Τρίτη με τρεις επιλογές στον διπλασιασμό

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με τρία σημεία από τα προκριματικά του Euro 2024 κλείνει το παράθυρο των εθνικών ο #Bbarl.

Τελευταία ημέρα αγώνων για την προκριματική φάση του Euro 2024 η σημερινή και σαφέστατα στόχος μας είναι το κλείσιμο της αυλαίας να συνδυαστεί με ταμείο. Προς αυτή την κατεύθυνση οι προτάσεις της στήλης, τρία προγνωστικά με συνολική απόδοση που ξεπερνά το 7.70.

Προγνωστικά: Γκολ από… τις 19:00

Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται ήδη στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση του προγράμματος, αυτή ανάμεσα σε Γεωργία και Νορβηγία. Σύγκρουση που – μολονότι δεν μεταφράζεται σε μετωπική Κβαρατσχέλια-Χάαλαντ – παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του ομίλου και δύναται να καθορίσει εν πολλοίς την τελική κατάταξη των δύο ομάδων. Οι Γεωργιανοί κάνουν πρεμιέρα στον όμιλο, ενώ οι Σκανδιναβοί θέλουν να αφήσουν πίσω τους την τριάρα που δέχθηκαν από τους Ισπανούς το Σάββατο και να παρουσιάσουν εικόνα ανάλογη των πρώτων αγώνων του προηγούμενου Nations League. Ενθουσιασμός και έλλειψη πίεσης από την μία, ποιότητα και επιτακτική ανάγκη για βαθμούς από την άλλη στην κατάμεστη «Μπατούμι Αρένα». Ιδανικό (τουλάχιστον κατά την άποψή μου) κράμα για την διεξαγωγή ενός ανοιχτού αγώνα, με δεδομένο επίσης ότι πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό και αρετές κυρίως μεσοεπιθετικά.

Το goal/goal προσφέρεται σε απόδοση σχεδόν διπλασιασμού (1.99) στη Betshop και αποτελεί την πρώτη μας επιλογή από το σημερινό κουπόνι.

(Δεν) ξέρουν κι άλλο μονοπάτι

Στο μεγάλο ντέρμπι του τέταρτου ομίλου, Τουρκία – Κροατία, οι αξιόλογες επιλογές δεν συνοδεύονται πάντα από ανάλογες αποδόσεις. Λίγο η αστάθεια που εμφάνισαν αμφότερες στα πρώτα παιχνίδια τους, λίγο το ότι πρόκειται για ομάδες που σε μεγάλο βαθμό μπορούν να χαρακτηριστούν προβλέψιμες, κυρίως όμως το γεγονός πως ουσιαστικά πρόκειται για μάχη πρόκρισης (ίσως ακόμα και πρωτιάς) – όσο νωρίς κι αν είναι για να ειπωθεί κάτι τέτοιο – δικαιολογούν το παραπάνω. Ένα πραγματικά αμφίρροπο ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων με πολλή εμπειρία και ελάχιστη νεανική φρεσκάδα, δύο συνόλων που διαθέτουν ποιότητα και παρουσιάζουν σταθερότητα όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού τους.

Όσο κι αν οι Κροάτες, που πριν λίγους μήνες ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θεωρούνται φαβορί, προσωπικά θα αποφύγω οποιαδήποτε πρόβλεψη σχετίζεται με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αντ΄αυτού, έχοντας κατά νου τα πεπραγμένα των δύο ομάδων στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους, επιλέγω την επίτευξη 2-3 γκολ στον αγώνα στο 1.95 της Betshop. Σε αυτό το εύρος τερμάτων κινούνται τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια τόσο της γηπεδούχου Τουρκίας όσο και της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Με τον αέρα των προηγούμενων

Κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις της στήλης με σημείο από τον αγώνα της Ελβετίας με το Ισραήλ. Ξεκάθαρο – βάσει και των αποδόσεων των στοιχηματικών – το φαβορί του εν λόγω παιχνιδιού, που θέλει να πάρει όσο γίνεται νωρίτερα προβάδισμα πρωτιάς και πρόκρισης, κάτι που θα γίνει ευκολότερο με μία επικράτηση επί των Ισραηλινών. Το δίκαιο όσο και εντυπωσιακό 0-5 της πρεμιέρας κόντρα στη Λευκορωσία έδειξε τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών του Γιακίν να μην επιτρέψουν να αμφισβητηθεί ότι έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο, με το σημερινό παιχνίδι να προσφέρεται για ανάλογη συνέχεια.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Οι Ελβετοί προέρχονται από ένα σερί τριών αγώνων με πολλά γκολ (0-5, 6-1, 2-3), ενώ και οι Ισραηλινοί είχαν (πριν το 1-1 με το Κόσοβο) οκτώ αγώνες με τουλάχιστον τρία γκολ από τους οποίους όμως κέρδισαν μόλις δύο με την Αλβανία και ένα φιλικό με την Ζάμπια. Αναμφίβολα, όλα οδηγούν στον άσο, που σε συνδυασμό με over 2,5 δίνεται στο 1.99 από την Betshop.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:00
Γεωργία - Νορβηγία
Goal/goal
1.99
BET: 15 units
Μονό
21:45
Τουρκία - Κροατία
2-3 γκολ
1.95
BET: 15 units
Combo
21:45
Ελβετία - Ισραήλ
1 & over 2,5
1.99
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις