Τελευταίο μακροχρόνιο στο 2.35

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τελευταίο μακροχρόνιο από τον #Fidel, ο οποίος στέκεται εκ νέου στην Bundesliga και αναζητεί τον πρώτο σκόρερ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Την περασμένη Τετάρτη, στα ψαγμένα προγνωστικά εκείνης της ημέρας, είχα σταθεί στην Ντόρτμουντ και στην ενδεχόμενη κατάκτηση της Bundesliga από την παρέα του Μάρκο Ρόις. Το αξίζουν, άλλωστε, με τις φετινές εμφανίσεις τους, αλλά και την προβληματική εικόνα της Μπάγερν Μονάχου, η οποία εσχάτως άλλαξε προπονητή. Εκτός από το μακροχρόνιο για την κατάκτηση της Bundesliga, θα σταθώ και στον… πρώτο σκόρερ.

Ο… γλωσσοδέτης πρώτος σκόρερ

Ξεχωρίζει στη φετινή Bundesliga o επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Νίκλας Φιλ… Νίκλας Φιλ… Νίκλας Φίλκρουγκ. Δεινοπαθώ τόσο να το αναφέρω, όσο και να το γράψω. Με 15 τέρματα, ο Γερμανός προπορεύεται της κατηγορίας των σκόρερ, ενώ ακολουθούν με δώδεκα τέρματα οι Βιτσέντζο Γκρίφο, Μάρκους Τουράμ και Κρίστοφερ Ενκουκού. Όμως, οι τρεις προαναφερθέντες αγωνίζονται σε ομάδες με πληθώρα ποδοσφαιριστών που έχουν την ευχέρεια να βρουν δίχτυα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκλας -σκέτο, δίχως το επίθετο- αγωνίζεται σε μία Βέρντερ Βρέμης που ο δεύτερος σκόρερ είναι ο Μάρβιν Ντουκς με οχτώ τέρματα και από κει και πέρα… χάος, καθώς οι υπόλοιποι μετρούν max δύο τέρματα. Ο καθείς λοιπόν καταλαβαίνει πως ο Νίκλας αποτελεί τον πυλώνα στο σκοράρισμα για την ομάδα από τη Βρέμη.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Απέμειναν εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Bundesliga. Η κατάσταση στην Βέρντερ είναι ξεκάθαρη, όσον αφορά στους σκόρερ, ενώ από τους υπόλοιπους διεκδικητές, δύσκολα κάποιος θα φτάσει τον Νίκλας, ο οποίος προσφέρεται στο 2.35 για να πάρει το χρυσό παπούτσι.

Δείτε τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Μακροχρόνιο
Πρώτος σκόρερ Bundesliga
Νίκλας Φίλκρουγκ
2.35
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις