Πόντοι και βολές στο Τελ Αβίβ

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 32ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά παικτών στο Τελ Αβίβ.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Εξαιρετική βραδιά χθες στο ΣΕΦ, που επιβεβαιώθηκαν σχεδόν όλα όσα γράψαμε στη στήλη μας. Απόψε θα ασχοληθούμε και πάλι με ένα ματς, αυτό που θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Προγνωστικά Euroleague: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο

Ίσως στο πιο αμφίρροπο ματς της βραδιάς, η Μακάμπι υποδέχεται την Αρμάνι. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι που πλέον είναι με το ενάμισι πόδι στην οκτάδα και μάλιστα κοιτούν και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Αντίθετα οι Ιταλοί έχασαν τις λιγοστές ελπίδες που είχαν μετά την ήττα από την Εφές. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είναι εμφανώς βελτιωμένοι, αν και πληγωμένοι από απουσίες.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Δύο ειδικά ξεχώρισα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πρώτο αφορά τον Βόιτμαν. Ο Γερμανός παίρνει αρκετό χρόνο στο ροτέισον του Μεσίνα και φαίνεται να βρίσκει ρυθμό. Το όριο των πόντων του είναι στο 5,5 και το έχει ξεπεράσει και στα τρία τελευταία ματς. Το over αξίζει σε αξιόλογη απόδοση. Το δεύτερο ποντάρισμα είναι αυτό που λέμε value. Ο Καμπαρό είναι ένα από τα επιθετικά όπλα των Ιταλών. Στα 23 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος έχει εκτελέσει 34 βολές και σε έντεκα περιπτώσεις τουλάχιστον δύο. Το συγκεκριμένο σημείο προσφέρεται σε απόδοση 3.18 και τα αξίζει τα λεφτά του!

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο
Βόιτμαν over 5,5 πόντοι
1.83
BET: 25 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο
Καμπαρό over 1,5 εκτελεσμένες βολές
3.18
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις