεν είναι άλλος από τον Μπόμπι Γιορντάνοφ. Που εκτός από τα πιο αγαπητά παιδιά του αθλήματος, είναι και ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στη χώρα μας. Βρίσκεται μάλιστα σε πολύ καλή φόρμα, βοηθώντας έτσι τον Μίλωνα να μπει την τετράδα του πρωταθλήματος, πάνω και από τον Φοίνικα Σύρου.

Το κύπελλο βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Και ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στα προγνωστικά βόλεϊ. Στα προγνωστικά για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα όμως, ξεχωρίζει ο Γιορντάνοφ. Ο Στερν είναι καλός παίκτης, τελειώνει όλες τις φάσεις που βρίσκει πλεονέκτημα, άλλα στις δύσκολες μπάλες έχει ένα θέμα. Ενώ ο Ιντάλγκο, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι καν καλός παίκτης. Άλλος που να μπορεί να φτάσει εύκολα πάνω από τους 15 πόντους, δεν φαίνεται να υπάρχει.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Όσο για τον νικητή, φυσικά και ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί. Όπως φάνηκε και στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος, ο Μίλωνας έχει μοναδική επιλογή την ασταμάτητη πίεση στο σέρβις, για να ανταπεξέλθει απέναντι στους Πειραιώτες. Για 1,5 σετ που του βγήκε, κατάφερε να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ. Αν τα καταφέρει και σήμερα, δεν αποκλείεται να δούμε ντέρμπι.

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
18:00
ΑΟΝΣ Μίλων - Ολυμπιακός
1ος σκόρερ Μπόμπι Γιορντάνοφ
2.50
BET: 23 units
Μονό
18:00
ΑΟΝΣ Μίλων - Ολυμπιακός
1
12.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις