Ο Γολγοθάς της ΑΕΚ ξεκινά με διπλασιασμό

προγνωστικά Basket League

Προγνωστικά Basket League από τον #Masterbetchef. Εξ αναβολής παιχνίδι στην Πάτρα, που θα κρίνει πολλά. Μονό στο 1.96, combo του 4.50

Αγαπητοί φίλοι μπήκαμε στην τελική ευθεία της αθλητικής σαιζόν και τα προγνωστικά πλέον θα αρχίσουν να έχουν ιδιαιτερότητες και ευκαιρίες. Στο μπάσκετ ειδικά, οι ομάδες ξεκινάνε μια περίοδο με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Προγνωστικά Basket League: Βρήκε ρυθμό η ΑΕΚ του Γκατζούρη

Έτσι, Προμηθέας και ΑΕΚ συναντιόνται σε ένα κομβικό εξ’ αναβολής παιχνίδι. Ακολουθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονται και εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μόλις προχθές έπαιξαν στο Ισραήλ και ηττήθηκαν εύκολα από την Χάποελ T.A. με 108-69. Η κούραση και η απογοήτευση από αυτό το παιχνίδι αναμένεται να παίξει το ρόλο της.

Η Ένωση από τη μεριά της ξεκινά σήμερα μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων, αφού έχει να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον ΠΑΟΚ εκτός, και την τελευταία αγωνιστική τον Ολυμπιακό στην έδρα της. Οπότε το σημερινό ματς σίγουρα έχει σημαδευτεί ως must win, στην ατζέντα του καλού προπονητή Ηλία Γκατζούρη. Ενδιαμέσως η ΑΕΚ θα ταξιδέψει κι αυτή στο Ισραήλ, για να παίξει με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Η Ένωση έχει βρει το ρυθμό της, μετά και τις τελευταίες σωστές αλλαγές στο ρόστερ, και πιστεύω ότι είναι στο χέρι της να περάσει νικηφόρα από την Πάτρα. Όσο για το Champions league, έχει χτίσει μια θετική παράδοση και θα την ποντάρω στα μακροχρόνια προγνωστικά, να το κατακτήσει ξανά.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:15
Προμηθέας - ΑΕΚ
2 (+2,5)
1.96
BET: 17 units
Combo
19:15
Προμηθέας - ΑΕΚ
1 (+1,5) ημίχ. & 2 (+1,5)
4.50
BET: 3 units
Μακροχρόνιο
Νικητής Champions League
AEK
14.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις