Οι γηπεδούχοι το πρώτο λόγο

Οι γηπεδούχοι το πρώτο λόγο

Γειά και χαρά σας φίλοι koubanezoi! Δε πήραμε το απόλυτο τη τελευταία φορά με τη Στρόμμεν να μη μπορεί να σκοράρει και να μας χαλάει το σερί. Πάμε παρακάτω, φρέσκα ψάρια που λένε και για σήμερα Παρασκευή έχουμε πλούσιο κουπόνι. Πάμε να δούμε δύο παιχνίδια.

Αρχή χρονικά από Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Φόλενταμ – Γιονγκ Ουτρέχτη. Αρχή ακόμα στην Ολλανδία, αλλά μια πρώτη γεύση την έχουμε πάρει. Η Φόλενταμ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Τέλσταρ με 2-2, ενώ η (εν συντομία) Ουτρέχτη προέρχεται από την ήττα από την FC Αϊντχόφεν με 2-1.

Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, τρέχουν ένα σερί 11 αήττητων εντός έδρας παιχνιδιών με την εν λόγω αντίπαλο. Δε νομίζω πως θα σπάσει το σερί με αυτά που έχω δει μέχρι σήμερα. Ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό, κάνουν αρκετές φάσεις σε κάθε αγώνα, απλά οι γηπεδούχοι είναι πιο αποτελεσματικοί. Με τις φάσεις που δέχεται σε κάθε ματς η Ουτρέχτη δύσκολα βλέπω να αποφεύγει την ήττα, απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο. Μπροστά πάντως το έχει ένα γκολ, αφού οι γηπεδούχοι βγάζουν αμυντική αφέλεια προς το παρόν.

Συνεχίζουμε με Νασιονάλ Γαλλίας και το παιχνίδι Αβράνς – Μπαστιά Μπορζό. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες, μετά την ήττα της πρεμιέρας. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα νίκη με μια ήττα και δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής, χωρίς μάλιστα να έχουν σκοράρει ακόμα.

Φαβορί προσφέρονται οι γηπεδούχοι και σωστά κατά τη γνώμη μου καθώς είναι καλύτερη ομάδα. Δε έχουμε δει πολλά ακόμα, αλλά η Αβράνς προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και έχει κάνει καλές εμφανίσεις, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που σε όλα τα παιχνίδια είναι παθητικοί, με μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία. Σίγουρα κάποια στιγμή θα τους βγει το παιχνίδι, αλλά δε θεωρώ πως θα γίνει με την Αβράνς, που είναι ομάδα έδρας και γενικά της αρέσει το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Ποντάρισμα στο γηπεδούχο σε τιμές διπλασιασμού.

Μονό

19:45 Φόλενταμ – Γιονγκ Ουτρέχτη: 1 & goal/goal (2.50)

Μονό

21:00 Αβράνς – Μπαστιά Μπορζό: 1 (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις