Τρίποντα και σερβίς στον διπλασιασμό

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά σε μπάσκετ και volley που έχουν αξία και βρίσκονται στον διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία ημέρα ξεκινάει με προγνωστικά σε ένα κάπως… περίεργο πρόγραμμα. Εμείς παρόλα αυτά βρήκαμε ορισμένες ευκαιρίες που αξίζει να ποντάρει κάποιος σε μπάσκετ και volley και σας τις παρουσιάζουμε. Τρεις επιλογές και απόψε, πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το πρόγραμμα.

Προγνωστικά: Τρίποντα και «πορτοκαλί» βόμβες

  • Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί αλλά και αουτσάιντερ αφού οι «ερυθρόλευκοι» εντός έδρας πετάνε φωτιές. Οι Γάλλοι που από τον Νοέμβριο παίζουν για την «πλάκα» τους στην διοργάνωση φιλοδοξούν σε μία καλή και μόνο εμφάνιση, σε ένα ματς που λογικά θα οδηγηθεί ψηλά. Άμα βρουν ρυθμό οι γηπεδούχοι, δύσκολα θα τους σταματήσει η προβλέψιμη αντίπαλη άμυνα. Το Over 9,5 στα τρίποντα τους έχει αξία στο 1.97.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

  • Περίεργο ματς το Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε. Οι Μαδριλένοι βγάζουν τελευταία μεγάλη σταθερότητα, αντιθέτως ερωτηματικό παραμένει η τουρκική ομάδα. Αμφότερες θα παλέψουν για την νίκη σε ένα ματς που οι αποδόσεις δεν λένε ακριβώς την αλήθεια. Παρόλα αυτά εμείς θα πάμε με ένα ακόμα ειδικό και τις ασίστ του Μότλεϊ, ο οποίος με τα «τέρατα» στην αντίπαλη άμυνα που υπάρχουν θα αναγκαστεί να σπάει την μπάλα. Το να μοιράσει έστω 2 το βρίσκουμε στο 2.00. Αξιοπρεπέστατο.

Προγνωστικά: Η ανωτερότητα της Περούτζια

  • Το βράδυ έχουμε επίσης στο βόλεϊ τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Κόζλε και Περούτζια. Οι Πολωνοί είναι… έκπληξη ότι έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο της διοργάνωσης, αντιθέτως οι Ιταλοί παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν πιστεύουμε στους γηπεδούχους, αφού ακόμα μία υπέρβαση δύσκολα μπορεί να γίνει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να φύγουν με μία άνετη νίκη, επιλέγουμε το διπλό -1,5 στο 1.90.
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
Ολυμπιακός over 9,5 τρίποντα
1.97
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε
Μότλεϊ over 1,5 ασίστ
2.00
BET: 10 units
Μονό
21:45
Κόζλε - Περούτζια
2 (-1,5)
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις