ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

MLB και επιτέλους έχουμε δράση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

MLB και επιτέλους έχουμε δράση

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

MLB και επιτέλους έχουμε δράση

προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Έναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος μπέιζμπολ στον κόσμο και ο #Dogass κάνει αφιέρωμα με μακροχρόνιες επιλογές.

Καλημέρα σε όλους. Αφήνουμε στην άκρη την πορτοκαλί θεά και μπαίνουμε σε ρυθμούς μπέιζμπολ, που θα μας κρατάει συντροφιά για άλλο ένα καλοκαίρι. Ακολουθεί ανάλυση και κάποιος πρόωρες μακροχρόνιες επιλογές με προγνωστικά MLB.

Τι εστί MLB;

Το Major League Baseball (MLB) είναι το καλύτερο πρωτάθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Συμμετέχουν σε αυτό 30 ομάδες, 29 από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και μία από τον Καναδά. Το 2015 ήταν το άθλημα με τους περισσότερους οπαδούς στον πλανήτη, αφού το παρακολούθησαν πάνω από 73 εκατομμύρια οπαδοί. Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του MLB και κέρδισε το World Series 27 φορές. Οι Κάρντιναλς του Σαιντ Λούις είναι οι δεύτερη καλύτερη ομάδα με 11 τρόπαια, ενώ οι Χιούστον Άστρος είναι οι τωρινοί πρωταθλητές, αφού επικράτησαν των Φιλαδέλφια Φίλις στη σειρά με 4-2.

Σε νέα εποχή και tanking οι Ρεντ Σοξ

Οι Ρεν Σοξ δεν αποτελούν πλέον απειλή στην Δυτική περιφέρεια της American League. Θα τα βρουν σκούρα καθώς, οι Γιάνκις, οι Μπλου Τζέις, οι Ρέις και οι Όριολς έχτισαν γύρω από νεαρούς παίκτες για να δημιουργήσουν μια ομάδες έτοιμες για τα πλέι οφ. Η Βοστώνη θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά άφησε τους κορυφαίους παίκτες της Xander Bogaerts, J.D. Martinez, Nathan Eovaldi και Michael Wacha να αποχωρήσουν ελεύθεροι. Στη θέση τους υπέγραψαν παίκτες με εμπειρία όπως, οι Corey Kluber, Adam Duvall, Justin Turner και Kenley Jansen. Αυτές οι προσθήκες θα ήταν εντυπωσιακές πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια, αλλά αυτοί οι παίκτες είναι προς το τέλος της καριέρας τους. Ο Duvall είναι ο νεότερος από τους τέσσερις, στα 34 του, οπότε η Βοστώνη είναι μια ομάδα με πολλούς μεγαλύτερους βετεράνους και νεότερους παίκτες που δεν έχουν μετρήσει πολλές συμμετοχές σε επίπεδο MLB. Ακόμη αναμένεται να εμφανιστούν χειρότεροι στις θέσεις των πίτσερ. Με παίκτες όπως οι Kluber, Chris Sale, Nick Pivetta, Tanner Houck και Kutter Crawford, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Red Sox να τελειώσουν με ένα από τα χειρότερα, σε run, παθητικό στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Η Βοστώνη κέρδισε 78 αγώνες πέρσι. Θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα το επαναλάβει. Οι under 80,5 νίκες της θα μπουν στα προγνωστικά μας.

Ακόμη κρατήστε αυτό το όνομα: Μασατάκα Γιοσίντα. Ο Γιοσίντα ήταν το μεγαλύτερο απόκτημα, εκτός MLB , για την ομάδα της Βοστώνης, καθώς υπέγραψε με τον Ιάπωνα σταρ 5ετές συμβόλαιο 90 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 29χρονος έπαιξε επτά σεζόν στο Nippon Professional Baseball League της Ιαπωνίας προτού φτάσει στο MLB. Θεωρήθηκε ευρέως ως ο «Juan Sotto της Ιαπωνίας», που είναι ένας αρκετά εντυπωσιακός τίτλος. Στο πρόσφατο World Baseball Classic, ο Γιοσίντα έδειξε γιατί ήταν κορυφαία επιλογή στην offseason. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις οδήγησε την Ιαπωνία στην κατάκτηση του 3ου της παγκοσμίου κυπέλλου.

Έτοιμοι για τα playoff οι Γουάιτ Σοξ

Η σεζόν 2022 του Σικάγο μπορεί να συνοψιστεί σε δύο λέξεις: Απόλυτη ισορροπία. Οι Γουάιτ Σοξ τερμάτισαν με 81-81 και ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς που τους εμπόδισαν να φτάσουν τις δυνατότητές τους. Ωστόσο, οδεύοντας προς τη σεζόν του 2023, το ρόστερ των Γουάιτ Σοξ είναι το πιο υγιές που υπήρξε ποτέ. Ο Tim Anderson, ο Yoan Moncada, ο Eloy Jimenez και ο Luis Robert φαίνεται να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα. Ακόμη φέτος έχουν εξαιρετικούς πίτσερ. Ο Dylan Cease ήταν φανταστικός το 2022 δίνοντας μόλις 2,20 run και σε 184 innings, και θα ηγηθεί στην ομάδα παρέα με τους Lance Lynn, Lucas Giolito, Michael Kopech και Mike Clevinger. Η μόνη παραφωνία είναι η απουσία του Jose Abreu από το ρόστερ (υπέγραψε στους Άστρος). Το να ξεπεράσουν τις 79,5 νίκες μας φαίνεται αρκετά πιθανό.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Η καλύτερη επίθεση μας οδηγεί στο over

Τέλος στα προγνωστικά μας θα βάλουμε με μία επιλογή που μας αρέσει αρκετά. Οι Μπλου Τζέις έχουν στη φαρέτρα εξαιρετικούς παίκτες σε άμυνα και επίθεση. Στους πίτσερ έχουν τρεις All-star ,τους Gausman, Manoah και προσφάτως τον Bassitt. Όσον αφορά την επίθεση μόνο και μόνο στο άκουσμα των Guerrero Jr. και Bo Bischette ανεβαίνουν οι προσδοκίες κατακόρυφα. Έτσι θα πάρουμε την κατάκτηση της υποπεριφέρειας, τις over 89,5 νίκες τους και τα over 36,5 home runs του Guerrero.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μακροχρόνιο
Μπόστον Ρεντ Σοξ νίκες κανονικές περιόδου
Under 80,5
1.75
BET: 30 units
Μακροχρόνιο
Rookie of the year
Masataka Yoshida
9.00
BET: 15 units
Μακροχρόνιο
Σικάγο Γουάιτ Σοξ νίκες κανονικές περιόδου
Over 79,5
1.70
BET: 30 units
Μακροχρόνιο
Τορόντο Μπλου Τζέις νίκες κανονικές περιόδου
Over 89,5
2.05
BET: 15 units
Μακροχρόνιο
Vladimir Guerrero Jr συνολικά home runs
Over 34,5
1.95
BET: 30 units
Μακροχρόνιο
Παίκτης με τα περισσότερα hits
Vladimir Guerrero Jr
18.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Κατάκτηση ανατολικής υποπεριφέρειας (American League)
Τορόντο Μπλου Τζέις
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις