Με έδρες και ειδικά στην τελική ευθεία

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 31ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά και έδρες.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Εξαιρετικά έκλεισε η προηγούμενη εβδομάδα! Έπιασε το ξεμάτιασμα και βγάλαμε πολλά ταμεία με αποκορύφωμα τη δυάδα σε απόδοση 14.00! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Οδηγός μας το κίνητρο και οι αποδόσεις με αξία.

Προγνωστικά Euroleague: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βίρτους Μπολόνια

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα της βραδιάς ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Βίρτους. Τα κατάφερε ο Κάτας και λογικά η Μακάμπι θα βρίσκεται στα play offs. Ωστόσο η μάχη της οκτάδας καλά κρατεί, οπότε το κίνητρο είναι μεγάλο στους γηπεδούχους. Δεν είναι μυστικό ότι η Μακάμπι δυναμώνει υπερβολικά εντός έδρας. Θα αρκεστώ σε ένα μικρό χάντικαπ.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου

Λίγο αργότερα, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν και θέλει τη νίκη για να πιάσει τους Γερμανούς στη βαθμολογία. Προφανώς και διακυβεύεται μόνο το γόητρο. Έτσι κι αλλιώς όμως η Μπάγερν εκτός έδρας έχει το χειρότερο ρεκόρ στη διοργάνωση. Θα πάμε με τον άσο, σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός ίσως ζοριστεί για να καλύψει και τη διαφορά των 16 πόντων που ηττήθηκε στο Μόναχο.

Στα ειδικά παικτών προκύπτουν δύο επιλογές. Η πρώτη αφορά τον Μπέικον, που φαίνεται να ξαναβρίσκει ρυθμό. Παίρνει πολλά σουτ τριών πόντων και είναι προκλητική η απόδοση στα δύο εύστοχα. Στην άλλη πλευρά έχω κυκλώσει τον Γκιλέσπι. Ο σέντερ των Γερμανών πέτυχε double double στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Έχει μεγάλη έφεση στα ριμπάουντ έτσι κι αλλιώς και δε χρειάζεται να πούμε πόσο ευάλωτη αμυντικά είναι η ρακέτα του Παναθηναϊκού. Οι απουσίες των Ρούμπιτ και Χάντερ ενισχύουν την επιλογή μας.

Προγνωστικά Euroleague: Εφές – Αρμάνι Μιλάνο

Κλείνουμε με ένα ντέρμπι ζωής ή θανάτου. Η Εφές υποδέχεται την Αρμάνι. Οι δυο ομάδες είναι σε εντελώς διαφορετική φόρμα, αλλά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την οκτάδα. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά με ένα ειδικό που ποντάραμε δύο φορές το τελευταίο διάστημα. Οι τρεις ασίστ του Μπάρον μας πλήρωσαν τη μία φορά και την άλλη χάθηκαν από ένα χαμένο κάρφωμα. Είναι και εδώ θέμα απόδοσης, δεδομένων των απουσιών που αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί.

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 2.23
19:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βίρτους Μπολόνια
1 (-3,5)
1.43
20:30
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου
1
1.56
BET: 30 units
Combo
20:30
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου
Γκιλέσπι over 5,5 πόντοι & over 3,5 ριμπάουντ
1.87
BET: 25 units
Ειδικό
20:30
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου
Μπέικον over 1,5 τρίποντα
2.25
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 11.62
20:30
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου
1 (-3,5) & Μπέικον over 1,5 τρίποντα
4.05
20:30
Εφές - Αρμάνι Μιλάνο
Μπάρον over 2,5 ασίστ
2.87
BET: 10 units
Ειδικό
20:30
Εφές - Αρμάνι Μιλάνο
Μπάρον over 2,5 ασίστ
2.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις