Με over και δυάδες στην πρεμιέρα

προγνωστικά mlb

Προγνωστικά MLB: Έναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος μπέιζμπολ στον κόσμο και ο #Dogass δίνει τις πρώτες του επιλογές.

Καλημέρα σε όλους. Όπως έγραψα και στο αφιέρωμα, αφήνουμε στην άκρη την πορτοκαλί θεά και μπαίνουμε σε ρυθμούς μπέιζμπολ, που θα μας κρατάει συντροφιά για άλλο ένα καλοκαίρι. Πρεμιέρα σήμερα, και κάνουμε κάποιες επιλογές από τα παιχνίδια της ημέρας. Προχωράμε με τα προγνωστικά MLB.

Δυάδα νικών για τα φαβορί

Opening match είναι η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε με τους Γιάνκις να αντιμετωπίζουν τους Τζάιαντς. Η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει απεριόριστες δυνατότητες φέτος και όπως πάντα, είναι ένα από τα φαβορί. Ο rookie Anthony Volpe απέδειξε στο Spring Training ότι είναι παίκτης με μεγάλη γκάμα. Ο Volpe είχε 3 home runs και 5 RBI ενώ έκλεψε 5 βάσεις, ενισχύοντας έτσι τον Judge και τον Stanton, δημιουργώντας μαζί τους μία εξαιρερική τριπλέτα.

Οι Τζάιαντς από την άλλη, είναι μια ομάδα που βασίστηκε στη free agency για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όμως, πέραν της προσθήκης του Mitch Haniger το υπόλοιπο ρόστερ έζει αδυναμίες. Αν και ο αρχικός pitcher των Giants, ο Logan Webb συνεχίζει να εξελίσσεται, με αποκορύφωμα την περεινή σεζόν που σημείωσε ERA 2.90, θα αγωνιστεί εναντίον μιας κορυφαίας ομάδας εκτός έδρας, στο πιο αφιλόξενο γήπεδο της κατηγορίας. Παρά το ταλέντο του, οι Yankees είναι καλύτερη ομάδα συνολικά σε καλύτερη κατάσταση. Συν τοις άλλοις, ο Κόουλ είναι ένας έμπειρος βετεράνος και βρίσκεται διαρκώς μεταξύ των κορυφαίων pitcher του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου όλα οδηγούν στη νίκη των Γιάνκις.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Οι Rays ανοίγουν τη σεζόν τους εντός έδρας εναντίον των Tigers. Η Τάμπα Μπέι μπαίνει στη σεζόν του 2023 με πολύ υψηλές προσδοκίες, έχοντας φτάσει στα πλέι οφ τα τελευταία 4 χρόνια, και αναμφισβήτητα έχουν την πιο ολοκληρωμένη ομάδα της τελευταίας πενταετίας. Σαν πίτσερ ξεκινάει ο All-star Μακλάναχαν που έδωσε πέρσι μόλις 2.54 run μ.ο..

Από την άλλη πλευρά, οι Tigers φαίνεται να συνεχίζουν το χτίσιμο, αλλά εξακολουθούν να έχουν ένα συμπαγές μείγμα βετεράνων που μπορεί να τους κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα αυτή τη σεζόν. Σαν πίτσερ ξεκινάει ο νεαρός Ροντρίγκεζ όπου, πέρισυ έδωσε 4.05 run μέσο όρο. Καλύτεροι οι Ρέις και θα κάνουμε δυάδα με τους Γιάνκις.

Εξαιρετικά χαμηλό το όριο στο Petco Park

Στο Σαν Ντιέγκο, οι γηπεδούχοι Πάδρες αντιμετωπίζουν τους Ρόκις του Κολοράντο. Δύο ομάδες φύσει επιθετικές. Παραδόξως για πρεμιέρα, δεν ξεκινούν οι δύο ομάδες με τους καλυτερούς τους πίτσερ. Οι Πάδρες ξεκινούν με τον μέτριο Σνελ ενώ, οι Ρόκις με τον κάκιστο πέρισυ Χέρμαν Μάρκεζ. Λόγω των κακών πίτσερ δεν θα μπλέξω με σημείο ,αν και μου αρέσει η νίκη των Πάδρες. Θα πάω στο εξαιρετικά χαμηλό over 6,5 run.

ΥΓ: Στην αναμέτρηση των Ρεντ Σοξ με τους Όριολς έχω μία απορία. Γιοσίντα στο 2.87; Αν και είναι νωρίς για έναν παίχτη, που έβγαζε run σε καθε αναμέτρηση στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα, είναι μεγάλη απόδοση…

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά MLB

Δυάδα απόδοσης 2.16
20:05
Γιάνκις - Τζάιαντς
1
1.50
22:10
Ρέις - Τάγκερς
1
1.44
BET: 25 units
Ειδικό
21:10
Ρεντ Σοξ - Όριολς
Γιοσίντα over 0,5 run
2.87
BET: 10 units
Μονό
04:40
Πάδρες - Ρόκις
Over 7,5 run
2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις