Δεσπόζει το 1.78 στο ΣΕΦ

προγνωστικά

Ποντάρισμα ταμείου μας δίνει ο #Georgiou με δύο αναμετρήσεις για την 32η αγωνιστική της Euroleague σε Μόναχο και ΣΕΦ

Μια χαρά μας πήγε το κουπόνι της Τρίτης και ορμώμενοι από αυτό πάμε να δώσουμε προγνωστικά από την 32η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Προγνωστικά: Μπάγερν Μονάχου – Μονακό

Η Μπάγερν όσο και να πάλεψε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δεν απέφυγε την ήττα με 86-76, ωστόσο σήμερα υποδέχεται την Μονακό στην «Audi Dome Arena», όπου το ζητούμενο είναι να βγάλει αντίδραση. Το τρένο της πρόκρισης μπορεί να έχει χαθεί εδώ και καιρό, καθώς συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες όπως τραυματισμοί βασικών παικτών αλλά και ατυχή αποτελέσματα όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντρέα Τρινκιέρι, όμως ψάχνει ένα καλύτερο πλασάρισμα μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. O Ιταλός τεχνικός όπως και στο ΟΑΚΑ, έτσι και σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιάραμαζ, Ρούμπιτ, Χάντερ, Γουίνστον και Χάρις, που είναι τραυματίες και το παιχνίδι του θα κυμανθεί κυρίως στα περιφερειακά σουτ, εκεί όπου οι Ουάιλερ-Μπαμπ, Σίλεϊ και Ομπστ θα έχουν πολύ δουλειά.

To σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών των Μονεγάσκων μπορεί να σταμάτησε στο Κάουνας, γνωρίζοντας την ήττα με 79-7ο από την Ζαλγκίρις, όμως παρ’ όλα αυτά διατηρούν την τέταρτη θέση και το αβαντάζ της έδρας ενόψει των πλέι οφ. Σήμερα η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς καλείται να επιστρέψει στις νίκες, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την αδιάφορη Μπάγερν, από την οποία το σίγουρο είναι πως υπερέχει σε ψηλά κορμιά. Όχι βέβαια πως υστερεί και στην περιφέρεια, καθώς επέστρεψε μετά από την τιμωρία του ο Μάικ Τζέιμς και τα νυχτοπερπατήματά του, ενώ και ο Χολ δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα προσφέροντας λύσεις στον προπονητή του.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε ξαναπεί στο πρόσφατο παρελθόν, έχει ως φετινό στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει πέρσι στο Βελιγράδι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τονίσει πολλές φορές πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο, είναι το πλεονέκτημα έδρας κι όχι τόσο πολύ η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, στην οποία βρίσκεται. Το σερί που έχει χτίσει η ομάδα του, απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο», τον Παναθηναϊκό, από πέρσι που επέστρεψε στην Basket League, έχει φτάσει αισίως τις δώδεκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί και στόχος είναι να το διευρύνει. Στο προχθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βιλερμπάν, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Φαλ, προκειμένου να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες. Εκτός του σημερινού παιχνιδιού, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να πάνε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα στις 6 Απριλίου και να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο, υποδεχόμενοι την Μπασκόνια στις 13 του ίδιου μήνα.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχοντας ως στόχο να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του, κάτι που έπραξε και στον πρόσφατο μεταξύ τους αγώνα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Basket League. O Xρήστος Σερέλης λέει συνεχώς πως η ομάδα του έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και πρέπει όσο πλησιάζει ο καιρός για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα, να βρει ρυθμό, αν θέλει να διεκδικήσει τουλάχιστον το πρωτάθλημα, που είναι ο τελευταίος και μοναδικός στόχος που έχει μείνει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως αν και επικράτησε με 86-76 της Μπάγερν, την περασμένη Τρίτη στο ΟΑΚΑ, εντούτοις είχε κάποια νεκρά διαστήματα που προβληματίζουν. Η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτή που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η απόδοση του Παπαγιάννη που έκανε double-double με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ. Θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Πονίτκα, Γουόλτερς, Αγραβάνης ενώ αμφίβολος είναι και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Επιλέγω λοιπόν για σήμερα over 2,5 τρίποντα του Ομπστ στο παιχνίδι της Μπάγερν σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan καθώς και το over 74.5 πόντους του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.78 στη Stoiximan.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
20:00
Mπάγερν Μονάχου - Μονακό
Ομπστ over 2,5 τρίποντα
2.00
BET: 10 units
Μονό
21:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 74,5
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις