Οι απουσίες βγάζουν ειδικά στο ΣΕΦ

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 31ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά στο ΣΕΦ.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Στα ίδια μείναμε χθες, αφού τα γρήγορα φάουλ του Μπέικον μας χάλασαν κάποια μπετ. Αντίθετα οι έδρες και ο Μπάρον μας πλήρωσαν εύκολα. Σήμερα το μενού έχει ντέρμπι με διαβασμένες αποδόσεις. Θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του ΣΕΦ, όπου προκύπτουν κάποιες ευκαιρίες.

Προγνωστικά Euroleague: Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την ουραγό Βιλερμπάν. Πολλά με λίγα, που λένε! Η διαφορά θα εξαρτηθεί από την όρεξη των γηπεδούχων και το ροτέισον του Μπαρτζώκα. Αυτό που αξίζει να κοιτάξουμε είναι η πολύ καλή πρώτη περίοδος του Ολυμπιακού, ειδικά εντός έδρας. Ο Μπαρτζώκας θέλει να καθαρίσει γρήγορα το ματς και πιστεύω πως η ομάδα του θα πάρει το προβάδισμα από την αρχή. Από την άλλη η Βιλερμπάν διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις της διοργάνωσης. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει τους 20 πόντους στην πρώτη περίοδο.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Στα ειδικά παικτών θα στηριχτούμε στις απουσίες του Κάνααν από τη μια και του Ντε Κολό από την άλλη. Στο «2» θα δούμε αρκετά τον Λαρεντζάκη με τον ΜακΚίσικ. Μοιραία ο Παπανικολάου δε θα κάτσει περισσότερο στον πάγκο, ακόμα κι αν το ματς πάει ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Το όριο των 7,5 πόντων μου φαίνεται χαμηλό για τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων», που ειδικά εντός έδρας είναι πιο αποτελεσματικός. Στην άλλη πλευρά, το μερίδιο του Ντε Κολό στην εκτέλεση θα πάρει  ο Μποστ. Στα δύο ματς που έλειψε ο Γάλλος, σούταρε από δέκα τρίποντα! Πιστεύω πως θα βάλει τουλάχιστον δύο και θα φτάσει άνετα σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
Παπανικολάου over 7,5 πόντοι
2.27
BET: 20 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
Μποστ over 1,5 τρίποντα & Λαρεντζάκης over 0,5 ασίστ
2.05
BET: 20 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
1η περίοδος: 1 (-1,5) & Βιλερμπάν under 19,5
1.98
BET: 25 units
Fun Bet
21:00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
Παπανικολάου over 9,5 πόντοι & Μποστ over 12,5 πόντοι
7.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις