ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

5άρι στην Τούμπα, τριάδα του 3.92

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

5άρι στην Τούμπα, τριάδα του 3.92

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

5άρι στην Τούμπα, τριάδα του 3.92

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

5άρι στην Τούμπα, τριάδα του 3.92

5άρι στην Τούμπα, τριάδα του 3.92

Επιτέλους τελείωσαν οι εθνικές και ξεκινούν τα πρωταθλήματα. Σίγουρα σε πολλές χώρες θα έχουμε την 1η αγωνιστική, οι ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες, είναι λίγες αυτές που έχουν παίξει επίσημους αγώνες στην Ευρώπη και αυτούς κουτσουρεμένους, οπότε δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι κάποιες έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και αυτό θα κάνει τη διαφορά. Επίσης είναι σημαντικό που αποφασίσαμε και στη Super Lague να βάζουμε τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, να παίζουν Παρασκευή πρωτάθλημα.

Μια και μιλήσαμε για το… καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, η πρώτη μας επιλογή θα είναι από την Τούμπα, εκεί που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι Θεσσαλονικείς απέκλεισαν τη Μπεσίκτας και πλέον βρίσκονται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση, τους ομίλους του Champions League, αντιμετωπίζοντας την Μπενφίκα σε μονό αγώνα και μάλιστα εντός έδρας. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία, και αυτός ο αγώνας θα είναι σίγουρα στο μυαλό όλων. Από την άλλη, ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι πάντα σημαντικό.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη συνοχή σε σχέση με την περσινή σεζόν, και αυτό εξαιτίας των λίγων μεταγραφών που έχουν γίνει. Η ΑΕΛ με τη σειρά της στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε πρόβλημα στο γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας, συνοχής και ρόστερ. Πιστεύω πως θα έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ίσως μπουν δυνατά από νωρίς για να τελειώσουν το παιχνίδι από το 1ο ημίχρονο, κάνοντας διαχείριση του σκορ στην επανάληψη. Η ΑΕΛ θα έχει παθητικό ρόλο και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει ως συνήθως να παίξει από τα «φτερά» κερδίζοντας περισσότερα κόρνερ από την αντίπαλό του. Θα πάμε λοιπόν με ένα κόμπο που περιλαμβάνει τη νίκη του ΠΑΟΚ με λιγότερα από 4,5 γκολ, να μπει τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο μέρος και ο δικέφαλος να έχει 3 κόρνερ παραπάνω από τη Λάρισα, την ώρα που οι Θεσσαλοί θα έχουν μια κάρτα παραπάνω… και όλα αυτά για πενταπλασιασμό των χρημάτων μας!

Από τη Θεσσαλονίκη ταξιδεύουμε στη Δανία, εκεί που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Σοντερίσκε υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια Μίντιλαντ. Η Μίντιλαντ απέκλεισε τη Λουντογκόρετς με νίκη (0-1) στη Βουλγαρία και πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γιουνγκ Μπόις στην επόμενη φάση του Champions League. Θα παίξει απόψε σε μια έδρα που είναι αρκετά φιλόξενη γι’ αυτήν, μια και έχει να χάσει εκεί από το Μάη του ’17. Η Σοντερίσκε είναι μια ομάδα στα μέτρα της και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους 3 βαθμούς, ξεκινώντας με το δεξί τη νέα σεζόν. Το διπλό πιέζεται και έχει φτάσει στο 1.57, δίνοντας μας τη δυνατότητα να το συμπεριλάβουμε σε ένα ζευγαράκι ή μια τριάδα.

Η επόμενη αναμέτρηση της στήλης μας είναι της Γιαγκελόνια με την Ποντμπεσκίτζιε. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλο διπλό με 1-2 στην έδρα της Λέγκια. Μάλιστα προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο και στη συνέχεια περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το 2-2 εντός έδρας με την Κρακόβια και έχουν 1 βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δείχνουν αποτελεσματικοί μπροστά, όμως το πρόβλημα τους είναι στην άμυνα με 6 γκολ παθητικό σε δύο αγώνες. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.80 και αξίζει να συνδυαστεί με γκολ, είτε διαλέξουμε το over 1,5 (2.17) ή το over 2,5 (2.65). Για όσους θέλουν να καλύψουν και την ισοπαλία και να βάλουν το σημείο σε ένα παρολί, το 1Χ & over 1,5 στο 1.53 είναι μια χαρά.

Τέλος, στη Σουηδία, η Έργκριτε θα φιλοξενήσει τη Λιούνγκσκιλε. Πιο συγκεκριμένα, υποδέχεται η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας, τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (με την πρωτοπόρο Ντέγκερφος) στο γήπεδό τους με συνολικό σκορ 9-3. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι έχουν μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες μακριά από την έδρα τους, έχοντας δεχτεί και 14 γκολ! Ο άσσος κυμαίνεται στο 1.85 και αν τον ενισχύσουμε με το over 1,5 φτάνει στο 2.35. Εμένα μου κάνει, αλλά αν θέλουμε πάλι να καλυφθούμε, το 1Χ & over 1,5 δίνεται στο αξιοπρεπές 1.63.

Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Combo

20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: 1 & Under 4,5, Over 0,5 στο 1o ημίχ. & ΠΑΟΚ (-2,5) περισσότερα κόρνερ & ΑΕΛ (-0,5) περισσότερες κάρτες (5.00)

Τριάδα (απόδοσης 3.92)

19:00 Γιαγκελόνια – Ποντμπεσκίτζιε: 1Χ & Over 1,5 (1.53)

20:00 Έργκριτε – Λιούνγκσκιλε: 1Χ & Over 1,5 (1.63)

20:00 Σοντερίσκε – Μίντιλαντ: 2 (1.57)

Μονό

20:00 Έργκριτε – Λιούνγκσκιλε: 1 & Over 1,5 (2.35)

Μονό

19:00 Γιαγκελόνια – Ποντμπεσκίτζιε: 1 & Over 1,5 (2.17)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις